najlepszymonia25 20.11.08, 07:26 Proszę o opinie dotyczącą tego biura,dziękuję za każdą odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katia-the-best Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 07:34 Biuro jest ok.W zeszłym roku byliśmy z tym BP w Tunezji,bardzo polecam.Ponadto trafiliśmy na bardzo profesjonalną rezydentkę.Jako jedyne BP mają swoich rezydentów w każdym hotelu przez 24h. Jestśmy bardzo zadowoleni ze Sky Clubu i w tym roku również z nimi lecimy. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 10:07 Sky Club to odłam Triady i ten sam właściciel i kapitał tak więc powodzenia-pewnie się przyda .Sam widziałem jak turyści z Triady i Sky Clubu koczowali na lotnisku w Hurghadzie (czerwiec 2008) czekając na samolot ,który był w Londynie .Turyści innych BP lecących tym samym latem mieli przedłużoną dobe hotelową i przyjechali na lotnisko rzed wylotem -tak więc tutaj masz obraz Triady i Sky Clubu.A rezydenci hm wyłączyli telefony komórkowe . Najbardziej żal było małych dzieci !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora77 Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 10:30 W zeszłym roku byłam ze SkyClubem w Tunezji i ogólnie było ok. Niestety nie mam porównania z innymi BP, więc może tylko mi się zdaje, że było dobrze, bo generalnie nie jestem marudna a poza tym byłam totalnie podekscytowana samym wyjadem (pierwszy raz w ciepłe kraje:)). Kilka minusów jakie dostrzegłam to takie małe duperelki i chyba nie do konca warto o nich pisać - skwaszona mina rezydentki i jej praca jak za karę, nie były w stanie popsuć mi urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 10:55 Byłam rok temu w Sharm, w Nubian Island ze Sky Clubem - nerwa trochę było, bo biuro było nowe i jest odłamem Triady, ale naprawdę wszystko było OK - nie miałam najmniejszych zastrzeżeń do obsługi rezydenta oraz do sposobu w jaki rozwiązano sprawę przy drobnych kłopotach zdrowotnych (wszystko bezgotówkowo, wystarczyło ksero paszportu i karty ubezpieczeniowej). Ja wróciłam bardzo zadowolona - nie było sytuacji z koczowaniem na lotnisku - wszystko sprawnie i na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 16:18 Najwięcej do powiedzenia mają zwykle ci, którzy nie byli z tym b.p. , ale "doświadczeniem swoim" się jak najbardziej podzielą... No cóż Najlepszymonia25 , bierz może pod uwagę zdanie tych osób, które wypróbowały już to biuro :), a nie forumowych malkontentów :( Byłam, sprawdziłam i ze swojego doświadczenia polecam, wszystko ok na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Biuro Sky Club? 20.11.08, 14:35 Witaj Byłam w lipcu w Nubian Island. Nie mam żadnych zastrzeżeń.Lot w obie strony bez opóźnień /wawa- sharm-wawa/ Bo przecież 1-2 godziny to żadne opóżnienie dla czarteru. Rezydent bardzo ok.zawsze dostępny, na codziennych dyżurach i pod telefonem. Polecam.Do czego mogę się przyczepić?..miałam wrażenie ,ze turystów sky club rozmieszczali czasem w tych gorszych pokojach .Ale kto by się czepial, skoro były z widokiem na morze ;)Aha i brakowało mi animacji w języku polskim ,dla Polaków Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś