beauty_dangerous 13.03.09, 15:25 Znacie jakiś Egipcjan pracujących na lotnisku? Macie za soba jakies przygody, moze opinie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troma Re: Lotnisko w hrg 13.03.09, 15:39 to juz nawet do hotelu sie wam dojsc nie chce? co lepsze: operator kebabiarni, konserwator powierzchni plaskich czy specjalista logistyk ds przemieszczania bagazu... Odpowiedz Link Zgłoś
wwmm Re: Lotnisko w hrg 14.03.09, 19:09 Miałam przygodę z celnikiem, ale tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Lotnisko w hrg 14.03.09, 20:55 wziął na osobistą i kazał zrobić loda??? Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 14.03.09, 21:54 NO WIDZISZ ALE INNYCH INTERESUJE TYLKO CZY ROBILAS LODA,JAK TAK TO PEWNO DZIWKA JESTES...BEZ SENSU IM SIE NUDZI ZADAJAC ŚWINSKIE PYTANIA I OBRZUCAJAC BLOTEM...A CHYBA NIE O TO CHODZI NA FORUM. MNIE TEZ OSTATNIO WKURZYLI NIESAMOWICIE I RZECZYWISCIE PONIOSLO MNIE NO TO NAZWALI MNIE MIEJSCOWA SKLEPOWA CZY COS W TYM STYLU. TO FORUM MA SLUZYC CZEMUS INNEMU A JEST ZUPELNIE ODWROTNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Lotnisko w hrg 14.03.09, 23:28 poznali się na tobie, czy bycie sklepową jest czymś deprecjonującym??? ostatecznie na wakacje w Egipcie, praktycznie każdy może sobie pozwolić, dwa koła i dwa tygodnie miłości, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Lotnisko w hrg 16.03.09, 10:09 Ale gafę ktoś strzelił!!!;) Fakira to najbogatsza i najszczęśliwsza bywalczyni tego forum. Więcej szacunku, proszę !!!! ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 16.03.09, 10:44 nie pominajac mnie tez mam sytuowanego meza egipcjanina i jestem niezmiernie szczesliwa. fakira trzymaj sie nie damy sie mieszac z blotem zazdrosnym idiotom. dla reszty szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Lotnisko w hrg 16.03.09, 11:11 nie wiem co oznacza słówko "pominając", ale to pewnie dlatego, że jestem idiotą Niemniej jednak strasznie przepraszam, że przeoczyłam kolejną przebogato - przeszczęśliwą "właścicielkę" porządnego egipskiego męża Obiecuję, że to się już nie powtórzy A jeśli chodzi o mieszanie Was z błotem to ...któżby śmiał!!!! Pokłony biję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Lotnisko w hrg 16.03.09, 20:02 tjaa, na forum każda jest piękna, młoda i bogata a kebabiarz jest szejkiem rodem z filmów z Valentino, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 08:52 NIGDZIE NIE NAPISALAM ZE JESTEM PIEKNA MLODA I BOGATA A ON SZEJKIEM WIEC GIVE UP OK? Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 08:51 icky85 nie badz ironiczna ok? dlaczego uwazam ze mieszacie nas z blotem? oto dziwi mnie fakt czemu tylko ja i fakira zawsze obrywamy, pisze sie ze albo jestesmy bardzo naiwne lub klamliwe. i tylko dlatego ze akurat nasze losy swiadcza o omylnosci wiekszosci pan? dlatego ze akurat my mialysmy szczescie trafic na kochajacego odbiegajacego od waszych standardow egipcjanina/ to wlasnie ukazuje jakie sa polki- zawistne i msciwe jak sie jakiejs powiedzie to dokopac jej a niech ma za swoje ze sie smiala pokazac ze swoim szczesciem PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE ZE MIALAM SZCZESCIE POZNAC MEGO MEZA. JUZ OBMYSLAM PLAN JAK ZNISZCZYC MOJE SZCZESCIE USZCZESLIWIAJAC TYM SAMYM ME KOCHANE RODACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:04 Wiesz, gdybyś troche pomyślała to wiedziałabyś dlaczego obrywacie. Skąd mozesz wiedzieć jakie są nasze standardy??? Nie pomyślałaś o tym, że niejedna z nas nawet nie spojrzałaby na Twojego cudownego męza i na jego góry złota. Każdy z nas ma swoją wizję szczęscia, a uważanie się za jedyne do których los się uśmiechnął świadczy albo o niedojrzałości albo prymitywiźmie. Ja nie zazdroszczę Ci życia z Arabem, bo z pewnych względów nigdy bym się z ani z muzułmaninem ani nawet koptem nie związała. Jestem szczęsliwa z Polakiem i uważam, ze nasz ( w tym jego) stan majątkowy oraz to, ze jest kochający to nasza prywatna sprawa i "trąbienie" o tym w każdym poście na forum jest z lekka nienormalne. Ale jak, pewnie słusznie w swoim mniemaniu zauważyłaś, krytykują Cię tylko idioci Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:24 jak sie do tego doda jeszcze fakt ze mismalinka jak sama pisala to polska rozwoda z przychowkiem co to brala w sierpniu slub a w marcu ma juz 3 tygodniowe dziecko to jak nic wychodzi ze urodzila 6 miesiecznego wczesniaka bo wszak kazdy porzadny muzulmanin nie uprawia sexu przed slubem prawda???:) Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:46 i znowu kochana masz bledne info tylko muzulmankom nie wolno uprawiac sexu przed slubem poza tym its not your business czy mam przychowek i czy jestem "rozwoda" jak to pieknie raczylas zauwazyc kazdy uklada sobie zycie jak chce gdzie chce i z kim chce a ty nie masz prawa tego krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:54 i znowu kochana masz bledne info tylko muzulmankom nie wolno uprawiac sexu przed slubem Przepraszam za bezpośredniość wypowiedzi, ale rozp...mnie na łopatki :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:43 i widzisz i to ty nic nie rozumiesz to nie ja sie uwazam za szczesciare tylko wy wieszacie na nas psy za zwiazek z muzulmaninem i na dodatek pretensje ze jest udany ronie dobrze mogla bym byc szczesliwa z ruskiem szwedem czy chinczykiem mi chodzi o to ze kazda ktora spotkal zly los ze strony araba jest tu glaskana a ta ktora spotkal dobry los kopana wiec nie mow mi ze jestem hipokrytka Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 10:52 a żyj sobie z tym kebabem, tylko to chyba nie powód aby się obnosić z tym przed calym światem...bo i nie ma czym... Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 11:07 nie rozumie skad twoja zlosliwosc? ja sie z niczym nie obnosze kazdy sie tu dzieli swoimi przezyciami zwiazanymi z egipskimi romansami wiec moge i ja prawda? a propos to KEBAP a nie KEBAB Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 11:12 A propos - Kebab - 7,300,000 wynikow Kebap - 2,010,000 wynikow en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_Kebab Czytanie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 11:35 A teraz wrzuć w google to mądre zdanie, że islam zabrania kontaktów seksualnych przed ślubem tylko kobietom. Gwarantuje miliardowe wyniki Rozumiem, że sexu pozamałżeńskiego to również dotyczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 11:53 icky85 daj juztej malince spox:) wszak ja i ty i dziesiatki tysiecy pan w tym kraju wiedza ze polka rozwodka z przychowkiem nma minimalne szanse na znalezienie ponowne meza polaka:) A w egiptowie jej szanse wzrastaja znacznie na ponowny ,,ozenek,, bo sniadolicym chlopcom z kraju faraona nie przeszkadza przychowek i inna religia majac na wzgledzie tych pare dolcow ktore taka pani przywiezie ze soba:) wiec prosze tego nie komentowac bo to jest tranzakcja wiazana:) ona ma meza jemu standard zycia sie poprawil ona mowi ze on jest wspanialym facetem bo na jakiegokolwiek faceta w polsce nie mogla liczyc on mieszka w mieszkaniu ktore ona wynajmuje i placi z tego co przywiozla z polski a nie w norze ktora do tej pory musial dzielic z 5 kolegami z ktorymi pracowal do tej pory na resorcie i wszyscy sa heppy. A to ze pan arab musi w czasie sexu z takim polskim przechodzialym bazylem zamykac oczy i klamac ze ja lover to jest poprostu wpisane w ten kontrakt ona godzi sie na to ze od czasu do czasu on bzyknie jakas turystke w ramach poprawy swojej psyche ona zas udaje ze tego nie widzi bo wszak wie ze jako podwojna rozwodka w tym jedna po mezu arabie w polsce byla by do konca zycia traktowana jak trendowata i tak to wlasnie wyglada:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie33 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 12:06 Wygląda to tak że "TRENDOWATA" to ty jesteś bo bardzo trendy na tym forum jest pisanie obraźliwych postów :) Temat wątku to lotnisko a jakoś nie widzę żebyś coś o tym wspomniała , chyba że obrażając innych masz ODLOT :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 12:09 ty pieprzosza szowinistyczna swinio idoto do n potegi zazdrosna szmato jeb...... Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 12:18 Nie dosc ze po polsku juz pisac nie umiesz, to jeszcze sloma wyszla z gumiakow straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 23:35 troma tak jak ja wczesniej missmalinka niewytrzymala nerwowo,jak bym cie na ulicy spotkala to bym pewnie ci naplula. Słuchaj po co tu wchodzisz po to zeby sie podniecac historyjkami Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 00:55 Malo wam jeszcze po poscie @mariapolo? Po pierwsze - z twojego belkotu trudno cos zrozumiec, poza tym ze masz braki w podstawowym wyksztalceniu. Po drugie - pokaz no mi to palcem w ktorym z moich postow bylo cos o mezu? Po trzecie - kto ci kobieto wmowil ze ktos ci czegos zazdrosci? Miec pusta blachare za zone, z ktorej nie ma zadnego pozytku, ktora jest pasozytem zerujacym na mezu, kobiete bez wyksztalcenia, kultury i obycia - naprawde nie ma czego zazdroscic, wrecz przeciwnie. Tego fragmentu: "A jakbys nawet tu przyjechala to wzieli by cie do ci...druta i tyle." nie rozumiem wogole. Po czym wnioskujesz gdzie sie aktualnie znajduje? Bycie niewyksztalconym pasozytem uaktywnia jakies dodatkowe zdolnosci? "Przepraszamy ze nam sie udało!!!!!!!!!!!! :-(" Ale co wam sie udalo? Opuscic wioske rodzinna i zlapac Wladce Kebabow? No daj spokoj, niektorzy maja troche inne cele w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 02:00 bełkoczesz to ty !!!!! i wyobraz sobie ze mam wyzsze wykształcenie hehe. jestes żenujaca jak tamci wszyscy. do roboty jak ci sie nudzi? i nie zeruje na mężu bo mam własny biznes a nawet jakbym niemiała to faceta obowiazkiem jest zeby dawac na dom. Ale ty pewnie tego nierozumiesz??? i skoncz juz z tym kebabem---bo to juz nudne jest. Nigdy nie osiagniesz takiej pozycji tu jak i w polsce takiej jak ja ,jestem tego pewna! to ty jestes zwyklą blacharą po podstawówce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 09:46 > bełkoczesz to ty !!!!! W ktorym miejscu? > i wyobraz sobie ze mam wyzsze wykształcenie hehe. Na twoim miejscu nie chwalila bym sie tym za glosno, bo ktos sobie pomysli ze to prawda. Jeszcze jedno - "Wyzsza Szkola Lansu i Baunsu" to nie prawdziwa uczelnia. > i nie zeruje na mężu bo mam własny biznes Polegajacy na lezeniu na plazy? Pani business woman od podawania recznikow? Czy naganiania 'klientek' mezowi? > a nawet jakbym niemiała to faceta obowiazkiem jest zeby dawac na dom. ooo a to ci nowosc jakas. Niby gdzie to jest napisane ze jest to jego obowiazkiem? Ja jednak preferuje zwiazki partnerskie. > Ale ty pewnie tego nierozumiesz??? Nie, nie rozumiem bycia pasozytem. > Nigdy nie osiagniesz takiej pozycji tu jak i w polsce takiej jak > ja ,jestem tego pewna! to ty jestes zwyklą blacharą po podstawówce!!! I o to sie modle zeby nie osiagnac tego co ty. Ja mierze troche wyzej. Rozlozenie nog i zlapanie faceta nie zaliczaja sie do jakichs niebywalych osiagniec wg moich standardow. No ale kazdy ma inne. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:19 nie masz o niczym pojęcia potrafisz tylko peplac o rozkladaniu nog i kebabach hehhehe .przeczytaj swoje posty od poczatku ja nie zaczelam tylko ty obrazalas mnie i missmalinke. A to ze laski rozkladaja nogi nieswiadczy ze ja tez debilko ,ty bys tak pewnie zrobila heheh ale pewnie nikt by cie nie tknał hehehe.Goń się. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:24 SZKODA NERWOW KOCHANA TA TROMA I MARIAPOOL CZY JAK JEJ TAM TO 2 NIEULECZALNE PRZYPADKI TRZEBA DZIEWCZYNA WYBACZYC NO NIE ICH WINA ZE CHOROBA ICH DOPADLA Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:29 Brak argumentow w dyskusji mozna oczywiscie ukryc pod "SZKODA NERWOW". Nieumiejetnosc poprawnego uzywania koncowek ("TRZEBA DZIEWCZYNA WYBACZYC") jak np. uzywanie "ą" zamiast "om", oraz "o" zamiast "ą" ("szkolo" zamiast "szkolą") swiadczy dobitnie o brakach w wyksztalceniu i sugeruje wiejskie pochodzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 16:50 hahaha wiedziałam ,że się przyczepisz do tego.Żałosna hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 17:18 Jesli wiedzialas to dlaczego nie napisalas poprawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:24 > A to ze laski rozkladaja nogi nieswiadczy ze ja tez debilko ,ty bys > tak pewnie zrobila heheh ale pewnie nikt by cie nie tknał hehehe.Goń > się. Domniemane wyzsze wyksztalcenie czesto jednak nie idzie w parze z dobrym wychowaniem, kultura i umiejetnoscia inteligentnej dyskusji, bez uzywania epitetow. To twoje "hehehe" kojarzy mi sie tylko z wypowiedzia Leppera "jak mozna zgwalcic prostytutke hehehe". Reprezentujesz bardzo zblizony poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:27 > Domniemane wyzsze wyksztalcenie czesto jednak nie idzie w parze z dobrym > wychowaniem, kultura i umiejetnoscia inteligentnej dyskusji, bez uzywania epite > tow. dobre tylko to ty zaczelas tu wszytskich obrazac wiec u ciebie ten brak wychowania i kultury wiec pomysl zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 10:31 >wiec pomysl zanim cos napiszesz W przeciwienstwie do ciebie ja naprawde mysle zanim cos napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 16:54 zapomniałaś wieśniaro nad "z" kropeczki bo nie piszę się "uzywania " tylko używania Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 17:17 Przyganial kociol garnkowi: "piszę się" :) Jak juz bylo wspomniane - nie pisze z polskimi znakami diakrytycznymi bo nie uzywam polskiego Windowsa. Odpowiedz Link Zgłoś
anyhoo44 piekne:D 18.03.09, 20:02 troma jestem Twoja fanka:D slicznie wygarnelas tej fakirze, masz calkowita racje, w kazdym swoim poscie w tym temacie. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anyhoo44 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 12:11 boshe gdzie ty zyjesz? na jakiejs wsi zabitej dechami? gdzie to by taka kobieta byla wykleta? chyba 100 lat temu! no chyba ez pamietasz te czasy i wciaz nimi zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
3malada Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 19:59 Mariapolo ile w Tobie jest złośliwości!!!!! Chyba jesteś jeszcze bardzo, bardzo młoda i życia jeszcze nie znasz!!!!Każda rozwódka z przychówkiem ma takie same szanse na ponowny ożenek z polakiem jak panienka bez przychówka!!!! i możesz pisać co chcesz bo w tym wypadku nie bedziesz miała racji. Panienki puszczają sie na lewo i prawo w Egipcie,żeby tylko chłopaka sobie znależć i przeżyć coś miłego. Po co jesteś na tym forum???? zastanów się- puściłaś się z pierwszym lepszym napotkanym "habibkiem" i teraz czekasz aż się on odezwie. Zazdrościsz malnce i tyle. A WOGÓLE TO PO CO TE KŁÓTNIE? Nie temu ma to forum służyć! Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 20:04 Do Mariapolo Zeby skomentowac Twoje posty i co za tym idzie Twoja osobe musiałbym sie zniżyc do Twojego poziomu a tego nie zrobię. Powiem tylko ze jestes godna pożałowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 20:57 by zaprzestac tych waszych jazgotow prosze sobie poczytac roczniki statystyczne tam sie dowiecie ile w tym kraju jest co rocznie rozwodow oraz ile pan rozwodek ponownie wstepuje w zwiazki malzenskie:) gdy to zobaczycie same dojdziecie do wniosku ze prawda jest powiedzenie o szansie na ponowne malzenstwo rozwodki z przychowkiem oraz o snajperze na marszalkowskiej w warszawce:) a reszta ktora nie wie nawet co to rocznik statystyczny niech sie oszukuje dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
3malada Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 21:03 ha,aha,aha rozwódka wie jak smakuje małżeństwo i nie za bardzo chce się pchać drugi raz w to samo.Taka jest prawda, Odpowiedz Link Zgłoś
3malada Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 21:07 Ja jestem mężatką lecz gdybym się rozwiodła nigdy bym już za mąż nie wyszła. Mężatki są mądrzejsze o przejścia życiowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 21:09 Jazgotem to mozna jedynie nazwac Twoja mowe potoczna I nie tłumacz sie zastawiajac sie danymi statystycznymi a cyt "reszte" to mozesz dostac przy kasie w delikatesach Odpowiedz Link Zgłoś
3malada Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 21:12 mariapolo-roczniki statystyczne są jakie są, szkoda że nie ma w nich wiadomości ile statystycznie rozwódek chciałoby jeszcze raz wejść w to samo? lub ile rozwódek ma propozycji zamążpójścia w stosunku do panienek? Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: Lotnisko w hrg 17.03.09, 21:18 I prosze sięgnij czasami po inna ksiązke niz rocznik statystyczny. Myśle ze to będzie z korzyścią uwierz mi na słowo nie tylko dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 06:52 mariapol ty jestes z kociej wiary czy zakonnica ze masz takie durne staroswieckie poglady i na rozwodkach z dziecmi robisz wrecz nagonke godna czarownic? co ci nie pasuje w rozwiedzionej kobiecie? twoim zdaniem powinnam siedziec cale zycie przy podlym mezu meczyc sie i pozwalac by dzicko na to wszystko patrzyla zamiast uwolnic sie i pozwolic sobie na nowe szczescie? czy moze zal masz do mnie o to ze akurat to szczescie osmielilam sie miec z arabem? co wiecej jestem jawnogrzesznica bo osmielilam sie zlamac twoje statystyki. szkoda slow na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 17:15 fakira: >.. jak bym cie na ulicy spotkala to bym pewnie ci naplula. > Bo my z kolezanka missmalinka wolimy sie wylegiwac na plazy z >laptopem i nabijajac sie z was zazdrosników. >Ciebie i innych debili ktorzy >tak duzo wiedza o kulturze i habibisiach i "egiptowie" egipt jak juz >cos,pewnie nawet nie stac na taki wyjazd z pensji polaka > A jakbys nawet tu przyjechala to wzieli by cie do ci...druta >Piszcie sobie co chcecie stare panny,zazdrosnice,nieposówane >żony/przepraszam zaniedbywane/ >A to ze laski rozkladaja nogi nieswiadczy ze ja tez debilko ‘debilko’ - :/ :/ !! No i kolejna Pani utwierdza mnie w przekonaniu.. jakie panny tam wyjeżdżają! Poziom wypowiedzi podobnie jak missmalinki TRAGEDIA! Śledziłam kłótnie sowy i shakiry ale ona przynajmniej była na jakimś poziomie, a to co Wy tutaj pokazujecie.. może przeczytajcie swoje wypowiedzi raz jeszcze.. bo nie wyobrażam sobie jak ktoś musiałby mnie wyprowadzić z równowagi żebym używała takich słów jak Wy – chyba bym nawet nie potrafiła.. Możecie mi wierzyć na słowo że co mądrzejsze panie na tym forum czytając wasze wypowiedzi na pewno już mają o Was wyrobione zdanie.. i na pewno żadna z nich nie będzie brała waszych postów poważnie.. :| Troma: >Domniemane wyzsze wyksztalcenie czesto jednak nie idzie w parze z dobrym >wychowaniem, kultura i umiejetnoscia inteligentnej dyskusji, bez uzywania epitetow. DOKŁADNIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
wwmm Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 17:43 Oj dziewczyny, nie ma co się kłócić, i tak tam jedziemy nogi rozkładać , oby szeroko dla naszych kochanych arabskich misiaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 18:26 wwmm napisał: > Oj dziewczyny, nie ma co się kłócić, i tak tam jedziemy nogi rozkładać , oby > szeroko dla naszych kochanych arabskich misiaczków. Nee.. ;P chyba jestem zbyt obrzydliwa i za bardzo boje się chorób :/ żeby jeździć tam po to by rozkładać nogi wwmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 20:45 wwmm napisał: > Oj dziewczyny, nie ma co się kłócić, i tak tam jedziemy nogi rozkładać , oby > szeroko dla naszych kochanych arabskich misiaczków. Dlaczego mowisz w liczbie mnogiej? Jezeli ma to byc REKLAMA, to dla Ciebie, a nie dla wszystkich osob na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 21:35 wierz mi my jak i sowa niewiem czemu się dziewczyny czepiacie ona poprostu jak i my wiemy duzo więcej niż wy!!!! I taka jest prawda na to forum wchodza panienki które żyją w związkach z nieudacznikami polakami i tyle.. I mamy wyzsze wykształcenie nie tobie to oceniać. Tam faceci nie żenią się z byle turystkami !!!! za to wy bylybyście świetnym materiałem do wyj.... I nie dziwcie się ,że używamy takich slow niekiedy obrazliwych acz kolwiek one są tylko odpowiedzią na wasz atak. Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 21:51 fakira82 napisała: > wierz mi my jak i sowa niewiem czemu się dziewczyny czepiacie ona > poprostu jak i my wiemy duzo więcej niż wy!!!! to zdanie jest chyba wielokrotnie złożone.. albo jest już tak późno albo ja jestem za głupia żeby je zrozumieć.. ..brak słów TRAGEDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 21:53 fakira82 napisała: > za to wy bylybyście świetnym materiałem do wyj.... > I nie dziwcie się ,że używamy takich slow niekiedy obrazliwych acz > kolwiek one są tylko odpowiedzią na wasz atak. :| 'do wyj..' Odpowiedz Link Zgłoś
mell-anie Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:16 Ja caly czas nie rozumiem jednego! po co wchodza na to forum dziewczyny,ktore gardza kebabiarzami??? Nie ma innych forow?? Dlatego,ze same mialy z nimi do czynienia!! A teraz ociekaja jadem i nienawidza wszystkie,ktore sa z nimi zwiazane. Tak jak to robila sowa,ze niby dla rozrywki a pozniej wyszlo szydlo z worka jak ja jakis habis wystawil. Wiec kolezanki wspoczujmy tym zlosliwym,nieszczesliwym kobieta,ze sie tutaj wyzywaja,ze egipski chlopiec oszukal-jestem tego pewna w 100% A co do rozwodek z dziecmi to fakt,ze faceci wola mlode,bez zobowiazan,dlatego one sa gorsze???Przeciez to nie ich wina-taka natura mezczyzn... Po co tyle jadu na tym forum? Ktora z Was jest szczesliwa(obojetnie gdzie i z kim) nie szydzi z innych i nie tryska jadem bez powodu,same sobie wystawiacie swiadectwo-tyczy sie szczegolnie do mariopolo i troma. Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:31 > Ja caly czas nie rozumiem jednego! po co wchodza na to forum dziewczyny,ktore > gardza kebabiarzami??? Nie ma innych forow?? Wytlumacze ci w takim razie - dlatego ze to forum jest otwarte i kazdy ma kto ma ochote moze tu wejsc i czytac, a po zalogowaniu sie nawet i pisac. Jesli tak to wam przeszkadza to zalozcie sobie wlasnie forum dla waszego kolka wzajemnej adoracji i po problemie. > Po co tyle jadu na tym forum? > Ktora z Was jest szczesliwa(obojetnie gdzie i z kim) nie szydzi z innych i nie > tryska jadem bez powodu,same sobie wystawiacie swiadectwo-tyczy sie szczegolnie > do mariopolo i troma. W ktorym z moich postow jest ten rzekomy jad? Aktualnie w wylewaniu zolci na tym forum przoduja dwie szczesliwie zamezne panie. Widocznie to jest ten nadmiar szczescia ktorego doswiadczaja i ktorym koniecznie musza sie podzielic z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:38 troma napisała: > > Po co tyle jadu na tym forum? > W ktorym z moich postow jest ten rzekomy jad? Aktualnie w wylewaniu zolci na ty > m forum przoduja dwie szczesliwie zamezne panie. Widocznie to jest ten nadmiar > szczescia ktorego doswiadczaja i ktorym koniecznie musza sie podzielic z innymi > . Prowadzona jest naprawdę idiotyczna dyskusja - jatka, gdzie poziom inteligencji rozmówców jest wyraźnie kontrastowy - jedna strona jest znacznie "bystrzejsza" niż druga..Jednak i tej bystrzejszej stronie zabrakło klasy i inteligencji, aby zakończyć dyskusję. A udowadnianie wyższości swojej inteligencji poprzez poniżanie innych..jest niewątpliwe jednak dowodem niższości..wychowania, kultury i klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tpyge Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:42 troma cały boży dzień spedziłaś na forum czekając na odpisanie do jakiegos posta. Jesteś zgorzkniała stara panna która utrzymuja rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:45 beata7.0 napisała: > Prowadzona jest naprawdę idiotyczna dyskusja - jatka, gdzie poziom > inteligencji rozmówców jest wyraźnie kontrastowy - jedna strona jest > znacznie "bystrzejsza" niż druga..Jednak i tej bystrzejszej stronie > zabrakło klasy i inteligencji, aby zakończyć dyskusję. > A udowadnianie wyższości swojej inteligencji poprzez poniżanie > innych..jest niewątpliwe jednak dowodem niższości..wychowania, > kultury i klasy. Beatko BARDZO DOBRZE TO UJĘŁAŚ :) dokładnie troma daj już spokój.. ta Pani już i tak dostatecznie się pogrążyła.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:58 sakala_beauty napisała: > Sahamari > przestan Beatko-wac A bardzo Ci to przeszkadza? przepraszam.. po prostu tak się złożyło, że zgadzam się z jej zdaniem.. a, że darzę ją sympatią stąd to Beatkowanie :) jak ktoś mądrze pisze to chyba nic złego, że się to poprze.. Odpowiedz Link Zgłoś
sakala_beauty Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 23:12 Sashamari absolutnie nie musisz mnie przepraszc ale dobrze ze to słowa pojawiło sie na forum napisałas je w odpowiednim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:11 > wierz mi my jak i sowa niewiem czemu się dziewczyny czepiacie ona > poprostu jak i my wiemy duzo więcej niż wy!!!! Tak masakrowac jezyk ojczysty... powinno byc karalne. > I mamy wyzsze wykształcenie nie tobie to oceniać. Nie dosc ze klamiesz to jeszcze zaczynasz o sobie w trzeciej osobie mowic? "My krolowa fakira82 niniejszym oglaszamy ze mamy laksacje slowna" > Tam faceci nie żenią się z byle turystkami !!!! Niniejszym potwierdzasz ze jestes calkowicie oderwana od rzeczywistosci. Ewentualnie czytasz inne forum niz my. > I nie dziwcie się ,że używamy takich slow niekiedy obrazliwych acz > kolwiek one są tylko odpowiedzią na wasz atak. Nie dziwie sie - innych po prostu nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bregulinka Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:25 o ile mi wiadomo, to w języku arabskim nie ma litery "p" więc zdecydowanie KEBAB :D Odpowiedz Link Zgłoś
2.baby Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:32 Od habisiów z lotniska do gramatyki arabskiego. Nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Lotnisko w hrg 14.03.09, 23:26 zniżam się do poziomu panienek napalonych na śniade mięsko, hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
li.ly Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 22:37 A moze któras z tych pań okaze sie mądrzejsza i ustąpi Odpowiedz Link Zgłoś
sakala_beauty Re: Lotnisko w hrg 18.03.09, 23:08 Troma jeszcze kilka minut ciszy (milczenia) i zyskasz sympatie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_dangerous Re: Lotnisko w hrg 19.03.09, 09:18 A JA MYŚLĘ, ŻE TEMAT TEGO WĄTKU BYŁ ZUPEŁNIE INNY ... Odpowiedz Link Zgłoś
zara-1 Re: Lotnisko w hrg 19.03.09, 18:49 Nikt nie ma wspomnien na jakie liczyłas bo porzadne dziewczyny najpierw jada do hotelu nastepnie wynajmuja mieszkanie za które płaca i potem po spedzonej nocy kiedy to habis sie nie odzywa sa zropaczone i moga powiedzic ze zostały oszukane i wykorzystane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toosiak Re: Lotnisko w hrg 19.03.09, 21:10 a ja mysle, ze zarowno temat jak i dyskusja tutaj to po porstu paranoja =] Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_dangerous Re: Lotnisko w hrg 23.03.09, 10:20 jak i całe to forum i każda wypowiedź ;] Odpowiedz Link Zgłoś