asia_sloneczko3 15.05.09, 11:12 Czy leciał ktoś ostatnio tymi liniami? Podobno jakieś duże opóźnienia mają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tess77 Re: Linie Koral Blue 16.05.09, 16:56 Up. Też jestem ciekawa. Exim nimi lata z P-nia. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.1 Re: Linie Koral Blue 17.05.09, 18:55 Żadnych opóżnień, miało nie być cateringu- był. lot Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: Linie Koral Blue 28.09.09, 16:18 Podnoszę wątek ;) Prawdopodobnie polecimy z Exim'u do Hurghady właśnie liniami Koral Blue (z Katowic). Jaki samolot lata z Katowic? stary/nowy? Czy jest catering w cenie? Wiele z Was było ostatnio w Egipcie i jak można, to czekam na opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Linie Koral Blue 28.09.09, 16:26 no to nie czytaliscie watku o koczujacych turystach na lotnisku w hurgadzie,mieli lot powrotny do katowic i czekali ponad 15 godzin na samolot bo sie zepsul,moi znajomi tam koczowali czekajac na samolot tymi liniami a bioro nic wam nie pomoze bo to wina przewoznika. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: Linie Koral Blue 28.09.09, 16:28 hmmmmm... czytałam.... to dlaczego biuro nadal sprzedaje wczasy z lotem tego przewoźnika? Za każdym razem ma miejsce takie "koczowanie" na lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Linie Koral Blue 28.09.09, 17:14 sprzedaje z tym przewoznikiem bo taniej zawsze moze latac lotem ale wczasy podrozeja o tysiac zl na pewno!!wszystko o kase biega,ja lecialem tymi liniami z warszawy i bylo ok ale z powrotem juz amc jednak znajomi czekali od 3 rano na lotnisku a w katowicach byli o 3.30 na drugi dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: Linie Koral Blue 29.09.09, 15:24 Czyli jednak lepiej z nimi nie lecieć? To jakie biuro wybrać, żeby lecieć innymi liniami? Interesuje mnie Hotel Jungle Aqua Park - Hurghada.... Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Linie Koral Blue 29.09.09, 16:09 nie ma co dramatyzowac!! takie opoznienie pewnie sie zdarza bardzo rzadko i malo prawdobodobne by trafilo na ciebie wiec nie panikuj,stony bior podrozy maja na swojej ofercie zakladke rozklad ltow a tam musi byc info jakimi liniami lataja.lec coralem bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_sloneczko3 Re: Linie Koral Blue 30.09.09, 07:55 Ja leciałam 1 czerwca z Warszawy - bez opóźnień. Lot powrotny przesunięty o 12 godzin później ale o tym wiedzieliśmy na tydzień przed powrotnym wylotem (bez opóźnień) Odpowiedz Link Zgłoś
georg222 Re: Linie Koral Blue 30.09.09, 10:09 Wylatywaliśmy tymi liniami 4 wrzesnia z wa-wy, bez opóżnienia, wracalismy z Egiptu 18.09,tymi liniami też bez problemu.Na pokładzie jest dobry katerning. Odpowiedz Link Zgłoś
tm53 Re: Linie Koral Blue 10.10.09, 15:27 Wylot z Warszawy do Hurghady 21 IX, opóżniony o dwie i pół godziny, a powrót do Warszawy 5 X o przeszło dwie godziny, o czym nie została poinformowana, a powinna,przez linie lotniczą, rezydentka z biura Ecco - Holidey. Katering, taki sobie. Nie było kawy, tylko zimne napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Linie Koral Blue 12.10.09, 21:02 moze sie komus przyda: www.flykoralblue.com/koral/home.html Odpowiedz Link Zgłoś
z_zabcia Re: Linie Koral Blue 14.10.09, 13:48 wlasnie wrocilismy ... wylot byl 3.10.09 do Hurghady z Okecia - opozniony 2 godziny. powrot do w-wy 12.10.09 - bez opoznien. Jedzenie paskudne - z mezem nie jedlismy tego co dali... wygladalo okropnie a po sprobowaniu nie nadawalo sie do jedzenia. B. malo miejsca w samolotach a same samoloty tez nie najnowsze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
capilo Re: Linie Koral Blue 20.10.09, 14:13 Witam,wylot z WAW 05.10-2 godziny opóżnienia,powrót 19.10 z HRG wylot bez opóżnień,ale ze względu na wczorajszą mgłę zawrócono nas do Katowic,gdzie czekaliśmy ok.półtorej godziny aż Okęcie pozwoli wylądować.Loty bardzo spokojne,catering jak w samolotach.Najważniejsze,że cało i szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
eltoro3 Re: Linie Koral Blue 22.12.09, 20:45 Flota KoralBlue liczy sobie 3 samoloty. Średnia wieku tychże to 6,6 lat, czyli bardzo dobrze. Lotus to 4 samoloty-średnia 11,9 lat. AMC to obecnie 5 samolotów. Średnia 9,1 lat. LOT posiada w swojej flocie 39 samolotów- średnia wieku to 13,9 lat. LOTCharters to 2 samoloty. Średnia 14,6 lat. Ze statystyk wynika,że KoralBlue ma stosunkowo młodą flotę. Odpowiedz Link Zgłoś
mafjolwa Re: Linie Koral Blue 23.10.09, 22:42 leciałam w sierpniu, bardzo fajna obsługa, było wyżywienie, do Hurghady bylo 30 min opóźnienia a do Polski 1h Odpowiedz Link Zgłoś