IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:30
Mam pytanie,czy ta firma dziala juz w Łodzi lub jej okolicach?Wiem,ze taki
zaklad ma powstac,z tym,ze nie znam miejsca lokalizacji tej wielkiej
amerykanskiej firmy.Kto ma jakies info na ten temat prosilbym o
odpowiedz.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • uerbe Re: Dell 18.03.06, 18:20
      Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> Mam pytanie,czy ta firma dziala juz w Łodzi lub jej okolicach?

Nie.

> nie znam miejsca lokalizacji...

ROTFL

Przy okazji - wszyscu posiadacze neo są tak upośledzeni w zakresie korzystania z Internetu?
      www.google.pl/search?hs=dsJ&hl=pl&client=opera&rls=pl&q=%C5%81%C3%B3d%C5%BA+Dell+inwestycja&btnG=Szukaj&lr=
      • Gość: Rowak Re: Dell IP: 195.69.82.* 18.03.06, 18:52
        Wszyscy krytyczni rowerzysci sie tak zalosnie wywyzszaja jak ty?
        • huann Re: Dell 18.03.06, 18:54
          wszystkie Rowaki są nielogowaki?
          • Gość: Rowak Re: Dell IP: 195.69.82.* 18.03.06, 19:09
            Co to zmieni, jesli zaloze sobie konto rowak@gazeta.pl i sie zaloguje (procz
            tego, ze bede zalogowany?) W dalszym ciagu nie bedziesz wiedzial kim jestem

Skoro juz przy tym jestesmy: moze by mi ktos wyjasnil o co chodzi z tym
            waszym "moze bys sie zalogowal"
            • agunia_29 Re: Dell 18.03.06, 20:42
              No własnie. W sumie to nic nie zmienia. Jak sie nie zaloguję to mogę sobie
              zmieniać autora na kogo chce. Raz mogę być "agunią" innym razem moge się
              podpisać jako ktoś inny np nawet podszyć się pod kogos i nikt nie bedzie
              wiedział że Ja to Ja. Jedynie tylko że ktoś może chcieć napisać do mnie
              prywatnego e'maila i wtedy nie może. Tylko, że jak się loguję to też nie
              wiadomo kto pisze. Tym bardziej jeśli nie jest to e'mail znany dla moich
              znajomych i przyjaciół to nadal jestem anonimowa.
              • Gość: Rowak Re: Dell IP: 195.69.82.* 18.03.06, 20:59
                Jak sie zaloguje, to tez moge byc kim chce, zakladanie konta trwa chwile, co to
                za problem, zeby sie logowac pod roznymi ksywami? Nawet wielce szanowny
                krytyczny rowerzysta bodajze zalozyl sobie kiedys
                konto "lamerskie.konto.na.gazeta.pl@gaztea.pl" a jak nie on to ktos rownie
                MONDRY
              • uerbe Re: Dell 18.03.06, 23:21
                agunia_29 napisała:

> No własnie. W sumie to nic nie zmienia. Jak sie nie zaloguję to mogę sobie
                > zmieniać autora na kogo chce. Raz mogę być "agunią" innym razem moge się
                > podpisać jako ktoś inny np nawet podszyć się pod kogos i nikt nie bedzie
                > wiedział że Ja to Ja.

Bzdura. Choćby przez wzgląd na to, że niektórzy po prostu stale się logują a nielogi w ich wykonaniu są tak rzadkie, że każda próba podszycia się (abstrahując już od tego, że jest to łatwe do wykrycia dla administratora) będzie łatwa do wychwycenia dla osoby często zaglądającej na forum.

> Jedynie tylko że ktoś może chcieć napisać do mnie
                > prywatnego e'maila i wtedy nie może.

To już twój problem - ja mam stałe konto (dla ścisłości - konta - pod tym samym nickiem) po to, by można mnie było skojarzyć z tym, co piszę tutaj, na usenecie czy innych forach. A co do pozostałych loginów, spod kttórych zdarzało mi się pisać, to specjlanie się z faktem ich posiadania nie kryję, a ludzie znający mnie również poza forum o tym wiedzą.

Nie ukrywam, że fakt logowania się znacznie ułatwia filtrowanie forum... jakkolwiek, na nielogowanych i propagowane przez nich treści też są sposoby (choćbt greasemonkey i odpowiednie skrypty ustalające treść oglądanych stron).

> Tym bardziej jeśli nie jest to e'mail znany dla moich
                > znajomych i przyjaciół to nadal jestem anonimowa.

Następna naiwna co wierzy w anonimowość w necie...
                • agunia_29 Re: Dell 18.03.06, 23:30
                  Dobrze, że mój facet nie lubi Gazety Wyborczej heheh. Chociaż nie pisze o nim
                  nic złego raczej go wychwalam jesli już coś pisze o nim. Myśle, żeby skojarzył
                  mój login ze mną.

> Następna naiwna co wierzy w anonimowość w necie...

Jak ktoś mnie nie zna w rzeczywistości to jak ma mnie skojarzyć??
                  • uerbe Re: Dell 18.03.06, 23:37
                    agunia_29 napisała:

> Jak ktoś mnie nie zna w rzeczywistości to jak ma mnie skojarzyć??

Jeśli ktos jest złośliwy, uparty i ma dobrą motywacje to nie musi.
                  • Gość: bobas Re: Dell IP: 210.3.43.* 18.03.06, 23:38
                    strasznie dziecinna jestes jak ne te swoje 29wiosenek aguniu
            • agunia_29 Re: Dell 18.03.06, 20:47
              A i jeszcze jedno. Raz ktoś chyba skojarzył mój login ze mną konkretnie i
              podpisał się imieniem i nazwiskiem mojego faceta. A napewno nie był to On więc
              ktoś zrobił sobie ze mnie jaja i chyba udało mi się bo w pewnym momencie
              zrobiło mi się bardzo gorąco. heheh Miałam cheć do tego kogoś odpisać na e'mail
              i własnie nie mogłam. I może dlatego warto się logować. Bo nie warto jednak
              pisać za dużo na forum jeszcze jak nie ma się ochoty być rozszyfrowanym.
              Mnie już ktoś rozszyfrował i to nie mógł być PRZYPADEK. ;-)
        • uerbe [OT] 18.03.06, 23:10
          Gość portalu: Rowak napisał(a):

> Wszyscy krytyczni rowerzysci sie tak zalosnie wywyzszaja jak ty?

Wszyscy podpisujący się Robert Urbaniak... zabolało słowo krytyki?
          • Gość: Mark Re: [OT] IP: *.racsa.co.cr 18.03.06, 23:14
            Robert Urbaniak rocznik 69?
            • uerbe Nie. 18.03.06, 23:22
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka