Dodaj do ulubionych

Tropicana Sea beach - Sharm

20.08.09, 08:54
Tropicana Sea beach - wróciłam :) pytania ??
Obserwuj wątek
    • rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 09:49
      My lecimy do tego hotelu 01.09. Z jakiego biura byłaś? Czy pokoje są
      przydzielane wcześniej? Czy jeszcze w recepcji należy załatwiać
      lepszy pokój? Czy są jakieś problemy na miejscu np: z
      obsługą ,barmanami? I tak na koniec czy czegoś tam brakuje i
      powinniśmy zabrać z kraju? Pozdrawiam.
      • kocica75 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 11:23
        Ja leciałam z eximu. Pokoje są przydzielane podczas meldunku w hotelu. Jeśli
        chcesz pokój lepszy (zależy kto co rozumie przez słowo lepszy) załatwiasz to w
        recepcji. Oni nas sami pytali czy chcemy pokój bliżej restauracji czy plaży. My
        akurat wybraliśmy bliżej restauracji. Pokoje spore, zadbane. Na miejscu nie było
        żadnych problemów, obsługa miła i uczynna. Barmani sympatyczni i nie robili
        żadnych problemów. Jedynie jedzenie jak dla mnie bardzo przeciętne ale nie
        ukrywam że pod tym względem jestem wybredna. Nie wiem co masz na myśli "I tak na
        koniec czy czegoś tam brakuje i
        powinniśmy zabrać z kraju?" Nam nie brakowało niczego ale określ o co chodzi to
        chętnie odpowiem :) Pozdrawiam i życzę miłego urlopu :)
        • rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 11:47
          Lepszy pokój to taki który jest na piętrze z widokiem na morze. Czy
          nie musiałaś czegoś dokupywać? Czy jest raz w tygodniu występ
          Egipcjan z ich muzyka na żywo? Dziękuje za odpowiedz.
          • kocica75 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 21.08.09, 08:50
            No widzisz "lepszy" to nie to samo dla wszystkich. Ja rok temu dostałam pokój na
            parterze z bezpośrednim wyjściem na basen i uważam że był super. Teraz miałam na
            piętrze z widokiem na basen też spoko. Ale każdy ma inne upodobania :) Poza tym
            ja w pokoju spędzałam bardzo mało czasu praktycznie tylko spanie więc za bardzo
            mi nie zależy na pokoju bardziej naciskam na czystość a z tym nie ma problemów
            pokoje sprzątane są codziennie. Nic nie dokupywałam (hym oczywiście pomijając
            łakoci dla dzieci czyli chipsy, batoniki bo lody były w mini klubie). Co do
            występów to animatorzy są super w tym hotelu co dziennie jest show albo
            wykonywane przez animatorów albo przez zaproszonych gości. Wieczór wygląda
            następująco 20:30 mini disco dla dzieci (moje były zachwycone), 21:30 show
            (oprócz niedzieli), 23:00 wyjazd z animatorami na dyskotekę. Naprawdę nie był to
            mój pierwszy pobyt w Egipcie ale takich animatorów to nigdzie nie było. Przez
            dzień oczywiście organizowali różnego rodzaju ćwiczenia, zawody, tańce czy
            pluskania w basenie. Mi bardzo przypadli do gustu :). Nie wiem czy jedziesz
            pierwszy raz czy kolejny ale na pewno słyszałaś o zemście faraona (jest to po
            prostu biegunka wywołana inną florą bakteryjną) proponuję zabrać z kraju lek o
            nazwie "Nifuroksazyd" aby nie wydawać kaski na ich leki. Pozdrawiam.
            • rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 21.08.09, 10:01
              Dziekuje bardzo za odpowiedz.
    • kasik567 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 30.09.09, 13:27
      Jedziemy w październiku.Mam pytanie czy wyjazdy na dyskotekę są płatne, ile
      kosztuje wejście i czy warto się wybierać. Bo rozumem, że po 23 w hotelu już nic
      się nie dzieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka