neochuan 21.06.04, 18:01 co z lipcową masakryczniekrytyczną w czerwcu? będzie w piątek? jaka trasa? na zachętę zaś: www.cyfronet.krakow.pl/rowery/muz-wait.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda Teufel moderatorem? 21.06.04, 18:25 Trochę czasu mnie nie było na Forum, a tu takie rzeczy! Heh... Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan służę linkiem 23.06.04, 17:28 i wyszynkiem: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10322 Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Nie jest moderatorem 21.06.04, 22:14 Ale zwrócić uwagę można. Też bym to robił, ale zdaję sobie sprawę, że niektórzy na tym forum mają jakieś problemy z sobą, nie wiedzą, że istnieje mail, GG, tlen więc dałem sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nie jest moderatorem 22.06.04, 09:34 al-ki napisał: > niektórzy na tym forum mają jakieś problemy z sobą A owszem, jest takich dwóch. Właśnie sobie idę ich wyszarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Nie jest moderatorem IP: *.toya.net.pl 22.06.04, 09:54 Nie tylko problemy ze sobą, ale i z liczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe "Bo nie jest moderatorem... 23.06.04, 13:00 ...kto nie służył w marynarce!!!..." ...lub coś w tym rodzaju Dzierżbór głupawka i wesołe piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen to znaczy jakie? 22.06.04, 00:15 o masie krytycznej? a co, na lodzi juz nie mozna, jakis zakaz nowy? pfffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: ÓŁR! [prv] 22.06.04, 14:09 Teufel, ty to naprawde jestes glupszy od czegokolwiek. Juz brak mi slow. Byc kims tak dretwym to prawdziwy dramat. Dla otoczenia ma sie rozumiec. I znow wygrales Bróżowego Antydzierżbora. Antydzierżbór na Bróżowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: ÓŁR! [prv] IP: *.toya.net.pl 22.06.04, 14:11 Jest na szczęście inteligentniejszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan a ja skomentuję tak: 22.06.04, 15:07 ale się ładnie mój skromniutki wąteczek dzięki alkiemu i tojflowi rozwija! a miało być tylko o rowerku ;-P dzierżforum potworum! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen musisz uwazac, 22.06.04, 15:19 bo jeszcze zaczna sie czepiac, ze oryginalnej pisowni ich nickow nie stosujesz :P wtedy watek przepoczwarzy sie w wat :P Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: ÓŁR! [prv] 23.06.04, 17:14 Gość portalu: al-ki napisał(a): > > Jest na szczęście inteligentniejszy od ciebie. Wierny wielbiciel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Teufel branżowo 23.06.04, 12:59 teufel marudzi: > Takie wątki zakładaj sobie na Utopii Zaraz, na jakiej Utopii? Toż to raczej pod Forum Komunikacja podpada? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: ÓŁR! [prv] 23.06.04, 17:20 teufel napisał: > Takie wątki zakładaj sobie na Utopii Nie przesadzasz czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe chuan! [PRIV] 23.06.04, 13:03 neochuan napisał: > co z lipcową masakryczniekrytyczną w czerwcu? oczywiście, jak co roku w lipcu będzie się odbywała w sierpniu. > będzie w piątek? będzie. > jaka trasa? a jaka ma być? > na zachętę zaś: Ojej, dzierżbór OZSR!!! miód na moje serce lejesz, o chuanie, żeś coś tak smakowitego odgrzebał... (gdyby ją tylko Zbój raz na dekadę odświeżyć raczył) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: chuan! [PRIV] 23.06.04, 13:36 jaka ma być...(ół napiać raczył): to jaka też będziemy wozić?? dzierżrzubrbóbr! -- miód na serce leję - a co na to lea? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe [OT] Pytanie 23.06.04, 13:42 Ktoś wyciął OŁRU numer, wycinając "A ja się..." - nie wiesz może, czy wąt gdzieś jest jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś