braciaka1 01.06.09, 14:51 wybieram sie we wrzesniu do szarm ale niewiem do jakiego chotelu. prosze o pomoc morze ktos poleci jakis fajny hotelik.Z góry dziekuje ja nastawiam sie bardziej na nurkowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olala_o Re: sharm 03.06.09, 10:28 nubian island, fajna rafa, plaza plaska ;) ( w odróżnieniu od klifowej) Odpowiedz Link Zgłoś
braciaka1 Re: sharm 03.06.09, 10:57 A jakie jedzenie i alkohole opłaca się brac all czy może samo hb Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: sharm 03.06.09, 11:20 skoro nastawiasz się na nurkowanie, więc nie będzie cię całymi dniami w hotelu, straczy wg mnie HB, all ma znaczenie przy wypoczynku i spędzaniu całego dnia w hotelu lub na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: sharm 03.06.09, 11:00 braciaka1 napisał: > wybieram sie we wrzesniu do szarm ale niewiem do jakiego chotelu. prosze o > pomoc morze ktos poleci jakis fajny hotelik.Z góry dziekuje ja nastawiam sie > bardziej na nurkowanie A ja proponuje najpierw wybrać się do księgarni po słownik ortograficzny.... brrr Odpowiedz Link Zgłoś