kocica75 20.08.09, 08:54 Tropicana Sea beach - wróciłam :) pytania ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 09:49 My lecimy do tego hotelu 01.09. Z jakiego biura byłaś? Czy pokoje są przydzielane wcześniej? Czy jeszcze w recepcji należy załatwiać lepszy pokój? Czy są jakieś problemy na miejscu np: z obsługą ,barmanami? I tak na koniec czy czegoś tam brakuje i powinniśmy zabrać z kraju? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica75 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 11:23 Ja leciałam z eximu. Pokoje są przydzielane podczas meldunku w hotelu. Jeśli chcesz pokój lepszy (zależy kto co rozumie przez słowo lepszy) załatwiasz to w recepcji. Oni nas sami pytali czy chcemy pokój bliżej restauracji czy plaży. My akurat wybraliśmy bliżej restauracji. Pokoje spore, zadbane. Na miejscu nie było żadnych problemów, obsługa miła i uczynna. Barmani sympatyczni i nie robili żadnych problemów. Jedynie jedzenie jak dla mnie bardzo przeciętne ale nie ukrywam że pod tym względem jestem wybredna. Nie wiem co masz na myśli "I tak na koniec czy czegoś tam brakuje i powinniśmy zabrać z kraju?" Nam nie brakowało niczego ale określ o co chodzi to chętnie odpowiem :) Pozdrawiam i życzę miłego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 20.08.09, 11:47 Lepszy pokój to taki który jest na piętrze z widokiem na morze. Czy nie musiałaś czegoś dokupywać? Czy jest raz w tygodniu występ Egipcjan z ich muzyka na żywo? Dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica75 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 21.08.09, 08:50 No widzisz "lepszy" to nie to samo dla wszystkich. Ja rok temu dostałam pokój na parterze z bezpośrednim wyjściem na basen i uważam że był super. Teraz miałam na piętrze z widokiem na basen też spoko. Ale każdy ma inne upodobania :) Poza tym ja w pokoju spędzałam bardzo mało czasu praktycznie tylko spanie więc za bardzo mi nie zależy na pokoju bardziej naciskam na czystość a z tym nie ma problemów pokoje sprzątane są codziennie. Nic nie dokupywałam (hym oczywiście pomijając łakoci dla dzieci czyli chipsy, batoniki bo lody były w mini klubie). Co do występów to animatorzy są super w tym hotelu co dziennie jest show albo wykonywane przez animatorów albo przez zaproszonych gości. Wieczór wygląda następująco 20:30 mini disco dla dzieci (moje były zachwycone), 21:30 show (oprócz niedzieli), 23:00 wyjazd z animatorami na dyskotekę. Naprawdę nie był to mój pierwszy pobyt w Egipcie ale takich animatorów to nigdzie nie było. Przez dzień oczywiście organizowali różnego rodzaju ćwiczenia, zawody, tańce czy pluskania w basenie. Mi bardzo przypadli do gustu :). Nie wiem czy jedziesz pierwszy raz czy kolejny ale na pewno słyszałaś o zemście faraona (jest to po prostu biegunka wywołana inną florą bakteryjną) proponuję zabrać z kraju lek o nazwie "Nifuroksazyd" aby nie wydawać kaski na ich leki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: Tropicana Sea beach - Sharm 21.08.09, 10:01 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik567 Re: Tropicana Sea beach - Sharm 30.09.09, 13:27 Jedziemy w październiku.Mam pytanie czy wyjazdy na dyskotekę są płatne, ile kosztuje wejście i czy warto się wybierać. Bo rozumem, że po 23 w hotelu już nic się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś