Dodaj do ulubionych

Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):)

14.04.06, 13:51
Bedzie to dnia 19.05 i jest to informacja z newslettera zespolu :)
Ale sie wyszaleje...:D
Obserwuj wątek
    • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:53
      > Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):)

no i gites! :)
      • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:55
        Jakbys nie dotarla to w Poznaniu tez masz - 20.05 :)
        • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:58
          hihihi dzieki :D superowo!
    • farbenheit Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:01
      To myspace.com/sweetnoise - jak Wam sie strona otworzy to chwila cierpliwosci (
      buforowanie ) i uslyszycie 120 śladową ( czyli najbardziej profesjonalna w tym
      kraju ) nową tworczość ktora mnie ściela z nog jak uslyszalem. Mam nadzieje, ze
      to zagrają :)
      • paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:10
        zaraz zaraz skad ja kojarze? jakies znane tytuly prosze?
      • paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:12
        o dżizas juz wiem, to ten pajac co sie na prodigy wygladem stylizuje,cos tamw
        twoich oczach nei mam brata tak? ten co z peja gestykulowal <rotfl> wybaczcie
        jak dla mnie osobista porażka, leiej by było gdyby sie w podziemiach zostali bo
        ich teledyski wygladaja za kolorowi sztucznie jesli chcieli uzyskac efekt
        prawdziwosci :D
        • farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:19
          To z Peją to byl poboczny projekt. Zreszta jak chcesz zobaczyc teledyski to
          zobacz ''Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz'' z A.M. Jopek, ''Ghetto'',
          ''Koniec wieku'', ''Nie bylo'' i przesluchaj choc jednej plyty.
          Poza tym odnosnie stylizowania sie i robienia czegos pod publike - widzialas go
          gdzies w telewizji ( oprocz teledyskow kiedys tam - 3 bodajze )? W gazetach?
          Slyszalas w radiu? No to teraz odpowiedz jest jasna i klarowna :)
          • paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 16:08
            w tv widzialam kiedys, nie wiem co to bylo cy viva czy 30 ton(??). Z Jopkowa
            tez slyszalam( tu mam swoje zdanie na ten temat, duety, itp itd, gdzies tam juz
            wczesniej sie troszke na ten temat wypowiedzialam), zdania na podstawie tych
            dwoch plus cos tam jeszcze jedno widzialam ana razie nie zmieniam./ Generalnie
            ja po prostu takich szarpidrutow nie lubie ;)
            • farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:10
              Aaaaa to mow tak odrazu :) Czyli mnie nie lubisz...ale spoko - jestes jedną z
              tysiecy :P
              • paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:18
                o gosh to ze muzyki nie lubie to nie znaczy ze nie lubi jej sluchaczy, to dwie
                super odlegle sprawy
                • farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:28
                  Przeciez sie smieje - jak zwykle zreszta. Zartuje sobie ;)
        • lazuch77 Re: Jakbyscie mieli ochote 21.04.06, 09:17
          porazka to jest to co napisalas(es). jak ci sie nie podoba sweet noise to
          zawsze mozesz skoczyc na arke noego albo na golcow bo beda na dniach sieradza:)
          • paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 21.04.06, 09:27
            a ty lazuch co taki nerwowy? Sweet Noise mi sie nie podoba, moge wyrazic swoja
            opinie na ich temat w dowolny sposob. Jesli chodzi o Golców i arkę, no cóż.....
            ja tam wolałabym sieradzan :D
      • disperse Re: Jakbyscie mieli ochote 20.04.06, 19:34
        uslyszycie 120 śladową ( czyli najbardziej profesjonalna w tym
        > kraju ) nową tworczość ktora mnie ściela z nog jak uslyszalem.

A jak bedzie 240 sladowa to juz bedzie nowoczesniejsza od Sweet Noise ?
        To moze jeszcze policzymy BPNy. Mysle ze Hardcore ze swoim 320 BPM jest jakies 7
        razy lepszy od Hip-hopu....
    • lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:42
      wie ktos moze gdzie sie ten koncert odbedzie??
      • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:44
        a co, idziesz juz sobie zaklepac miejscowke? :)
        lazuch, dawno Cie nie widzialam ;)
        • lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 16:06
          Ebuśka Ty znasz mojego brata i jak chcesz sie znim zobaczyc to pracuje tam
          gdzie pracowal i zawsze mozesz go odwiedzic:)
          • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 18:17
            a ja nie wiem gdzie on pracuje i pracowal
            pozdrow go w takim razie :)
      • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:55
        Podejrzewam ze stadion lub amfiteatr lecz wg mnie wieksze prawdopodobienstwo to
        stadion
    • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 10:57
      W Sieradzu JUWENALIA!?!?!?!?

Boże, widzisz i nie grzmisz!!!

• ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:16
        juz drugi raz.
        co Ty taka niezorientowana?
        • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:32
          JUWENALIA to są przecież tam, gdzie jest uczelnia wyższa!! Uniwersytytet! A tu
          tego nie ma!!!!!

• ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:32
            WSHE
            i to wshe robi sobie juwenalia
          • sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:40
            Politechnika też ma stacjonarne w Sieradzu, ale na juwenalia dołączają się do Łodzi
            • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:50
              WSHE to nie szkoła wyzsza
              • sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:09
                W Polsce istnieją państwowe (publiczne) szkoły wyższe oraz, tworzone po 1990 r., niepaństwowe szkoły wyższe. Niepaństwowe szkoły wyższe są tworzone na podstawie zezwolenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu i uzyskują osobowość prawną po wpisaniu do rejestru szkół niepaństwowych, prowadzonego przez Ministra Edukacji Narodowej i Sportu.

Od 1998 r. istnieją państwowe i niepaństwowe wyższe szkoły zawodowe. Istotnym elementem przygotowania absolwentów do wykonywania zawodu jest realizacja obowiązkowych praktyk zawodowych w wymiarze 15 tygodni.

Studia mogą być prowadzone jako dzienne, wieczorowe, zaoczne i eksternistyczne. Podstawowym systemem studiów są studia dzienne, chyba że statut uczelni stanowi inaczej.

WSHE jest niepaństwową wyższą szkołą zawodową
                • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:11
                  ........któej dyplom pracodawcy mają w głębokim poważaniu;)

BTW-nie ma już MENiS, jest MEN i MS:)
                  • sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:15
                    > BTW-nie ma już MENiS, jest MEN i MS:)

To prawda, ale nie od tego zależy czy WSHE jest szkołą wyższą czy nie :)
              • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 18:16
                szaramysza9 napisała:

> WSHE to nie szkoła wyzsza
                a jaka?
            • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 14:34
              Nie dołączaja, sami sobie teraz zrobimy:P
          • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 14:34
            Nie tylko WSHE jest, Politechnika Łódzka, a raczej osrodek zamiejscowy tej
            uczelni też bedzie organizować Juwenalia. Widze, że informacje to masz kiepskie.
            • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 15:11
              Uniwersytet Łódzki tez ma swoja jednostke zamiejscowa w Sieradzu ;) No i kiedys
              byla jeszcze wyzsza szkola kupiecka ale nie wiem czy jeszcze jest.
            • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 20:53
              Oczywiscie to bylo myszy :D
      • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 08:12
        Hehe...rok temu tez nie wiedziala? Hmm...a tyle szumu bylo...Ale jak ktos nie
        chce czegos wiedziec to tego nie wie :)
        • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 09:34
          Nie było mnie w S.
          Zresztą nie na takie juwenalia się chodziło;)
          • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 09:56
            szara ale nie wieesz jakie te juwenalia byly wiec co gadasz? Ja nie bylam np na
            juwenaliach w Łodzi i sie ciesze, a niby juwenalia z wielkiego zdazenia - dwie
            ooby zabite. EKSTRA naprawde licytujmy sie w tej sprawie.
            • szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 10:21
              Sorry, ale w Sieradzu nie ma tylu studentów, no są, ale ile? To zabawa dla nich
              ma być! Dla mnie to takie na siłę juwenalia.
              • esie Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 11:19
                > Sorry, ale w Sieradzu nie ma tylu studentów, no są, ale ile? To zabawa dla nich
                > ma być! Dla mnie to takie na siłę juwenalia.

Ze 2000 się uzbiera - studiujących na miejscu a nie w innych miastach.
                • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:04
                  dajcie juwenalia w Sieradzu,dla garstki zaocznych studetow.Na Lumumbowie to
                  jest dopiero czad
                  • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:07
                    co ty ajkata piszesz jakich zaocznych. Co wy tacy ludzie niedoinformowani?
                  • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:08
                    chcialabym tez zauwazyc e na juwenalia w sieeradzu przyjda nie tylko miejscowi
                    studenci ale rowniez ci ktorzy studiuja w innym miescie. I jyuz tego wiecej
                    • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:26
                      Tak Sieradz to potega uniwersytytecka.Rozumiem juwenalia nawet w takim Lowiczu
                      ale u nas to absurd.Przyjedzie troch ludzi ze Z-Woli,Blaszek,Zloczewa i na tym
                      koniec
                      • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:29
                        Tak, to jest podejście...ehhh...
                        Najlepiej nic nie robić i wiecznie marudzić.
                        Nie ma sie co dziwić, że w tym mieście nie ma życia.
                        • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:39
                          A jakie masz tu perspektywy..ehh.Pojsc na 4 lige a w sobota narabac sie w
                          knajpie.
                          • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:54
                            aha no to cienko z twoja wyobraznia a juz nie powiem z zaradnoscia. Masz
                            propozycje - Juwenalia a ty krytykujesz tylko. Jakbys sie rozejrzal to bys moze
                            dostrzegl ze maly bo maly ale postep jakis jest. Swoja droga to ja nei rozumiem
                            tego zapatrzenia w wieksze miasta. Co tacy ludzie w nich widza? Jaka tam jest
                            alternatywa? To samo tylko w wiekszym formacie - idziesz na mecz widzewa. lks,
                            dostajesz palka w leb i juz wiesz ze nie podniesiesz sie nigdy o wlasnych
                            silach bo poszedle s na wielki perspektywiczny mecz, idz do knajpy tez sie
                            mozesz najebac, tylkoze masz wiekszy wybor i mozesz powiedziec BYLEM TU I TAM
                            ILEZ JA NIE WIDZIALEM - co po polsku miedzy wierszami oznacza "bylem tu i tu,
                            wypilem tyle i tyle z tym i ztym a potem to bylem tak najebany ze nie chcialo
                            mi sie nawet do domu wrocic", albo co jeszcze za perspektywa jest? O ile nie
                            mieszkasz w samym centrum takiego miasta to wszedzie jest daleko a polaczenia
                            mpk nie sa najtrafniejsze poznym wieczorem a wlasciwie noca wiec wybierasz
                            albo z buta do domu przez naprawde boskie dzielnice albo zostajesz w
                            mieszkaniu. I coz jeszcze mozna isc zrobic w takim wielkim miejscie? Isc do
                            Galerii polansowac sie ;) i tez po to zeby powiedziec "Taaaaak chadzam". To
                            wszystko jest takie syntetyczne i sztuczne. Masz przyklad ajkata ty w jedna
                            skrajnosc to ja ci pokazuje druga skrajnsoc. Z reszta dla chcacego nic
                            trudnego. Ale najltwiej narzekac.
                            • jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:05

ajkata a od kiedy ty na mecze 4 ligi chodzisz? kiedy cie na Warcie widzieli
                              chyba przed wojną :)? więc się nie mądruj!
                              a farbenowi o te szkoły zapewne chodziło
                              www.umsieradz.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=6&Itemid=9
                            • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:08
                              O moja wyobraznie sie Paenka nie martw.Po pierwsze kibicuje KOLEJARZOWI i nigdy
                              nie dostalem w Poznaniu w czereb.Ja nie krytykuje Sieradza za to ze jest
                              maly.Bylem na koncertach Ustrzykach Dolnych,Bilgoraju,Mragowie,Zarach i innych
                              malych miasteczkach.Chodzi mi tylko oto ze Sieradz jest tak straszni
                              koltunski.
                              • jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:19
                                faktycznie tłumów w Sieradzu to raczej nie będzie bo jak zwykle wszyscy to zleją
                                a potem będą nażekać że to albo tamto
                                • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:25
                                  Drogi panie Jasiu53 chodzilem Terpol chodzilem Warte kiedy grala jeszcze 3
                                  lidze.Jakos wtedy tam Cie nie widzialem,wiec sam sie niewymadrzaj
                                  • jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:33
                                    ja byłem na meczach od 1986 roku.a na Terpolu od samego początku prawie na
                                    każdym meczu w 3 lidze aż po to 1-6 z "ptakami" z Łowicza.a poza tym co z tego
                                    że byłeś na paru meczach wtedy!
                                    z wieku przedszkolnego się mało pamięta :-)))
                                    • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:37
                                      z Pelikanem Lowicz to bylo 1-5 a nie 1-6 madralo.pamietam jeszcze derby Terpol-
                                      Warta dwa razy po 2-0.Na bramce stal wtedy Sasza
                                      • jasiek53 czas wrócić do tematu! 21.04.06, 13:44
                                        ajkata o piłce to masz wątek warta i tam pisz na ten temat ok?
                                        • paenka Re: czas wrócić do tematu! 21.04.06, 13:45
                                          no proszek jasiek, nie poznaje cie :D
                                          • jasiek53 Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 21.04.06, 18:19
                                            a ja widziałem plakat z kuncertym Stachurskiego
                                            Biała w sobotę wjazd dycha- lećta!
                                            tylko proszę się nie pchać :)
                                            • paenka Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 21.04.06, 22:30
                                              jeeee!!!! kurdę mogłaby mandaryta po raz nasty przyjechac na broszki :D
                                              • ajkata1 Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 22.04.06, 20:00
                                                A wiesz ze kilka lat temu w Broszkach gral leyd pank.teraz powinien zostac na
                                                sieradzkie juvenali
                                                • paenka Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 22.04.06, 23:05
                                                  A oni jakos w zeszlym roku nie powyzywali jakichs urzedasów od dzidów? Jesli to
                                                  oni, to pewnie dlatego nie sprowadzaja ich juz na imprezki plenerowe :D
                                • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:30
                                  no wlasnie i koleczko sie zamyka, a dlaczego koltunski?

"to zespół cech i postaw charakteryzujących się dwulicowością, podwójną
                                  moralnością, z których jedna odkrywana jest tylko wobec siebie i najbliższych a
                                  druga, ukazywana wobec reszty ludzi i całego świata." co to ma do rzeczy?
                                  • ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:43
                                    No tez wlasnie dwolicowosc.Zresztam nie chce mi sie zawracac glowy tym calym
                                    dualizmem kartezjanskim.
                                    • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:45
                                      kurde filozofie zakulam, zaliczylam i zapomnialam :D
                                      Nie daj sie prosic wyjasnij bo ja nie wiem o co chodzi.
              • paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 11:23
                boshe nie wazne ilu ich jest, wazne ze sa ichca sie bawic. Na sile by bylo
                gdyby ich w ogole w sieradzu nie bylo. Z reszta to nie jest cos takiego ze
                miasto nazywa sie miastem od tylu i tylu mieszkancow, po prostu sa chetni
                studencie to niech sie bawia. A ty nie powinnas tego negowac. Najpierw
                narzekasz ze nic sie w miescie nie dzieje a jak sie dzieje to tez narzekasz,
                wiec o co ci chodzi? Jest super!
    • paenka No no~hehehe 26.04.06, 13:59
      a w pietrkowie Boysi podobno beda na juwenaliach ;) i co ty szara na to? a tam to chyba "wieksze" i wiecej uczelni ;)
      • zodiak72 Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:04
        na Bajer Ful to bym pojechał do PT, ale Boysi?? Odpadają;-) Nie mają tego BRZMIENIA, co Bajer Ful;-)
        • paenka Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:07
          Nooooo ful bajer :D heheh ale to chyba za wielka gwiazda jak na nas:(
          • zodiak72 Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:10
            Zbyt wielka gwiazda to to jest, ale dla NICH;-) Dla nich Boys - w sam raz brzmieniowo i treściowo będzie odpowiadać;-)))
      • farbenheit Cos mi smierdzi z tymi juwenaliami 06.05.06, 23:14
        Cos nic nie slychac szerzej o tym...
    • hajdana na stronie WSHE... Łzy 30.04.06, 22:24
      www.wshe.sieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=100
      tylko nie wiem czy już o tym nie było;)
      • farbenheit Re: na stronie WSHE... Łzy 30.04.06, 22:34
        Noooo i bedzie i wilk syty i owca cala - czyli kazdy bedzie mogl przyjsc :)
        • paenka Re: na stronie WSHE... Łzy 01.05.06, 00:32
          Łzy.....nooo zawsze cos choc ja osobiscie nie lubieeeee! Daliby np edytke
          bartosiewicz, ale ona za malo komercyjna chyba jest :(
          • szaramysza9 Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:24
            Mało tego, równiez my z Ebusia występujemy i gramy na nosach;)))
            • ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:25
              sie bedzie dzialo!
              :)))
            • ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:31
              mysle, ze na to to wszyscy trzej studenci pietrkowcy to przyjada na bank!
              • ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:49
                ebusia_fam_fatal napisała:

> mysle, ze na to to wszyscy trzej studenci pietrkowcy to przyjada na bank!
                www.wshe.sieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=65
                No cóż do takiej kadry naukowej. Zawsze.
                Pozdrowienia z ciemnogrodu.
                • ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:50
                  ale rektor smieszny:D
                  ziontr, bierz swoje dwie kolezani i przyjezdzajcie!
                • farbenheit Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:52
                  Nice :)
                  • ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:59
                    Niestety, ale nie jestem już studentem, a naukowcem w randze S. prodziekana.
                    Urlop też planuję w innym terminie.
                    • ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:00
                      jaka szkoda :(
                    • farbenheit Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:01
                      Powie sie ze w sprawach sluzbowych :P
                      • ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:07
                        Oczywiście ;)
                        • ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:17
                          czyli przyjedziesz?
                          hurrra
                          na sieradzkich juwenaliach beda sie bawily ze cztery osoby!!

;)
                          • ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:26
                            No jeszcze nie wiem. Tak chociaż żeby centuria żaków się zebrała. Byłoby
                            naprawdę miło.
      • farbenheit Pietrkow nam zazdrosci :P 08.05.06, 22:18
        Powaznie :D Zazdroszcza nam, że u nas Sweet Noise i Łzy a u nich Boys i Iwan i
        Delfin :P
        Tak powinno byc w kazdym banku :D
    • sbi Program 12.05.06, 12:07
      umsieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=490&Itemid=17
      Sieradzka młodzież akademicka doczekała się swego święta. Wszystko za sprawą współpracy samorządów studenckich Politechniki Łódzkiej i Wyższej Szkoły Humanistyczno-Ekonomicznej w Sieradzu, które postanowiły zorganizować 19 maja br. Juwenalia z prawdziwego zdarzenia. Wysiłek organizatorów zaowocował ciekawym, ponad dziesięciogodzinnym programem rozrywkowym, w trakcie którego wystąpią m.in. Sweet Noise, Łzy i OVO.
      Impreza rozpocznie się o godzinie 16 na placu Wojewódzkim od symbolicznego przekazania przez Barbarę Mrozowska-Nieradko, prezydent Sieradza kluczy od bram miasta. Następnie, studencki pochód przejdzie na obiekty Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul. Sportowej 1, gdzie odbędzie się główna część Juwenaliów. W imieniu organizatorów zapraszamy.

Program "Juwenalia - Dni Młodzieży 2006" w Sieradzu

16.00 - zbiórka uczestników (studentów i młodzieży szkolnej) przed Urzędem Miasta Sieradz,
      16.15 - przekazanie kluczy do bram miasta studentom i młodzieży przez Prezydenta Miasta Sieradza,
      16.30 - przemarsz władz miasta i uczestników ulicami na stadion MOSiR Sieradz (miejsce imprezy),
      17.00 - mecz piłki nożnej Politechnika – WSHE na płycie głównej stadionu,
      18.30 - rozpoczęcie części konkursowej na placu juwenaliowym przy scenie i na scenie (miejsce imprezy),
      19.00 - rozpoczęcie części koncertowej (zespoły lokalne),
      21.00 - występ zespółu OVO,
      22.00 - I gwiazda wieczoru – zespół Sweet Noise,
      23.30 - przerwa; konkursy na scenie,
      00.00 - II gwiazda wieczoru – zespół Łzy,
      02.00 - przewidywane zakończenie imprezy.
      • termicia Re: Program 12.05.06, 14:33
        fajniutko...trzeba by się wybrać:)
        Co prawda 20 jadę do szkoły...ale chyba dam radę :D
        • farbenheit Re: Program 12.05.06, 17:07
          Dasz dasz - poszalejemy na Sweet Noise :P
      • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:38
        fajnie:D
        w poznaniu mam juwe 16-18 i przyjade i tez mam juwe ;)
        zyc nie umierac ;P
        • paenka Re: Program 12.05.06, 17:17
          ale masz fajnie u nas w Łdz to juwenalia sa w weekendy;/
          • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:30
            nie wiem czy tak fajnie
            na zajecia trzeba chodzic nie?
            a nie wiem kto po pijaku dotrze do szkoly :D

a w srodku jeszcze jest dzien sportu i trzeba isc i jakas dyscyplinke "zaliczyc"
            ten kilometr, co mam do przebiegniecia to chyba pol dnia bede sie czolgac :D
            • paenka Re: Program 12.05.06, 17:31
              Musisz? to u was jest taki przymus? Boziu straszne, a nie moglas sobie wybrac
              czegos inengo co lubisz? A u nas nie ma zajec w piatek juwenaliowy.
              • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:35
                mowisz o dniu sportu ze trzeba?
                no w lodzi jak bylam tez mowili ze trzeba i jakos mnie nie bylo :D
                i nie bylo problemu

a o bieganiu - moglam sobie wybrac - bieg byl najlepszym wyjsciem, bo basen i
                wszelkie inne to sa zawody np kazdy z kazdym czy cos i trwa to caly dzien, a
                bieg przyjde, bedzie masa innych, ani to na ocene czy cos, pobiegne, na mecie
                damkarteczke jako zem obecna i tyle :)
                mozna dalej pic:D

a wpiatek i tak mam luz, wiec jest luz:D
                • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:38
                  o, wlasnie sie dowiedzialam ze w poniedzialek grillowanie wielkie bedzie na
                  morasku :) lol
                  :D:D
      • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:40
        > 19.00 - rozpoczęcie części koncertowej (zespoły lokalne),
        > 21.00 - występ zespółu OVO,

w Sieradzu tez jest zespol Ovo
        czy to ten sam? ;)
        • ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:42
          jak tak to polecam
          bo muzyke maja nawet nawet
          ale czemu jest tak odseparowany od zespolow lokalnych? ;)

jesli to nie ten zespol
          to co to za zespol? :D
      • ebusia_fam_fatal Re: Program 18.05.06, 19:59
        kto przyjdzie po ebusie o 16 na pkp i pojdzie z ebusia na juwe?:D
        • ebusia_fam_fatal Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 17:36
          bueheheheheheheh

nie dosc, ze mialo sie zaczac o 16 na placu wojewodzkim i nikt nie przyszedl
          to jeszcze na plakatach napisali ze to Dni MłodzieRZy są
          pewnie dlatewgo zadna młodzież nie przyszła :D:D:D

• farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:11
            I to jest powod do radosci?
            • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:17
              a co, mam plakac?
              szkoda zycia
              a ja ich wysmialam a nie cieszylam sie :)
              • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:22
                A mi sie ich zal troche zrobilo ( mowie o samorzadzie studenckim ). Troche pracy
                w to wlozyli, postarali sie bo w teorii zapowiada sie lepiej niz w ubieglym roku
                a tu prosze - zainteresowanie zerowe. W tamtym roku zyczylem im jak najlepiej i
                sam sie tez bawilem tam najlepiej jak umialem i nawet im pomagalem zaciagnac
                ludzi do zabawy tak, ze po 10 minutach juz ponad setka sie pod scena bawila. Bo
                mimo tego, ze im nie wyszlo to czlowiek uczy sie na bledach i ten rok mam
                nadzieje to pokaze. Oby tylko czynnik ludzki nie zawiodl...
                • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:30
                  nie, bedzie spoko.
                  na stadion polazlam od razu, jak sie okazalo, ze mlodzierz po klucz do
                  prezydentki nie przyszla - i tam jest ruch dosc spory, a co dopiero wieczorem..

nota bene. jak wracalam ze stadionu, widzialam prezydentke z corunia na zakupach
                  no coz...
                  • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:34
                    Te juwenalia narazie raczkują - mam nadzieje, ze mieszkancy zaczna sie
                    przyzwyczajac do tej imprezy zwlaszcza, ze jest za free :) Co prawda to nie są
                    np. Juwenalia Wrocławskie albo Piastonalia w Opolu ale...Piotrkow ma gorzej (
                    np.) :P
                    • paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 00:48
                      no no kolo 21 sporawo bylo ludzikow, tylko szkoda ze ja kobieta uczaca sie
                      jeszcze niespelna 22 letnia czulam sie tam staro strasznie ;/ pełno dzieciarni,
                      co druga to wymalowana i krzyczaca do kogos "jak cie kurwa dorwe to ci zajebe!"
                      albo "ale sie zajebalam ostatnio mowie wam". No niestety pelno tego i w ogole
                      ta nasza młodziez sieradzka taka mobilna i zmotoryzowana. Niesamowite rzeczy.
                  • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:37
                    okazalo sie :) ze mlodzierz jednak po klucz byla. w liczbie 30 osob, cichaczem
                    na scxhodach do um dostali klucz od prezydętki, ktore tak szybko jak sie
                    pojawila na schodach, szybko z nich uciekla ..

szkoda, ze zrobili to wczesniej niz przewidywano :) ebusia, ktora o 16 byla
                    dopiero na pkp niestety tego zjawiska nie zobaczyla.

mlodzierz tez, tak samo szybko jak sie na schodach pojawila - rozpierzchla sie,
                    a gdzie pochod, gdzie sieradzka mlodzierz??

i gdzie ten klucz do cholery?!?! :)
                  • wpm1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:38
                    ebusia_fam_fatal napisała:

> nie, bedzie spoko.
                    > na stadion polazlam od razu, jak sie okazalo, ze mlodzierz po klucz do
                    > prezydentki nie przyszla - i tam jest ruch dosc spory, a co dopiero wieczorem..
                    >
                    > nota bene. jak wracalam ze stadionu, widzialam prezydentke z corunia na zakupac
                    > h
                    > no coz...
                    >
                    >
                    A czy miasto ma w ogóle jakiś klucz? Może właśnie pani prezydent była na zakupach bo usiłowała coś kupić dla studentów? W zeszłym roku za klucz robiła szkaradna atrapa ze styropianu, więc może dlatego młodzież nie przyszła?
                    • paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:41
                      To moze trzeba zrobic ogolnosieradzka zrzute na klucz?
          • lazuch77 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 08:00
            Juwenalia sieradzkie po prostu się nie udały, jedynie sweet nosie pokazał klase
            ale oni nawet jak by chcieli spierdolić koncert to by im się nie udało bo oni
            po prostu tego nie potrafią :).Najbardziej dobił mnie pan prowadzący który
            myślał, że jest śmieszny ale nie widziałem żeby publiczność boki zrywała ze
            śmiechu. Dobił mnie jeszcze zespół super cooler który okazał się super gównem (
            zresztą ostatnią piosenkę zaśpiewali o sobie czyli o gównie :) ).
            • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:36
              popieram w calej rozciaglosci wypowiedx lazucha :)
              paenki zreszta tez :)

"ale sie zajebalam mowie wam" ech
            • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 10:08
              No ja tam na Sweet Noise poszedlem i na Sweet Noise sie nie zawiodłem. Co tu
              duzo pisac - bylo poprostu DOBRZE :)
              Frekwencja ogolna lepsza niz rok temu - to napewno. Jesli chodzi o wiek -
              zgadzam sie z Paenką, jesli chodzi o teksty - też sie z Nią zgadzam. Na Łzach
              nie zostalem wiec nie powiem jak bylo bo nie wiem. Przyszedlem po 20 wiec co sie
              dzialo przed tez nie powiem.
              • gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 11:55
                Na łzach było o wiele lepiej niz sweet noise, wiecej ludzi sie bawilo, spiewało
                itp. Ja tam na sweet noise moze na dwoch piosenkach drygnełam, tak darli mordy
                i zagłuszali muzyka, że w ogole nie można było zrozumiec o czym są piosenki.
                Jeżeli chodzi o popiske angielszczyzną to normalnie masakra.
                • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:00
                  Taki styl no...Ale fakt - nie kazdemu sie podoba podobnie jak ich image. Ale mi
                  sie podoba :) O gustach jak wiadomo sie nie dyskutuje - ja poszedlem glownie ze
                  wzgledu na Sweet Noise a na Łzach wogole nie zostalem. Ktos mogl przyjsc tylko
                  na Łzy i tez dobrze :)
                  Wazne, ze kazdy znalazl cos dla siebie :)
                  • gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:02
                    Ja poszłam i na sweet i na łzy. Moim zdaniem jednak na juwenalia i tego typu
                    imprezy ogolno miastowe zespoły pokroju sweet sie nie nadają.
                  • gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:07
                    zapomniałam dodac, ze sweet by mi sie bardziej podobali, gdyby glaca nie
                    spiewal i muzyka byla deczko podciszona. ale podobala mi sie solowka na gotarze
                    tego takiego kudłatego:P nie znam pseudonimów artystycznych wiec wybaczcie;]
                    • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:12
                      To w ramach ciekawostki Ci powiem, ze ten ''kudlaty'' z gitarką jest samoukiem
                      :) Czy Sweet Noise nadają sie na Juwenalia? Ja mysle, ze jednak tak. Porownajmy
                      inne miasta i w zasadzie wszedzie jest podobnie :) Ale bledem byloby gdyby
                      zagral TYLKO Sweet Noise. Bo jest to rzecz, ktora wlasnie niekazdemu sie
                      spodoba. Co do wokalisty - no on tworzy caly klimat tego zespolu - gdyby nie on
                      to Sweet Noise nie bylby tym, czym jest. ale juz mowilem - rzecz gustu :)
                      • gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:15
                        gdybym organizowala juwenalia te co były, to dalabym najpierw łzy, a sweet
                        noise na sam koniec dla tych ktorzy lubia tego sluchac, a wydaje mi sie ze
                        takich osob bylo wczoraj mniej niz tych co przyszły na łzy.
                        • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:16
                          łzy miały zajebista płachtę :D:D:d

a i tak najwiecej tłumu ruszyło na miss mokrego podkoszulka :D
                      • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:15
                        a ja w ramach ciekawostki CI farben powiem, wczoraj juz gosce mowilam...

"spierdalaj skurwielu okradles mnie" tez umiem krzyczec, moglam wejsc na scene,
                        krzyknelabym pare razy, dorzucilabym gratis pare kurwa spierdalaj itp wlazlabym
                        na rusztowania, dupe bym pokazala.

tez zrobilabym szoł i wzielabym mysle 1/10 tego co oni :D hyhyhyhy
                        ;)
                      • gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:21
                        a ja jeszcze dodam, ze nigdy w tak krótkim czasie czyli chyba w ciagu 1-1,5
                        godziny, nie slyszalam tylu przeklenstw naraz. A no i dzieki sweet noise
                        dowiedziałam sie, ze wszyscy jestesmy kurwami.
                        Zoabczymy jakie bedzie słownictwo młodzieRZy po tym koncercie.
                        • samah Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:29
                          bo sweet noise to stado baranów drących mordę dla innych baranów i
                          rastafarian -(czytaj świrów -farben).
                          Zrobili niby karierę a przecież oni cały czas na haju graja więc czego się
                          spodziewać poza wyciem i kurwowaniem
                          -------
                          TO SĄ JE...E ĆPUNY
                          • ebusia_fam_fatal ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:36
                            dredy = rastafarianin
                            hhmmm
                            • farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:41
                              Wg jego ''myslenia'' to ja juz kiedys bylem:
                              a) skinem
                              b) satanistą
                              c) punkiem
                              d) skejtem
                              e) teraz rastafarianinem

:D:D:D
                              • paenka Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:47
                                Ja uwazam ze jesli chodzi o kolejnosc to dobrze zrobili ;) to ma sens jesli
                                patrzec na to pod katem " ulozmy plan tak aby na placu ciagle byla mas ludzi"
                                wielu nastawionych na lzy przyszlo wczesniej zeby przy okazji zobaczyc co tam
                                na mokrym bedzie i na sweet noise (ciekawosc) znowuz gdyby najpierw graly lzy
                                to po prostu ta masa, tluszcza by sie rozeszla i zstala by tylko grupka ( w
                                porownaniu z ta tluszcza łzową) i wtedy gadano by na miescie ze nie trafione
                                kapele sa;)
                              • samah Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:47
                                chodziło mi o świra farbena
                                rastaf czy inny to już mało ważne :)
                              • ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:48
                                ad a). skinem?!?!?!?! :O z takimi włosami skinem?!?!?!
                                ad b). ;)
                                ad c). punkiem hmmmmm panki przeciez nosza sie nieco inaczej ;)
                                ad d). skejtem. no tak, szerokie spodnie i szeroki usmiech i jestes skejtem. a
                                moze od razu blokersem? :D
                                ad e). juz mowilam :)

samah czekamy na ciag dalszy, chetnie sie posmieje z Ciebie - biednego żuczka,
                                co jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia to rzuca na slepo epitetami, byle cos
                                palnąć
                                • paenka Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:50
                                  ale farben chyba sam kiedys tam przyznal ze w przeszlosci bywal czyms
                                  skinopodobnym ;p
                                  • farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:51
                                    Nie - poprostu wlosow nie mialem :P
                                • samah Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:52
                                  tu ebusia pół tego forum wyzwałaś już od debili i nikt się nie tak nie podnieca
                                  dla mnie sweet to naćpane przygłupy i tyle
                                  a ty możesz nawet przed nimi nogi rozłożyć z zachwytu i mnie to wali:(
                                  • ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:54
                                    powiedzialam juz. ten kto na to zasluguje - bedzie nazwany debilem
                                    debilu

i podniecali sie, oj podniecali
                                    dobrze o tym wiesz

a na jakiej podstawie uwazasz ze
                                    a). są nacpani
                                    b). są ćpunami
                                    c). są przyglupami?
                                    • farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:57
                                      On poprostu mierzy wszystkich swoją miarą :)
                                      • jasiek53 Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 15:11
                                        bardzo inteligentna duskusja
                                        godna dwóch wybitnych mentorów i moralizatorów tego forum :)
                                        hahahhah
                                        -------------------------------------

sweet noise jeszcze ujdzie ale łzy to już zupełnie nie dla mnie :->))
                                        • ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 21:11
                                          jasiek, a co ja moge takiemu delikwentowi napisac, jak sie dopieprza do mojej
                                          macicy?
                          • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:37
                            Juz Ci tlumaczylem - marsz spowrotem na oddzial!!!
                            • samah Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:46
                              Ej faren-ty masz gościu jakieś problemy życiowe czy kompleksy?
                              bo prawie wszystkich na tym forum wyzywasz od głupków itp.
                              a jak się nie zgadzają z tobą to piszą bzdury prawda?
                              Dla mnie Sweet Noise to ćpuny i debile .i tyle

------------------
                              już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pouczać
                              jak podrośnie.!:(
                              ---------------------------------
                              takiego przypała jak ty to ze świecą szukać
                              • ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:50
                                samah napisał:

> Ej faren-ty masz gościu jakieś problemy życiowe czy kompleksy?

przyganial kociol garnkowi

> bo prawie wszystkich na tym forum wyzywasz od głupków itp.

> a jak się nie zgadzają z tobą to piszą bzdury prawda?

> Dla mnie Sweet Noise to ćpuny i debile .i tyle

ok

>
                                > ------------------
                                > już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pouczać
                                > jak podrośnie.!:(
                                > ---------------------------------
                                > takiego przypała jak ty to ze świecą szukać

• ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:52
                                  aaa nie zauwazylam, to "jej" to ebusia??

> > już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pou
                                  > > czać jak podrośnie.!:(

od mojej macicy to sie odwal

;]
                              • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:55
                                Nie - nie wszystkich. Tylko debili, ktorzy zasluguja na to zeby nazwac ich
                                debilami :) A ty zaslugujesz wybitnie...
                                BTW - z oddzialu sie o ciebie pytali - podobno znow uciekles. A izolatka czeka...
                                • jasiek53 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 15:13
                                  za mocno się ludzie wczuwacie jak zwykle zresztą
                                  i to o takie głupoty ja lubię red hot chilli...... i co z tego ?
                                  a że farbenku sam niekiedy jesteś zbyt mądry (oj prawda prawda) to masz za
                                  swoje i tyle heheheh:)
                                  • paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 18:19
                                    No prosze jasiek! I co wybrales? Mecz czy koncert Red hotow?
                                    • jasiek53 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 20:19
                                      o co ci biega paenka?
                                      • farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 21:37
                                        Moze w koncu zrozumiesz co to znaczy pisac tak, zeby ktos poza toba to zrozumial...
                                      • paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 01:12
                                        TO ty nie wiesz??!! Jezu ja taka malo zainteresowana i poinformowana niby w
                                        kwesti sportu a wiem ze tego samego dnia odbywa sie mecz Polska- Niemcy i
                                        koncert Red hotow w Pradze.
                                        • jasiek53 Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 01:19
                                          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                          no to jest dylemat
                                          vhyba wolę
                                          Under the Bridge...............:)
                                          • paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 01:20
                                            No prosze to ciekawostka:D
                          • lazuch77 Re: Juwenalia - posmiewisko 24.05.06, 06:58
                            swoja wypowiedzia zrobiles z siebie barana i kretyna, jaki ci sie nie podoba
                            taka muza to nikt ci nie kaze sluchac. zawsze mozesz skoczyc na zabawe do
                            rychlocic gdzie swoja karoiere zaczynaly łzy :))
          • aedo Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 23:47
            No właśnie "Dni MłodzieRZy" i niżej coś o "stadionie warty" - nie wiem,
            chodziło im o to, ile ten stadion jest warty, czy co?
            A tak poważnie, to ja nie wiem, jak można takie błędy wydrukować i jeszcze po
            mieście rozlepiać. Wstyd!
          • aedo Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 23:50
            No właśnie i jeszcze "stadion warty" - co to ma być o cenie tego stadionu, czy
            jak? Jak można było takie błędy drukować i jeszcze po mieście rozlepiać...
    • paenka Tak sie bawi Kraków 14.05.06, 15:33
      miasta.gazeta.pl/krakow/3228358,35815,3341169.html?i=0
      ja tego nie skomentuje...! <rotfl>
      • farbenheit To zobaczcie co ma Trojmiasto 14.05.06, 21:05
        www.scf.gda.pl/index.php <-
        • wpm1 Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 09:42
          farbenheit napisał:

> www.scf.gda.pl/index.php <-
          • paenka Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 09:47
            Wpm1 jakbys mogl z objasnieniami o co ci chodzi? Bo np nie wiem czy chodzi ci o
            leczenie zjawiska ktore wystapilo na juwenaliach czy o nasze podejscie. Tylko,
            ze sprawa dziwna bo np farben reprezentuja zupelnie odmienne poglady w tej
            materii niz ja a z twojej wypowiedz wynika ze obydwoje mamy to leczyc. WIec jaj
            uz nie wiem zgubilam sie.
          • farbenheit Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 10:03
            Marsz spowrotem na oddzial wpm1 bo znow do izolatki pojdziesz. No! Raz raz!

A tak swoja drogą - umiejetnosc myslenia jest coraz rzadziej posiadaną cechą a
            Ty mnie utwierdzasz w tym przekonaniu...
        • ebusia_fam_fatal Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 11:05
          farbenheit napisał:

> www.scf.gda.pl/index.php <-
      • wpm1 Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:40
        paenka napisała:

> miasta.gazeta.pl/krakow/3228358,35815,3341169.html?i=0
        > ja tego nie skomentuje...! <rotfl>

Próbowałaś to leczyć?
        • paenka Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:41
          Nie mam czego leczyc.
          • wpm1 Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:46
            paenka napisała:

> Nie mam czego leczyc.

Oj, masz! I jest to poważna choroba, bo porównywanie krakowskich Juwenalii o wielowiekowej tradycji z sieradzką namiastką świadczy najzwyczajniej o... po.jebaniu umysłowym!
            • ebusia_fam_fatal Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:47
              wpm1 napisał:

> paenka napisała:
              >
              > > Nie mam czego leczyc.
              >
              > Oj, masz! I jest to poważna choroba, bo porównywanie krakowskich Juwenalii o wi
              > elowiekowej tradycji z sieradzką namiastką świadczy najzwyczajniej o... po.jeba
              > niu umysłowym!

wpm. takie teksty swiadcza o niedorozwinieciu czegos, co u normalnych ludzi
              nazywa sie mózg.
              • ebusia_fam_fatal Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:48
                trzeba niedorozwojowi wytlumaczyc, bo nie zrozumie aluzji.....

czyli: wpm, zapraszamy do doktora
            • paenka Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:48
              Buehehehehhehehehehheheh no bardzo fajnie i ladnie, ale ja nie przyrownywalam
              juwenaliow sieradzkich do krakowskich. Podalam jedynie linka i napisala ze tego
              nie skomentuje. Przepraszam czy to nowe wcielenie ajkaty albo jaska? Czyzby
              wdarli sie na konto pocziciwego sieradzanina?
    • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 10:08
      farben. widzialam w swiatlach reflektorow Twoje rece (poznalam je:D) i okazalo
      sie ze sa Twoje, bo pomiedzy jednym podskokiem a drugim widzialam Twoje dredy i
      Twoja nowa biala opaske :D

co prawda to prawda, trzeba powiedziec to dobitnie

SWEET NOISE DAL CZADU i bylo zajebiscie :D:D:D
      • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:29
        Bo ja sie kocham bawic na dobrych koncertach :):) A ten taki byl :) No to kurde
        - widzialas i nie dołaczylas?? :P
        • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:34
          nie dalo by rady sie dopchac:D zwlaszcza jak glaca raczyl zejsc do tlumu :D

:)
          • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:43
            No kurde - znajoma byla w sektorze obok i wdepnela do mojego zeby sie przywitac
            w srodku koncertu :D
            Za ktorym razem jak raczyl zejsc?? :P Swoją droga - ładne poklady energii ma
            gosc w sobie. Zreszta Magic nie lepszy :D
            • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:45
              za kazdym razem jak raczyl zejsc bylo coraz bardziej ciezko :)
              ja nie jestem tak odwazna by pchac sie w tlum, ktory nie patrzy gdzie tylko
              macha głowami i depcze wszystko dokola:)

co do pokladow energii - naprawde maja pałer "chlopaki" :)
              • farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:50
                Ja w najwiekszą rzeź na kilku utworkach poszedlem. A najbardziej ucieszyly mnie
                2 utworki - zapowiedz nowej plyty, ktora bedzie kolejną rewolucją :) Trza bedzie
                kupic plytke :)
      • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:57
        Te czego kłamiesz? Jakoś wczoraj nie mówiłas ze jest zajebiscie, tylko
        marudziłas ze beznadzieja i co chwila mymrałas ze chcesz isc do domu:>
        • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:59
          dlaczego chcialam isc do domu to wiesz, nie bede tu pisac.
          beznadzieja, bo stalysmy pod glosnikiem i do dzis mam głuche prawe ucho :D

ale mowilam CI tez, ze sie na tym "darciu mord" wychowalam i mnie sie podoba

pamiec wybiorcza? :>
          • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:01
            Pamietam, ze sie na tym wychowałas, ale wczoraj Ci sie nie podobało:P
            Może w ogole juz taka muza Ci sie nie podoba? Czasy sie zmieniaja:P
            • ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:02
              > Może w ogole juz taka muza Ci sie nie podoba? Czasy sie zmieniaja:P
              to jest wlasnie to, ze wyroslam

ale szoł mi sie podobal :)
              i nadal czasem sobie puszczam "taka" muzyke na maksa w domu i macham glowa ;)
              • gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:04
                inaczej brzmi to w domu a inaczej na koncertach.
                zdecydowanie nie dla mnie takie 'darcie mordy'. czy to w ogole mozna nazwac
                spiewem?
    • lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 24.05.06, 06:49
      Czy ma ktoś zdjecia koncertu sweet noise w sieradzu?? jezeli tak to prosil bym
      o jakis kontakt zemna albo o przeslanie mi tych zdjec na adres lazuch77@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka