Dodaj do ulubionych

Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi

IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 26.02.05, 20:56
Witam,
w drodze nad Morze Czarne chciałabym przenocować w którejś z tych dwóch
miejscowości. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z bazą noclegową smile)
Będę wdzięczna za pomoc!
Obserwuj wątek
    • ibabelski Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi 27.02.05, 10:51
      Alba Iulia mogę powiedzieć bo tam mieszkałem:
      - hotel Parc 35 euro
      - hotel Transylwania 25 euro
      - hotel przy wjeżdzie do Alba Iulia z Cluj-Napoca (nie pamiętam nazwy)

Pozdrawiam
    • Gość: halicz Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 28.02.05, 10:14
      W zeszłym roku spałem kilka nocy w Sibiu w pensjonacie ELA. Cena: 22 euro za
      noc (bez sniadania). Bardzo miła włascicielka; mówiła, że zatrzymuje sie u niej
      sporo Polaków w drodze do Bułgarii. Szczegóły: www.hotel-ela.as.ro/en/
      • Gość: gość Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.grohe.de / 213.31.191.* 28.02.05, 17:09
        Dlaczego musisz jechać tą drogą, przecież jest sporo gorsza od północnej? Jak
        odbijesz w Turdzie na Tirgu Mures to bedzie ładniej, nowy asfalt do samej
        obwodnicy Bukaresztu a przed samym Tirgu po lewej stronie (jadąc od nas ) masz
        co njmniej 3 pensjonaty od 7 do 11 € za osobę (z tego 2 nowe).
        Ale to Twój wybór.
        pozdrawiam
    • Gość: niezawodny Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:07
      Jechałem trasą przez Sibiu w ubiegłym roku w drodze powrotnej z Bułgarii.
      Wg mnie nie ma problemu z noclegami - jest tam sporo prywatnych moteli i
      pensjonatów na odpowiednim poziomie. Sam skorzystałem z jednego z nich gdzieś
      między Sibiu a Sebes (niestety było już ciemno, więc trudno określić dokładnie
      gdie to było). Oba miasta przepiękne - bezwzględnie warte zobaczenia
      • Gość: malina Re: Rumunia - Sibiu, Alba Iulia- noclegi IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 01.03.05, 08:23
        Bardzo dziekuję za pomoc!Dlaczego jadę tą trasą- bo pobyt nad Morzem Czarnym to
        tylko kilka dni, a tak w ogóle chcę pozwiedzać Rumunię i właśnie na tym terenie
        nie miałam namiarów na noclegi.Z powrotem jedziemy przez Bukowinę i Maramuresz.
        Jeszcze raz dziękuję za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka