Dodaj do ulubionych

WYNIKI REKRUTACJI NA UL

20.07.05, 17:21
czy ktos wie kiedy oglosza reszte wynikow np na ekonomiczno
socjologicznym...czekam na informatyke z ekonometria i gospodarke
przestreznna ... dzwonilam chyba 3 razy do nich i zapewniali ze dzisiaj (to
jest w srode 20 lipca) beda na pewno a tu nie ma sladu...dodali pare nowych
ale ciagle nie wszystkie a nawet dzisiaj juz mi powiedzieli prezz telefon ze
na pewno wszystko bedzie do 16... oni zwlekaja a co jesli ktos sie nie
dostanie i ma czas tylko do 25 na politechnice zeby zlozyc podanie odnosnie
tej dodatkowej rekrutacji...;/
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 18:18
      na ekonometrie jest dzisaj pshyjmowali od 382 pkt na reshte listy beda jutro ...
      • Gość: Aga Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: 195.69.80.* 20.07.05, 19:16
        Gienio... cenne źródło informacji z Ciebie ;P :)
        • Gość: gienio Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 19:18
          ja wiem wshystko ... :DD a skoro tak to powinienem pobierac za to jakies
          oplaty :D
          • Gość: Aga Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: 195.69.80.* 20.07.05, 19:19
            W sumie to jakiś pomysł :))))

Jeszcze mi powiedz, że się dostanę tam gdzie chcę to masz pierwszą klientkę :D
            • Gość: gienio Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 20:16
              dostaniesh sie tam gdzie chcesh :D chociash nie wiem gdzie ale sie
              dostaniesh :D dzis promocja jedyne 999,999 zeta za porade i informacje
              Gienio - Wroożbita :D
              • Gość: Aga Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: 195.69.80.* 20.07.05, 20:49
                Ja to psze pana na socjologię bym chciała :)

A na razie mogę ten jeden grosik wrzucić, chyba że w dolarach panocek sobie
                zażyczy to będzie problem :D
      • nicky555 Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL 20.07.05, 21:03
        Gienio...skoro tak twierdzisz tzn ze sie dostalam bo mialam 392 ;D...mam
        nadzieje ze sie nie zadna pomylka i ze nie ciesze sie teraz a potem okaze sie
        ze mnie nie przyjeli...;)))ciekawe dlaczego wywiesili na uniwerku a w necie
        jeszcze nie ma...;/ bo ja dzis siedze i caly czas tylko odswiezam strone z
        lista kierunkow i kandydatami pprzyjetymi ;)))
    • Gość: ja Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.pai.net.pl 20.07.05, 19:52
      Jedno co mnie wkurza to to, że nie podają ilości punktów rekrutacyjnych przy
      nazwiskach ludzi którzy sie dostali.
      • Gość: gienio Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 20:14
        na ekonomiczno-socjologicznym podawali ... na zarzadzaniu nie podawali ... :D
        • Gość: kacha Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.07.05, 20:20
          a gdzie ja moge zobaczyć te listy? oprócz uniwersytetu?? i skad mam wiedziec ze
          to juz??
          • Gość: gienio Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 21:53
            a ty kasia to pshypadkiem na widzewie nie mieshkash ?? :P na uniwerku sa tylko
            a na niektore kierunki na stronie uniwerku :D
            • Gość: kacha Re: WYNIKI REKRUTACJI NA UL IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.07.05, 13:17
              Ano na widzewie, jasnowidz czy cu?
              • yavorius hehe 21.07.05, 13:20
                Żaden jasnowidz - wystarczy że spojrzy na IP obok Twojego nicka:

Gość: kacha IP: *.tvsat364.lodz.pl

Więc pewnie Gorkiego, Lermontowa albo Gogola?:)
                • Gość: kacha Re: hehe IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.07.05, 13:59
                  no dobra dobra...niech tak bedzie
                  • Gość: gienio Re: hehe IP: *.astral.lodz.pl 21.07.05, 14:02
                    no dokladnie hehe :D no ja blisko mam bo jestem z olechowa :D
    • kreatywni punkty 25.07.05, 11:32
      o od ilu punktów przyjmowali na geografię? wiecie? gdzie można sie tego
      dowiedzieć?
      • Gość: gienio Re: punkty IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 11:40
        127.5 podobno :)
        • kreatywni Re: punkty 25.07.05, 14:52
          hmn... ja mam 210 i się nie dostałam, więc chyba nie... ale i tak bardzo
          dziękuje za informacje
          • Gość: fleurette Re: punkty IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 25.07.05, 23:14
            mysle, że wystarczy zadzwonic do dziekanatu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka