kubusiasty 05.07.09, 23:33 Witam, Słyszałem, ze w Egipcie są problemy z płaceniem starymi dolarami.. mam takie pytanie, które są stare a które nowe? I czy to prawda w ogóle? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Dolary ... 06.07.09, 00:28 A ja mam pytanie czy umiesz czytac i czy wiesz jak korzysta sie z wyszukiwarki na forum? Bylo to dziesiatki razy walkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiasty Re: Dolary ... 06.07.09, 09:26 sebcioo napisał: > A ja mam pytanie czy umiesz czytac i czy wiesz jak korzysta sie z wyszukiwarki > na forum? > Bylo to dziesiatki razy walkowane. jak ja nie lubię takich osób... normalnie :/ myślą, że wszystko wiedzą i wchodzą na forum albo pisać głupie komentarze albo się wymądrzać a tak na prawdę dużo to nie wiedzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Dolary ... 06.07.09, 09:46 kubusiasty napisał: > jak ja nie lubię takich osób... normalnie :/ > myślą, że wszystko wiedzą i wchodzą na forum albo pisać głupie komentarze albo > się wymądrzać a tak na prawdę dużo to nie wiedzą :D No normalnie tak madrze mi odpisales ze az strach. Dlugo masz zamiar prowadzic taka bzdurna dyskusje? Nie popisales sie i winisz innego ze napisal prawde. zenua. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Dolary ... 06.07.09, 09:58 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=stare+dolary&s.sm.title=&s.sm.forumXx=622&sf=tresc&s.sm.a uthor=&y=9&x=7 Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiasty Re: Dolary ... 06.07.09, 10:21 @emma65: dzięki ... wczoraj w nocy nie wpadłem na to by wpisać "stare dolary" :D @sebcioo: skończ wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś