lalka181818 02.10.08, 21:16 Czy ktoras z Was zna i moze koresponduje z kelnerem Ahmedem ze statku Orchestra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naila3 Re: AHMED ZE STATKU ORCHESTRA 02.10.08, 21:29 Hm, w lipcu wróciłam z tego właśnie statku. Możliwe, że wiem o którego kelnera Ci chodzi, ale nie jestem pewna. Możesz mi przesłać jego zdjęcie na maila ( nayka_133@wp.pl) A może znasz Hassana z Orchestry? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka181818 Re: AHMED ZE STATKU ORCHESTRA 03.10.08, 06:40 niestety nie mam zdjecia, to byl najmlodszy z kelnerow. Oczywiscie, Hassana pamietam ,bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
naila3 Re: AHMED ZE STATKU ORCHESTRA 03.10.08, 15:56 no trudno. Może mi się coś kojarzy, ale nie jestem pewna czy ten kelner, o którym myślę to Twój Ahmed.W każdym razie kontaktu nie utrzymujemy :) Ale miło słyszeć, że pamiętasz Hassana. Po moim powrocie z Egiptu utrzymywaliśmy kontakt i jestem ciekawa jak zachowywał się podczas Twojego pobytu na Orchestrze... A kiedy byłaś w Egipcie? Jeżeli możesz, napisz proszę coś więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lalka181818 Re: AHMED ZE STATKU ORCHESTRA 03.10.08, 17:34 Bylam na rejsie w czerwcu. Hassan byl bardzo kulturalny i pomocny. Co do kobiet nie zauwazylam nic nieodpowiedniego w jego zachowaniu. Na statku byla grupa samotnych dziewczyn, ale nie byl zainteresowany zadna z nich i nie flirtowal z zadna.Byc moze Ty wlasnie jestes ta wybranką i ta jedyna.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
naila3 Re: AHMED ZE STATKU ORCHESTRA 03.10.08, 21:20 no to się cieszę, że zachowywał się przyzwoicie :) dziekuję za odpowiedź i powodzenia z Ahmedem :) Odpowiedz Link Zgłoś