uroczyste_dekoracje 12.04.18, 11:28 Wybieramy się 1 raz na dominikanie fajne oferty ma biuro reinbow na 13 dni jednak drukuje tam nie PC a Puerto Plata. Czy ktoś tam był. Czy naprawdę wakacje na dominikanie to tylko PC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uroczyste_dekoracje Re: Puerto Plata 12.04.18, 11:30 Ah u termin w jakim chcemy lecieć to koniec marca początek kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozee Re: Puerto Plata 12.04.18, 13:27 Ja bylam na wlasnej objazdowce i polecam inne miejscowosci niz PC. Najlepiej wypozyczyc samochod i objechac czesc wyspy. Moge polecic ciekawe miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
vie.tka Re: Puerto Plata 12.02.20, 19:28 Byłam w zeszłym roku w Puerto Plata, z Rainbow właśnie w hotelu Senator. Nie mam porównania bo nie wypoczywałam w Punta Cana, ale mogę powiedzieć że w PP bardzo mi się podobało. Zwłaszcza okolica hotelu jest piękna, także przyrodniczo. A jeśli chcesz wypożyczyć samochód i pozwiedzać to każde miejsce jest dobre. Uczulam tylko, że jazda po Dominikanie tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Jeśli nie czujesz się na siłach to lepiej weźcie kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś