Dodaj do ulubionych

co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wpisywa

11.12.04, 17:39
Zapraszam do wpisywania, Babeczkaa zabawi się w Świętego Mikołaja :)
Obserwuj wątek
    • nelson5 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 11.12.04, 19:44
      za dużo tego jest żeby wymieniać :P
    • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 10:03
      Ja proszę Mikołaja chciałbym z powrotem kino w Sieradzu.
      Da sie to załatwić? :)
      • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 12:17
        Mikołaj słyszał, że wszyscy sieradzanie mają dvd w domach i nikt nie bedzie chciał chodzic do kina i na popcorn :)
        • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 12.12.04, 15:22
          babeczkaa napisała:

> Mikołaj słyszał, że wszyscy sieradzanie mają dvd w domach i nikt nie bedzie
          > chciał chodzic do kina i na popcorn :)

Wszyscy to może nie. Ja mimo że mam to lubię chodzić do kina, tam jednak ogląda
          się inaczej. Niech Mikołaj się jeszcze zastanowi :)
          • sbi Jestem stały w życzeniach 23.11.05, 22:30
            Nadal mam prośbę do Mikołaja (Mikołajki??) taką sama jak w ubiegłym roku :)
            • paenka Re: Jestem stały w życzeniach 24.11.05, 14:06
              Do kina do Łodzi albo do teatru naszego w środy!
              A ja S(iwiety)B(m)I(kołaju) chciałabym.... o jezu ile ja rzeczów bym chciała. Chciałabym dysk większy do tego wydzierzawionego komputera, i internet w Łodzi, i w koncu telefon od Oranżaby (tu zyczenie do operatora) i jeszcze nowe sluchawki (douszne nie inne) do Muva (bo te sa na wykonczeniu), deske snowboardowa w pakiecie ze stokiem pod blokiem :D (hehe) przyjaciela dla Kaisera zeby mógł się zoponować bandzie Kiciorow i śnieg(moze byc w areozolu) i ŚWINTY SPOKÓJ na cały przyszły rok (za rok przedłużę umowę).

No to jak S(iwiety)B(m)I(kołaju) da radę?
              • sbi Mówisz masz 24.11.05, 18:22
                Na dysku była niewykorzystana partycja, po sformatowaniu tyle co w tym starym. :)
                • paenka Re: Mówisz masz 25.11.05, 15:15
                  od razu lepiej :D czyli na miejsce starego zyczenia moe wskoczyc nowe?:>
    • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 21.12.04, 14:11
      up
      • apropos5 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 21.12.04, 15:56
        Ja, drogi Mikołaju prosze o troszkę więcej wolnego czasu!!!!!!!!!!!!!!

a dla wszystkich Sieradzan- kina Piast!
        • samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 00:59
          A ja proszę kochanego Mikołaja o dużo chęci, ponieważ mam ich niedostatek a
          potrzebne mi są do pisania pracy. No chyba, że...Mikołaj by mi już gotowca
          załatwił ;P
          • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 04:45
            Na jaki temat piszesz prace?
          • babeczkaa do samdej 22.12.04, 07:53
            no to dziecko powiedz Mikołajowi na jaki temat chcesz tę pracę bo Mikołaj musi poszukac w swoich zasobach :)
    • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 04:48
      Chciałem trochę Mikłajowi pomóc i zamówiłem parę prezentów przez internet. I teraz chciałbym poprosić Mikołaja, żeby zdążyły dotrzeć przed Świętami ...
      • babeczkaa do sbi 22.12.04, 07:51
        Mikołaj zadzwoniła do swojej siedzimy w Rovaniemi i sprawdziła, że zostały wysłane :)
        • sbi Re: do sbi 22.12.04, 17:37
          babeczkaa napisała:

> Mikołaj zadzwoniła do swojej siedzimy w Rovaniemi i sprawdziła,
          > że zostały wysłane :)

Faktycznie, jedna już dotarła :D, jeszcze tylko jedna ...
    • girlpower1 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 10:27
      Ja też poproszę o gotową pracę magisterską:) Tylko mam mały problem- sama
      dokładnie jeszcze nie znam tematu... Ale dla Mikołaja to chyba nie problem :>???
      • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 11:48
        nie ma problemu, prosze bardzo:"Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe, ze szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu." :) pozdrawiam
        • samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 12:44
          babeczkaa napisała:

> nie ma problemu, prosze bardzo:"Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe,
          ze
          > szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu." :) pozdrawiam
          >

Dlaczego ja wcześniej nie trafiłem na Mikołaja może też by mi Pan Mikołaj taki
          łatwy temat wymyślił ;P
          A tak to muszę pisać o wpływie kursów walut na wielkość handlu zagranicznego
          Chyba, że Mikołaj znajdzie cosik w swoich zasobach...i nie będzie potrzeby
          pisać ;)
          • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 13:05
            Hmmm, nie ma takiej potrzeby, zdaniem Mikołaja, Twój temat jest akurat :)
        • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 22.12.04, 17:41
          babeczkaa napisała:

> "Niemagnetyczne ferroiczne przejścia fazowe, ze
          > szczególnym uwzględnieniem przejść wyższego rzędu."

Czyżby Mikołaj w cywilu był chemikiem ??
    • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 20:21
      Coś sie Mikołaj u nas nie pokazał po Świetach, czyzby zasłuzony odpoczynek ? :)
      • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 22:08

Mikołaj jest cały czas, siedzi i obserwuje. Troche zmeczony Świętami i fajerwerkami noworocznymi :)
        Mikołaj Was nigdy nie opuści :)
        • sbi Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 22:45
          No to przykro nam, że Mikołaj po ciężkiej pracy podczas Świat nie jest na zasłuzonym wypoczynku :(
        • samdej Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 03.01.05, 23:04
          babeczkaa napisała:

>
          > Mikołaj jest cały czas, siedzi i obserwuje.

Czyli Mikołaj bawi się teraz w Wielkiego Brata ? ;)
    • ebusia_fam_fatal odkurzam wątki bo mogą byc przydatne :) /nt 23.11.05, 15:08

• mamuska85 Re: odkurzam wątki bo mogą byc przydatne :) /nt 24.11.05, 21:51
        A ja poproszę o jakiś etacik.
    • anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 11:43
      dla mnie moze byc wanna z bajerami, takiej mi brakuje w jednej z lazienek :-)
      • esie Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 18:08
        A później będziesz ścigał św Mikołaja tak jak Wasserman :)
        • anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 25.11.05, 18:42
          nigdy nie wiem ktory jest lepszy plus czy minus, musze zrobic sobie badania ja
          mam chyba ten wlasciwy :-)
          • mexica Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 26.11.05, 21:16
            ja chcę nie coś a kogoś...
    • ebusia_fam_fatal Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 11:13
      ja to bym chciala prosze mikolaja, aby wszyscy byli zdrowi :)
    • szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 13:55
      Ja własnie zrobilam listę i jest tam ponad 20 rzeczy;)
      • anilek_swiety Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 14:08
        ale pazerna z Ciebie osobka!!!!!
        • szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 15:45
          A co:DDD
    • farbenheit Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 19:45
      Ja to bym chcial prosze Pani Mikołaicy :P Normalny teatr w Sieradzu...taki jak
      np mają w Kaliszu, Jeleniej Gorze itp. Dobrze? Da rade?
      • szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 20:00
        Mogę występować i reżyserować;)
        • babeczkaa Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 27.11.05, 21:47
          ja też:)
          • szaramysza9 Re: co checie dostać na Gwiazdkę? zapraszam do wp 28.11.05, 07:56
            To może pomyślimy nad wystawieniem czegoś?
            Ja proponuję "Czekając na Godota':) Tytuł bez aluzji;)
            • sbi Pomarańcze i mandarynki Grechuty 28.11.05, 08:19
              Już za trzy tygodnie będzie pierwsze przedstawienie:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=29131076&a=32648029
              • paenka Re: Pomarańcze i mandarynki Grechuty 29.11.05, 10:49
                Co do tych słuchawek, tooo musza byc glosne p. Miolaju zebyw tramwaju bylo slychac dobrze ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka