Gość: malina IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 26.02.05, 20:56 Witam, w drodze nad Morze Czarne chciałabym przenocować w którejś z tych dwóch miejscowości. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z bazą noclegową ) Będę wdzięczna za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibabelski Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi 27.02.05, 10:51 Alba Iulia mogę powiedzieć bo tam mieszkałem: - hotel Parc 35 euro - hotel Transylwania 25 euro - hotel przy wjeżdzie do Alba Iulia z Cluj-Napoca (nie pamiętam nazwy) Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: halicz Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 28.02.05, 10:14 W zeszłym roku spałem kilka nocy w Sibiu w pensjonacie ELA. Cena: 22 euro za noc (bez sniadania). Bardzo miła włascicielka; mówiła, że zatrzymuje sie u niej sporo Polaków w drodze do Bułgarii. Szczegóły: www.hotel-ela.as.ro/en/ Odpowiedz Link
Gość: gość Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.grohe.de / 213.31.191.* 28.02.05, 17:09 Dlaczego musisz jechać tą drogą, przecież jest sporo gorsza od północnej? Jak odbijesz w Turdzie na Tirgu Mures to bedzie ładniej, nowy asfalt do samej obwodnicy Bukaresztu a przed samym Tirgu po lewej stronie (jadąc od nas ) masz co njmniej 3 pensjonaty od 7 do 11 € za osobę (z tego 2 nowe). Ale to Twój wybór. pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: niezawodny Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:07 Jechałem trasą przez Sibiu w ubiegłym roku w drodze powrotnej z Bułgarii. Wg mnie nie ma problemu z noclegami - jest tam sporo prywatnych moteli i pensjonatów na odpowiednim poziomie. Sam skorzystałem z jednego z nich gdzieś między Sibiu a Sebes (niestety było już ciemno, więc trudno określić dokładnie gdie to było). Oba miasta przepiękne - bezwzględnie warte zobaczenia Odpowiedz Link
Gość: malina Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 01.03.05, 08:23 Bardzo dziekuję za pomoc!Dlaczego jadę tą trasą- bo pobyt nad Morzem Czarnym to tylko kilka dni, a tak w ogóle chcę pozwiedzać Rumunię i właśnie na tym terenie nie miałam namiarów na noclegi.Z powrotem jedziemy przez Bukowinę i Maramuresz. Jeszcze raz dziękuję za info. Odpowiedz Link