zawiszy_39 06.10.09, 15:54 www.domkultry.com.pl sonda Zagłosujcie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliz-zka Re: Jak spędzacie wolny czas? 06.10.09, 22:20 W wolnym czasie staram się odpoczywać aktywnie:) czasami chodze na wystawy, koncerty albo na jakieś imprezy organizowane w mieście. Jutro np na Plac Wolności o 15 spotkać kosmitę hehe www.youtube.com/watch? v=jbvERbQGcWg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad.prof.kaczynskiego Re: Jak spędzacie wolny czas? 08.10.09, 01:05 witoldzbazin napisał: > a co to takiego? Kultura? Coś co jest ci obce Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jak spędzacie wolny czas? 08.10.09, 18:26 irasiad.prof.kaczynskiego napisał: > witoldzbazin napisał: > > > a co to takiego? > > Kultura? Coś co jest ci obce POwiedz to swojemu premierkowi,który chciał wyrżnąć PiS'owskie bydło a na dzień dzisiejszy wdepnął w śmierdzącego placka machając szabelką,chce wojny to będzie ją miał heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Lenię się, 06.10.09, 16:13 zatem klikać podczas laby nie będę. A jak jestem zajęty, to sam rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Jak spędzacie wolny czas? IP: 217.116.98.* 06.10.09, 16:14 A co to wolny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jeśli go jakoś spędzam to chyba nie jest już wolny 06.10.09, 17:02 Ja na przykład spędzam w ogóle czas. On niby sam się spędza bez ludzkiego wkładu, ale daje się zauważyć, że celowe spędzanie rzecz przyspiesza. W tym wespólnym z czasem spędzaniu czasu, czas jest po dwakroć szybciej spędzon. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Aaa ja go opóźniam, ale idzie mi to 06.10.09, 17:33 słabo, oczekuję więc podpowiedzi jak czasu nie spędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Umiem tylko przybyć sekund na krótkim dystansie. 06.10.09, 18:04 Sekundy przybywa się poprzez ich odliczanie. Bierzesz stoper, startujesz, zakrywasz odczyt. W tym czasie liczysz w takim tempie, w jakim wydaje ci się, że sekundy się spędzają. Jak odliczysz tyle, ile chcesz spędzić, porównaj swoją liczbę spędzonych sekund z liczbą spędzoną samoistnie i odliczoną przez stoper. Zazwyczaj okazuje się, że kilka sekund zaoszczędziłeś, że kilka chciałeś spędzić szybciej, niż one same się spędzają. To są sekundy gratisowe, niespędzone, zachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Umiem tylko przybyć sekund na krótkim dystans 06.10.09, 20:03 Ha, rewelacja! Tylko jedno ale - trzeba trochę włożyć (własnych sekund) żeby doświadczyć niespędzonych. Jakby to zrobić aby gratisowe dostać jako czysty gratis bez wkładu własnego? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Żeby dostać szóstą kawę w mcdonaldzie gratis 06.10.09, 20:17 te pięć musisz kupić. Wydać 25 złotych, żeby dostać 5. Nie ma gratisów bez marnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
paralentum Promocje kochane 06.10.09, 23:18 A jeśli kupisz 10 000 litrów wachy na cepeenie to dostaniesz zapalniczkę albo parasol!!! W makdonaldzie to normalnie chojność granicząca z rozrzutnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termidt Re: Promocje kochane IP: 89.230.160.* 06.10.09, 23:54 Ależ chrzanicie pięknie, aż zrozumieć trudno. Wobec tego powinniście wybrać się jutro na wykłady prowadzone przez Sida w łódzkiej filmówce. Bezprzewodowo: bip---biiiip---bbbippp A nawet jeśli przekaz okaże się nie do końca czytelny:), z pewnością będzie widowiskowy, Sid za każdym razem dba o to oprawę artystyczną. Niestety jego staran nie docenił dzis ojciec Rydzyk i wezwał policję sidpolska.blip.pl/ Ciekawe, jak podejdą do sprawy władze uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka.tan Re: Promocje kochane 07.10.09, 16:22 haha można się było spodziewać ojciec Rydzyk od zawsze nie znał się na żartach, ale żeby od razu policje? Dlatego na stronce sid.dlink.pl/? gclid=CMfA_MSLq50CFY6CzAod61Xu6g nie pojawiały się nigdzie opisy ani filmik z tej akcji :P Ciekawa jestem kto był blisko rozwiązania zagadki i wygrał router Odpowiedz Link Zgłoś
dav-idv Re: Promocje kochane 07.10.09, 19:48 Dlatego na stronce sid.dlink.pl/? > gclid=CMfA_MSLq50CFY6CzAod61Xu6g nie pojawiały się nigdzie opisy ani > filmik z tej akcji :P Ciekawa jestem kto był blisko rozwiązania > zagadki i wygrał router doczytałem się na stronce którą zamieścilaś powyżej, że router wygrał jakiś Piotrek z Torunia:) a co śledzisz podróże SIDa? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka.tan Re: Promocje kochane 07.10.09, 21:16 śledze, bo chcialabym coś wygrać.:) Zainteresowałam się tym jak zobaczyłam filmik ze stoczni gdańskiej www.youtube.com/watch?v=0WWb2pGR6Rg Odpowiedz Link Zgłoś
dav-idv Re: Promocje kochane 08.10.09, 18:04 O dzisiaj chyba nawet ostatni termin kiedy można wygrać, Poznań był ostatnim miastem jakie miał odwiedzić SID:) ee Wioka najlepsza akcja była w Toruniu, a nie w stoczni, zerknij sobie www.youtube.com/watch?v=8Ypo-BPtDXs Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Jak spędzacie wolny czas? 07.10.09, 17:57 Ostatnio bawię się w geocaching, a co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Jak spędzacie wolny czas? IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 11:25 rżnę starą cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super-super Re: Jak spędzacie wolny czas? IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 18:07 Co robić jak toya nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotny bez roboty Ja od kilku miesięcy mam dużo wolnego czasu hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 20:38 zwolnienie grupowe z firmy ( dość daleko od Łodzi) 15 tys na dowidzenia, i jest czas wolny (roboty na razie nima) Odpowiedz Link Zgłoś