aisssa 24.05.09, 22:07 Wiecie co sie dzieje z Jamajka? Pracowal w Aqua Fun jakies pol roku temu.. Aktualnie już go tam nie ma. a wie ktos gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleoluder1 Re: Jamajka (aqua fun) 25.05.09, 09:11 Jamajka pracuje od jakiegos czasu na plazy w hotelu Roma. Pamietal ze zabawial animacjami i tancami grube Rosjanki - do Romy na dyskotece tez chodzil.. parcuje tez z nim taki casanova - jest na photoblogu tez przeszedl z aqua fun z dluzszymi wlosami i charakterystyczną gębą.Codziennie inna rosjanka. Jesli chodzi o Jamajke to nie zauwazylam zeby sie prowadzil co turnus z nowymi laskami. Pamietal ze bardzo sprawnie łowił na molo kałamarnice :P Odpowiedz Link Zgłoś
aisssa Re: Jamajka (aqua fun) 25.05.09, 15:53 ;) Ten w dłuższych wlosach to Nino. Widocznie obaj sie przeniesli z aqua fun. szkoda.. dzieki :] Odpowiedz Link Zgłoś
misiek82.1 Re: Jamajka (aqua fun) 25.05.09, 16:41 Czesc aissa. Widze ze ci przypadł do serca ten Jamajka.Ja byłam w Aqua Fun w pazdzierniku w zeszłym roku pamietam ze w pierwszym tygodniu Jamajka zakumplował sie z moja kolezanka (nawet próbował zaliczyc ja ale ona wyszła z jego mieszania i nie udało mu sie ).Pamietam ze zbierał pieniadze po 10 euro na wieczorny specjalny show i ona nie miała drobnych dała mu 50 euro a pózniej nie mogła sie doprosic reszty kilka razy prosiła go zeby oddał jej pieniadze ,a w drugim tygodniu to przychodził rano za raczke z taka dziewczyna farbowana blondyna, niewysoka, szczupła i tak paradował z nia po plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
aisssa Re: Jamajka (aqua fun) 25.05.09, 21:36 No niestety przypadł ;) Nie sadziłam, że tak wyglada ich tryb zycia i dopiero po powrocie zrozumialam ze oni tylko naciagaja, szukaja okazji i czuja wielkich sympati do turystek - chyba, ze w innym celu. Fiut z tego jamajki! Odpowiedz Link Zgłoś