noori 11.10.08, 16:25 Jakie na dzień dzisiejszy sa ceny fakultetów zakupionych od rezydentów Eximu? Interesuje mnie Kair, Luksor,Gigtun. Licze na odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noori Re: Ceny fakultetów -Exim 11.10.08, 20:12 Wszyscy korzystaja z lokalnych biur??Sama juz niewiem , jedziemy w 7 osób , chcę zafundować rodzince te wymienione wycieczki i chce orientacyjnie wiedzieć na ile sie wydatku przygotować .Pomóżcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinula1 Re: Ceny fakultetów -Exim 11.10.08, 22:00 Hejka właśnie wróciłem w czwartek z Hurghady i już podaję ceny wycieczek z Eximu: Kair- niedziela,poniedziałek,środa,czwartek cena 85$ od osoby Luxor-niedziela,poniedziałek,środa,czwartek cena 85$ od osoby Sunset Giftun-niedziela,wtorek,środa,czwartek,sobota cena 45$ od osoby Jak masz jakieś pytania to pisz chętnie odpowiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdagrz1 Re: Ceny fakultetów -Exim 15.10.08, 17:51 Ja wyjeżdżam 6.11 z Eximem.Znalazłam na ich stronie promocję na wycieczki fakultatywne dla dwóch osób.Po przylocie u rezydenta (dzwoniłam na infolinię w celu potwierdzenia) trzeba wpłacić po 25 Euro od osoby (tzn. zapisać się do KLubu Podróżnika) -wtedy za wycieczki płaci tylko jedna osoba, druga jedzie gratis.O ile pamiętam promocja jest dla pobytów wykupionych 01.10-31.10 i dotyczy wylotów między 01.11 a 31.03.2009. Zajrzyj na ich stronę po szczegóły:) Odpowiedz Link Zgłoś
furka17 Re: Ceny fakultetów -Exim 15.10.08, 20:08 Poszukaj w archiwum. Podawałam już ceny Eximu obowiązujące w sierpniu bieżącego roku. Odpowiedz Link Zgłoś