mimi282 Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 15:35 co w przypadku niedoboru progesteronu? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 15:44 a po ivf nie dostajesz progesteronu w jakiejs popstaci? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 15:46 a ten bol niczego nie oznacza, nie szukaj objawow ani ZA ani PRZECIW! skurcze macicy sa jak najbardziej naturalne, choc po ivf powinno sie ich "unikac", czyli im mniej, tym lepiej! kup sobie nospe i lykaj! dziwie sie, ze lekarz po ivf tego Ci nie przepisal? w sumie juz mozesz zrobic test powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 16:12 przeczytalam Twojego innego posta, w ktorym piszesz, ze jestes juz PO ( przykro mi, cos nie doczytalam... a dostawalas progesteron po podaniu zarodkow? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 16:25 dostalam utrogestan 3x1, ale tak pytam może to za malo? sama nie wiem...ale chcialabym wiedziec jak to u innych wyglądalo....może coś dodatkowo można brać? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: progesteron...pomóżcie 18.04.06, 17:48 nie, jesli chodzi o progesteron, to nie... owszem, niektore kliniki daja wiecej, ale czy ja wiem, czy to pomaga? ja najwiecej jak bralam, to 12 kuleczek dziennie (utrogestan 100), ale to moim zdaniem byla przesada... trzeba niestety czekac! moze jeszcze spytaj lekarza? moze niech Ci nastepnym razem troche powiekszy dawke? Odpowiedz Link Zgłoś