babeczkaa 11.12.04, 17:39 Zapraszam do wpisywania, Babeczkaa zabawi się w Świętego Mikołaja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelson5 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 11.12.04, 19:44 za dużo tego jest żeby wymieniać :P Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 10:03 Ja proszę Mikołaja chciałbym z powrotem kino w Sieradzu. Da sie to załatwić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 12:17 Mikołaj słyszał, że wszyscy sieradzanie mają dvd w domach i nikt nie bedzie chciał chodzic do kina i na popcorn :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 15:22 babeczkaa napisała: > Mikołaj słyszał, że wszyscy sieradzanie mają dvd w domach i nikt nie bedzie > chciał chodzic do kina i na popcorn :) Wszyscy to może nie. Ja mimo że mam to lubię chodzić do kina, tam jednak ogląda się inaczej. Niech Mikołaj się jeszcze zastanowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Jestem stały w życzeniach 23.11.05, 22:30 Nadal mam prośbę do Mikołaja (Mikołajki??) taką sama jak w ubiegłym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jestem stały w życzeniach 24.11.05, 14:06 Do kina do Łodzi albo do teatru naszego w środy! A ja S(iwiety)B(m)I(kołaju) chciałabym.... o jezu ile ja rzeczów bym chciała. Chciałabym dysk większy do tego wydzierzawionego komputera, i internet w Łodzi, i w koncu telefon od Oranżaby (tu zyczenie do operatora) i jeszcze nowe sluchawki (douszne nie inne) do Muva (bo te sa na wykonczeniu), deske snowboardowa w pakiecie ze stokiem pod blokiem :D (hehe) przyjaciela dla Kaisera zeby mógł się zoponować bandzie Kiciorow i śnieg(moze byc w areozolu) i ŚWINTY SPOKÓJ na cały przyszły rok (za rok przedłużę umowę). No to jak S(iwiety)B(m)I(kołaju) da radę? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Mówisz masz 24.11.05, 18:22 Na dysku była niewykorzystana partycja, po sformatowaniu tyle co w tym starym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Mówisz masz 25.11.05, 15:15 od razu lepiej :D czyli na miejsce starego zyczenia moe wskoczyc nowe?:> Odpowiedz Link Zgłoś
apropos5 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 21.12.04, 15:56 Ja, drogi Mikołaju prosze o troszkę więcej wolnego czasu!!!!!!!!!!!!!! a dla wszystkich Sieradzan- kina Piast! Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 00:59 A ja proszę kochanego Mikołaja o dużo chęci, ponieważ mam ich niedostatek a potrzebne mi są do pisania pracy. No chyba, że...Mikołaj by mi już gotowca załatwił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 04:45 Na jaki temat piszesz prace? Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa do samdej 22.12.04, 07:53 no to dziecko powiedz Mikołajowi na jaki temat chcesz tę pracę bo Mikołaj musi poszukac w swoich zasobach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 04:48 Chciałem trochę Mikłajowi pomóc i zamówiłem parę prezentów przez internet. I teraz chciałbym poprosić Mikołaja, żeby zdążyły dotrzeć przed Świętami ... Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa do sbi 22.12.04, 07:51 Mikołaj zadzwoniła do swojej siedzimy w Rovaniemi i sprawdziła, że zostały wysłane :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: do sbi 22.12.04, 17:37 babeczkaa napisała: > Mikołaj zadzwoniła do swojej siedzimy w Rovaniemi i sprawdziła, > że zostały wysłane :) Faktycznie, jedna już dotarła :D, jeszcze tylko jedna ... Odpowiedz Link Zgłoś
girlpower1 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 10:27 Ja też poproszę o gotową pracę magisterską:) Tylko mam mały problem- sama dokładnie jeszcze nie znam tematu... Ale dla Mikołaja to chyba nie problem :>??? Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 11:48 nie ma problemu, prosze bardzo:"Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe, ze szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu." :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 12:44 babeczkaa napisała: > nie ma problemu, prosze bardzo:"Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe, ze > szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu." :) pozdrawiam > Dlaczego ja wcześniej nie trafiłem na Mikołaja może też by mi Pan Mikołaj taki łatwy temat wymyślił ;P A tak to muszę pisać o wpływie kursów walut na wielkość handlu zagranicznego Chyba, że Mikołaj znajdzie cosik w swoich zasobach...i nie będzie potrzeby pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 13:05 Hmmm, nie ma takiej potrzeby, zdaniem Mikołaja, Twój temat jest akurat :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 17:41 babeczkaa napisała: > "Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe, ze > szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu." Czyżby Mikołaj w cywilu był chemikiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 20:21 Coś sie Mikołaj u nas nie pokazał po Świetach, czyzby zasłuzony odpoczynek ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 22:08 Mikołaj jest cały czas, siedzi i obserwuje. Troche zmeczony Świętami i fajerwerkami noworocznymi :) Mikołaj Was nigdy nie opuści :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 22:45 No to przykro nam, że Mikołaj po ciężkiej pracy podczas Świat nie jest na zasłuzonym wypoczynku :( Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 23:04 babeczkaa napisała: > > Mikołaj jest cały czas, siedzi i obserwuje. Czyli Mikołaj bawi się teraz w Wielkiego Brata ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: odkurzam wątki bo mogą byc przydatne :) /nt 24.11.05, 21:51 A ja poproszę o jakiś etacik. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 11:43 dla mnie moze byc wanna z bajerami, takiej mi brakuje w jednej z lazienek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 18:08 A później będziesz ścigał św Mikołaja tak jak Wasserman :) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 18:42 nigdy nie wiem ktory jest lepszy plus czy minus, musze zrobic sobie badania ja mam chyba ten wlasciwy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 26.11.05, 21:16 ja chcę nie coś a kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 11:13 ja to bym chciala prosze mikolaja, aby wszyscy byli zdrowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 13:55 Ja własnie zrobilam listę i jest tam ponad 20 rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 14:08 ale pazerna z Ciebie osobka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 15:45 A co:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 19:45 Ja to bym chcial prosze Pani Mikołaicy :P Normalny teatr w Sieradzu...taki jak np mają w Kaliszu, Jeleniej Gorze itp. Dobrze? Da rade? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 20:00 Mogę występować i reżyserować;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 21:47 ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 28.11.05, 07:56 To może pomyślimy nad wystawieniem czegoś? Ja proponuję "Czekając na Godota':) Tytuł bez aluzji;) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Pomarańcze i mandarynki Grechuty 28.11.05, 08:19 Już za trzy tygodnie będzie pierwsze przedstawienie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=29131076&a=32648029 Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Pomarańcze i mandarynki Grechuty 29.11.05, 10:49 Co do tych słuchawek, tooo musza byc glosne p. Miolaju zebyw tramwaju bylo slychac dobrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś