pyszard 14.09.05, 00:26 wiecie moze co sie buduje obok stacji shella na al.grunwaldzkiej ? nie widzialam tablicy informacyjnej ale dosc duzy budynek sie zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaramysza9 Re: cos sie buduje ? 14.09.05, 09:49 Nie wiem w którym miejscu?? Tzn. mieszkam przy tej ulicy, ale nie widziałam żadnej budowy przy stacji:(( Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: cos sie buduje ? 14.09.05, 11:01 za dużo się uczysz z ksiażek a za mało rozglądasz w koło siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: cos sie buduje ? 14.09.05, 12:03 No fakt, moje trasa do droga do pracy, i z pracy, na siłownię i do sklepu;)) Na tej stacji dawno nie tankowałam nawet;)) No a w wolne dni to mnie nie ma w Sieradzu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: cos sie buduje ? 14.09.05, 11:26 tam gdzie parking ogrodzony siatka strzezony bodajze. tam teraz jest cos budowane. narazie mury nie maja wiecej niz pol metra wysokosci. przynajmniej wczoraj nie mialy:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: cos sie buduje ? 14.09.05, 12:03 Aż muszę dzis tam pojechać, bo naprawdę nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś