teufel 27.07.04, 19:11 Na Matejki jest wydział Marketingu i Zarządzania. Wydział Organizacji i Zarządzania ma PŁ. Na Piotrkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx po co skierowanie? IP: 128.95.183.* 27.07.04, 20:51 co to jest skierowanie na praktyki? i po co istnieje taka instytucja? jak firma chce przyjac kogos na praktyki to niech te osobe przyjmie, jesli martwia sie o "pochodzenie" danej osoby to niech to sprawdza na wlasna reke. dla mnie to jakas glupota zeby nosic kwity w kazda strone. jednych prosic o prace, a drugich o pozwolenie na nia. za duzo proszenia i wiatru wokol sprawy. upraszczajmy sobie zycie koledzy i kolezanki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony POTO skierowanie ! IP: *.wzlab / *.uni.lodz.pl 28.07.04, 13:27 firma musi mieć potwierdzenie dla właściwych organów państwowych że taka osoba nie jest przypadkiem zatrudniona na czarno, bez jakiejkolwiek umowu. a że przyjmowanie studentów na praktyki studenckie jest praktycznie bezkosztowe dla firmy (a raczej czysty zysk) wystarczy mieć jakiekolwiek potwierdzenie z Uczelni, skierowanie lub porozumienie z biurem karier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: POTO skierowanie ! do wtajemniczony IP: 128.95.25.* 28.07.04, 18:56 to jak nie mam skierowania/potwierdzenia to pracuje na czarno? bzdura to jest jakas, ktora wypisujesz. co ma umowa czy zalegalizowanie pracy/praktyki wspolne ze skierowaniem. ja nie potrafie polaczyc tych dwoch rzeczy. chyba ze skierowanie jest takowym dokumentem dla "wlasciwych organow panstwowych" (cokolwiek sie kryje za tym pieknym sformulowaniem). mnie chodzi o prostote pewnych rozwiazan. po co robic wiatr jak ktos chce mnie zatrudnic/wykorzystac do pracy w formie praktyk to ja powinienem dzialac z dana osoba, a nie z uniwerkiem. dziekuje i milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple Re: Akcja "Do pracy by się szło" IP: *.pentor.com.pl 28.07.04, 09:23 Na Matejki jest Wydział Zarządzania UŁ - tak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Akcja "Do pracy by się szło" 28.07.04, 10:18 W nformatorze był MiZ(pewnie nie dawno skrócili nazwę:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: Akcja "Do pracy by się szło" IP: *.wzlab / *.uni.lodz.pl 28.07.04, 13:15 Nazwa wydziału: Wydział Zarządzania UŁ, nie ZiM, nie OiZ just "Zarządzania" i tak było od początku istnienia wydziału, w tym roku 10-lecie. Odpowiedz Link Zgłoś