farbenheit 14.04.06, 13:51 Bedzie to dnia 19.05 i jest to informacja z newslettera zespolu :) Ale sie wyszaleje...:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:53 > Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) no i gites! :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:55 Jakbys nie dotarla to w Poznaniu tez masz - 20.05 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 14.04.06, 13:58 hihihi dzieki :D superowo! Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:01 To myspace.com/sweetnoise - jak Wam sie strona otworzy to chwila cierpliwosci ( buforowanie ) i uslyszycie 120 śladową ( czyli najbardziej profesjonalna w tym kraju ) nową tworczość ktora mnie ściela z nog jak uslyszalem. Mam nadzieje, ze to zagrają :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:10 zaraz zaraz skad ja kojarze? jakies znane tytuly prosze? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:12 o dżizas juz wiem, to ten pajac co sie na prodigy wygladem stylizuje,cos tamw twoich oczach nei mam brata tak? ten co z peja gestykulowal <rotfl> wybaczcie jak dla mnie osobista porażka, leiej by było gdyby sie w podziemiach zostali bo ich teledyski wygladaja za kolorowi sztucznie jesli chcieli uzyskac efekt prawdziwosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 14:19 To z Peją to byl poboczny projekt. Zreszta jak chcesz zobaczyc teledyski to zobacz ''Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz'' z A.M. Jopek, ''Ghetto'', ''Koniec wieku'', ''Nie bylo'' i przesluchaj choc jednej plyty. Poza tym odnosnie stylizowania sie i robienia czegos pod publike - widzialas go gdzies w telewizji ( oprocz teledyskow kiedys tam - 3 bodajze )? W gazetach? Slyszalas w radiu? No to teraz odpowiedz jest jasna i klarowna :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 16:08 w tv widzialam kiedys, nie wiem co to bylo cy viva czy 30 ton(??). Z Jopkowa tez slyszalam( tu mam swoje zdanie na ten temat, duety, itp itd, gdzies tam juz wczesniej sie troszke na ten temat wypowiedzialam), zdania na podstawie tych dwoch plus cos tam jeszcze jedno widzialam ana razie nie zmieniam./ Generalnie ja po prostu takich szarpidrutow nie lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:10 Aaaaa to mow tak odrazu :) Czyli mnie nie lubisz...ale spoko - jestes jedną z tysiecy :P Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:18 o gosh to ze muzyki nie lubie to nie znaczy ze nie lubi jej sluchaczy, to dwie super odlegle sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Jakbyscie mieli ochote 14.04.06, 19:28 Przeciez sie smieje - jak zwykle zreszta. Zartuje sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Jakbyscie mieli ochote 21.04.06, 09:17 porazka to jest to co napisalas(es). jak ci sie nie podoba sweet noise to zawsze mozesz skoczyc na arke noego albo na golcow bo beda na dniach sieradza:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jakbyscie mieli ochote 21.04.06, 09:27 a ty lazuch co taki nerwowy? Sweet Noise mi sie nie podoba, moge wyrazic swoja opinie na ich temat w dowolny sposob. Jesli chodzi o Golców i arkę, no cóż..... ja tam wolałabym sieradzan :D Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Jakbyscie mieli ochote 20.04.06, 19:34 uslyszycie 120 śladową ( czyli najbardziej profesjonalna w tym > kraju ) nową tworczość ktora mnie ściela z nog jak uslyszalem. A jak bedzie 240 sladowa to juz bedzie nowoczesniejsza od Sweet Noise ? To moze jeszcze policzymy BPNy. Mysle ze Hardcore ze swoim 320 BPM jest jakies 7 razy lepszy od Hip-hopu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:42 wie ktos moze gdzie sie ten koncert odbedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:44 a co, idziesz juz sobie zaklepac miejscowke? :) lazuch, dawno Cie nie widzialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 16:06 Ebuśka Ty znasz mojego brata i jak chcesz sie znim zobaczyc to pracuje tam gdzie pracowal i zawsze mozesz go odwiedzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 18:17 a ja nie wiem gdzie on pracuje i pracowal pozdrow go w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 19.04.06, 16:55 Podejrzewam ze stadion lub amfiteatr lecz wg mnie wieksze prawdopodobienstwo to stadion Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 10:57 W Sieradzu JUWENALIA!?!?!?!? Boże, widzisz i nie grzmisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:16 juz drugi raz. co Ty taka niezorientowana? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:32 JUWENALIA to są przecież tam, gdzie jest uczelnia wyższa!! Uniwersytytet! A tu tego nie ma!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:32 WSHE i to wshe robi sobie juwenalia Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:40 Politechnika też ma stacjonarne w Sieradzu, ale na juwenalia dołączają się do Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 11:50 WSHE to nie szkoła wyzsza Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:09 W Polsce istnieją państwowe (publiczne) szkoły wyższe oraz, tworzone po 1990 r., niepaństwowe szkoły wyższe. Niepaństwowe szkoły wyższe są tworzone na podstawie zezwolenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu i uzyskują osobowość prawną po wpisaniu do rejestru szkół niepaństwowych, prowadzonego przez Ministra Edukacji Narodowej i Sportu. Od 1998 r. istnieją państwowe i niepaństwowe wyższe szkoły zawodowe. Istotnym elementem przygotowania absolwentów do wykonywania zawodu jest realizacja obowiązkowych praktyk zawodowych w wymiarze 15 tygodni. Studia mogą być prowadzone jako dzienne, wieczorowe, zaoczne i eksternistyczne. Podstawowym systemem studiów są studia dzienne, chyba że statut uczelni stanowi inaczej. WSHE jest niepaństwową wyższą szkołą zawodową Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:11 ........któej dyplom pracodawcy mają w głębokim poważaniu;) BTW-nie ma już MENiS, jest MEN i MS:) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 12:15 > BTW-nie ma już MENiS, jest MEN i MS:) To prawda, ale nie od tego zależy czy WSHE jest szkołą wyższą czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 18:16 szaramysza9 napisała: > WSHE to nie szkoła wyzsza a jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 14:34 Nie dołączaja, sami sobie teraz zrobimy:P Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 14:34 Nie tylko WSHE jest, Politechnika Łódzka, a raczej osrodek zamiejscowy tej uczelni też bedzie organizować Juwenalia. Widze, że informacje to masz kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 15:11 Uniwersytet Łódzki tez ma swoja jednostke zamiejscowa w Sieradzu ;) No i kiedys byla jeszcze wyzsza szkola kupiecka ale nie wiem czy jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.04.06, 20:53 Oczywiscie to bylo myszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 08:12 Hehe...rok temu tez nie wiedziala? Hmm...a tyle szumu bylo...Ale jak ktos nie chce czegos wiedziec to tego nie wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 09:34 Nie było mnie w S. Zresztą nie na takie juwenalia się chodziło;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 09:56 szara ale nie wieesz jakie te juwenalia byly wiec co gadasz? Ja nie bylam np na juwenaliach w Łodzi i sie ciesze, a niby juwenalia z wielkiego zdazenia - dwie ooby zabite. EKSTRA naprawde licytujmy sie w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 10:21 Sorry, ale w Sieradzu nie ma tylu studentów, no są, ale ile? To zabawa dla nich ma być! Dla mnie to takie na siłę juwenalia. Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 11:19 > Sorry, ale w Sieradzu nie ma tylu studentów, no są, ale ile? To zabawa dla nich > ma być! Dla mnie to takie na siłę juwenalia. Ze 2000 się uzbiera - studiujących na miejscu a nie w innych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:04 dajcie juwenalia w Sieradzu,dla garstki zaocznych studetow.Na Lumumbowie to jest dopiero czad Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:07 co ty ajkata piszesz jakich zaocznych. Co wy tacy ludzie niedoinformowani? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:08 chcialabym tez zauwazyc e na juwenalia w sieeradzu przyjda nie tylko miejscowi studenci ale rowniez ci ktorzy studiuja w innym miescie. I jyuz tego wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:26 Tak Sieradz to potega uniwersytytecka.Rozumiem juwenalia nawet w takim Lowiczu ale u nas to absurd.Przyjedzie troch ludzi ze Z-Woli,Blaszek,Zloczewa i na tym koniec Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:29 Tak, to jest podejście...ehhh... Najlepiej nic nie robić i wiecznie marudzić. Nie ma sie co dziwić, że w tym mieście nie ma życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:39 A jakie masz tu perspektywy..ehh.Pojsc na 4 lige a w sobota narabac sie w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 12:54 aha no to cienko z twoja wyobraznia a juz nie powiem z zaradnoscia. Masz propozycje - Juwenalia a ty krytykujesz tylko. Jakbys sie rozejrzal to bys moze dostrzegl ze maly bo maly ale postep jakis jest. Swoja droga to ja nei rozumiem tego zapatrzenia w wieksze miasta. Co tacy ludzie w nich widza? Jaka tam jest alternatywa? To samo tylko w wiekszym formacie - idziesz na mecz widzewa. lks, dostajesz palka w leb i juz wiesz ze nie podniesiesz sie nigdy o wlasnych silach bo poszedle s na wielki perspektywiczny mecz, idz do knajpy tez sie mozesz najebac, tylkoze masz wiekszy wybor i mozesz powiedziec BYLEM TU I TAM ILEZ JA NIE WIDZIALEM - co po polsku miedzy wierszami oznacza "bylem tu i tu, wypilem tyle i tyle z tym i ztym a potem to bylem tak najebany ze nie chcialo mi sie nawet do domu wrocic", albo co jeszcze za perspektywa jest? O ile nie mieszkasz w samym centrum takiego miasta to wszedzie jest daleko a polaczenia mpk nie sa najtrafniejsze poznym wieczorem a wlasciwie noca wiec wybierasz albo z buta do domu przez naprawde boskie dzielnice albo zostajesz w mieszkaniu. I coz jeszcze mozna isc zrobic w takim wielkim miejscie? Isc do Galerii polansowac sie ;) i tez po to zeby powiedziec "Taaaaak chadzam". To wszystko jest takie syntetyczne i sztuczne. Masz przyklad ajkata ty w jedna skrajnosc to ja ci pokazuje druga skrajnsoc. Z reszta dla chcacego nic trudnego. Ale najltwiej narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:05 ajkata a od kiedy ty na mecze 4 ligi chodzisz? kiedy cie na Warcie widzieli chyba przed wojną :)? więc się nie mądruj! a farbenowi o te szkoły zapewne chodziło www.umsieradz.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=6&Itemid=9 Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:08 O moja wyobraznie sie Paenka nie martw.Po pierwsze kibicuje KOLEJARZOWI i nigdy nie dostalem w Poznaniu w czereb.Ja nie krytykuje Sieradza za to ze jest maly.Bylem na koncertach Ustrzykach Dolnych,Bilgoraju,Mragowie,Zarach i innych malych miasteczkach.Chodzi mi tylko oto ze Sieradz jest tak straszni koltunski. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:19 faktycznie tłumów w Sieradzu to raczej nie będzie bo jak zwykle wszyscy to zleją a potem będą nażekać że to albo tamto Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:25 Drogi panie Jasiu53 chodzilem Terpol chodzilem Warte kiedy grala jeszcze 3 lidze.Jakos wtedy tam Cie nie widzialem,wiec sam sie niewymadrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:33 ja byłem na meczach od 1986 roku.a na Terpolu od samego początku prawie na każdym meczu w 3 lidze aż po to 1-6 z "ptakami" z Łowicza.a poza tym co z tego że byłeś na paru meczach wtedy! z wieku przedszkolnego się mało pamięta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:37 z Pelikanem Lowicz to bylo 1-5 a nie 1-6 madralo.pamietam jeszcze derby Terpol- Warta dwa razy po 2-0.Na bramce stal wtedy Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 czas wrócić do tematu! 21.04.06, 13:44 ajkata o piłce to masz wątek warta i tam pisz na ten temat ok? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: czas wrócić do tematu! 21.04.06, 13:45 no proszek jasiek, nie poznaje cie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 21.04.06, 18:19 a ja widziałem plakat z kuncertym Stachurskiego Biała w sobotę wjazd dycha- lećta! tylko proszę się nie pchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 21.04.06, 22:30 jeeee!!!! kurdę mogłaby mandaryta po raz nasty przyjechac na broszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 22.04.06, 20:00 A wiesz ze kilka lat temu w Broszkach gral leyd pank.teraz powinien zostac na sieradzkie juvenali Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: czas wrócić do tematu!-Stachursky 22.04.06, 23:05 A oni jakos w zeszlym roku nie powyzywali jakichs urzedasów od dzidów? Jesli to oni, to pewnie dlatego nie sprowadzaja ich juz na imprezki plenerowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:30 no wlasnie i koleczko sie zamyka, a dlaczego koltunski? "to zespół cech i postaw charakteryzujących się dwulicowością, podwójną moralnością, z których jedna odkrywana jest tylko wobec siebie i najbliższych a druga, ukazywana wobec reszty ludzi i całego świata." co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:43 No tez wlasnie dwolicowosc.Zresztam nie chce mi sie zawracac glowy tym calym dualizmem kartezjanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 13:45 kurde filozofie zakulam, zaliczylam i zapomnialam :D Nie daj sie prosic wyjasnij bo ja nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 21.04.06, 11:23 boshe nie wazne ilu ich jest, wazne ze sa ichca sie bawic. Na sile by bylo gdyby ich w ogole w sieradzu nie bylo. Z reszta to nie jest cos takiego ze miasto nazywa sie miastem od tylu i tylu mieszkancow, po prostu sa chetni studencie to niech sie bawia. A ty nie powinnas tego negowac. Najpierw narzekasz ze nic sie w miescie nie dzieje a jak sie dzieje to tez narzekasz, wiec o co ci chodzi? Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka No no~hehehe 26.04.06, 13:59 a w pietrkowie Boysi podobno beda na juwenaliach ;) i co ty szara na to? a tam to chyba "wieksze" i wiecej uczelni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:04 na Bajer Ful to bym pojechał do PT, ale Boysi?? Odpadają;-) Nie mają tego BRZMIENIA, co Bajer Ful;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:07 Nooooo ful bajer :D heheh ale to chyba za wielka gwiazda jak na nas:( Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Boys?? - eee tam;-) 26.04.06, 14:10 Zbyt wielka gwiazda to to jest, ale dla NICH;-) Dla nich Boys - w sam raz brzmieniowo i treściowo będzie odpowiadać;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Cos mi smierdzi z tymi juwenaliami 06.05.06, 23:14 Cos nic nie slychac szerzej o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana na stronie WSHE... Łzy 30.04.06, 22:24 www.wshe.sieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=100 tylko nie wiem czy już o tym nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: na stronie WSHE... Łzy 30.04.06, 22:34 Noooo i bedzie i wilk syty i owca cala - czyli kazdy bedzie mogl przyjsc :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: na stronie WSHE... Łzy 01.05.06, 00:32 Łzy.....nooo zawsze cos choc ja osobiscie nie lubieeeee! Daliby np edytke bartosiewicz, ale ona za malo komercyjna chyba jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:24 Mało tego, równiez my z Ebusia występujemy i gramy na nosach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:25 sie bedzie dzialo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:31 mysle, ze na to to wszyscy trzej studenci pietrkowcy to przyjada na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:49 ebusia_fam_fatal napisała: > mysle, ze na to to wszyscy trzej studenci pietrkowcy to przyjada na bank! www.wshe.sieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=65 No cóż do takiej kadry naukowej. Zawsze. Pozdrowienia z ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:50 ale rektor smieszny:D ziontr, bierz swoje dwie kolezani i przyjezdzajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 22:59 Niestety, ale nie jestem już studentem, a naukowcem w randze S. prodziekana. Urlop też planuję w innym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:01 Powie sie ze w sprawach sluzbowych :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:17 czyli przyjedziesz? hurrra na sieradzkich juwenaliach beda sie bawily ze cztery osoby!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: na stronie WSHE... Łzy 08.05.06, 23:26 No jeszcze nie wiem. Tak chociaż żeby centuria żaków się zebrała. Byłoby naprawdę miło. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Pietrkow nam zazdrosci :P 08.05.06, 22:18 Powaznie :D Zazdroszcza nam, że u nas Sweet Noise i Łzy a u nich Boys i Iwan i Delfin :P Tak powinno byc w kazdym banku :D Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Program 12.05.06, 12:07 umsieradz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=490&Itemid=17 Sieradzka młodzież akademicka doczekała się swego święta. Wszystko za sprawą współpracy samorządów studenckich Politechniki Łódzkiej i Wyższej Szkoły Humanistyczno-Ekonomicznej w Sieradzu, które postanowiły zorganizować 19 maja br. Juwenalia z prawdziwego zdarzenia. Wysiłek organizatorów zaowocował ciekawym, ponad dziesięciogodzinnym programem rozrywkowym, w trakcie którego wystąpią m.in. Sweet Noise, Łzy i OVO. Impreza rozpocznie się o godzinie 16 na placu Wojewódzkim od symbolicznego przekazania przez Barbarę Mrozowska-Nieradko, prezydent Sieradza kluczy od bram miasta. Następnie, studencki pochód przejdzie na obiekty Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul. Sportowej 1, gdzie odbędzie się główna część Juwenaliów. W imieniu organizatorów zapraszamy. Program "Juwenalia - Dni Młodzieży 2006" w Sieradzu 16.00 - zbiórka uczestników (studentów i młodzieży szkolnej) przed Urzędem Miasta Sieradz, 16.15 - przekazanie kluczy do bram miasta studentom i młodzieży przez Prezydenta Miasta Sieradza, 16.30 - przemarsz władz miasta i uczestników ulicami na stadion MOSiR Sieradz (miejsce imprezy), 17.00 - mecz piłki nożnej Politechnika – WSHE na płycie głównej stadionu, 18.30 - rozpoczęcie części konkursowej na placu juwenaliowym przy scenie i na scenie (miejsce imprezy), 19.00 - rozpoczęcie części koncertowej (zespoły lokalne), 21.00 - występ zespółu OVO, 22.00 - I gwiazda wieczoru – zespół Sweet Noise, 23.30 - przerwa; konkursy na scenie, 00.00 - II gwiazda wieczoru – zespół Łzy, 02.00 - przewidywane zakończenie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
termicia Re: Program 12.05.06, 14:33 fajniutko...trzeba by się wybrać:) Co prawda 20 jadę do szkoły...ale chyba dam radę :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Program 12.05.06, 17:07 Dasz dasz - poszalejemy na Sweet Noise :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:38 fajnie:D w poznaniu mam juwe 16-18 i przyjade i tez mam juwe ;) zyc nie umierac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Program 12.05.06, 17:17 ale masz fajnie u nas w Łdz to juwenalia sa w weekendy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:30 nie wiem czy tak fajnie na zajecia trzeba chodzic nie? a nie wiem kto po pijaku dotrze do szkoly :D a w srodku jeszcze jest dzien sportu i trzeba isc i jakas dyscyplinke "zaliczyc" ten kilometr, co mam do przebiegniecia to chyba pol dnia bede sie czolgac :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Program 12.05.06, 17:31 Musisz? to u was jest taki przymus? Boziu straszne, a nie moglas sobie wybrac czegos inengo co lubisz? A u nas nie ma zajec w piatek juwenaliowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:35 mowisz o dniu sportu ze trzeba? no w lodzi jak bylam tez mowili ze trzeba i jakos mnie nie bylo :D i nie bylo problemu a o bieganiu - moglam sobie wybrac - bieg byl najlepszym wyjsciem, bo basen i wszelkie inne to sa zawody np kazdy z kazdym czy cos i trwa to caly dzien, a bieg przyjde, bedzie masa innych, ani to na ocene czy cos, pobiegne, na mecie damkarteczke jako zem obecna i tyle :) mozna dalej pic:D a wpiatek i tak mam luz, wiec jest luz:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 17:38 o, wlasnie sie dowiedzialam ze w poniedzialek grillowanie wielkie bedzie na morasku :) lol :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:40 > 19.00 - rozpoczęcie części koncertowej (zespoły lokalne), > 21.00 - występ zespółu OVO, w Sieradzu tez jest zespol Ovo czy to ten sam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 12.05.06, 16:42 jak tak to polecam bo muzyke maja nawet nawet ale czemu jest tak odseparowany od zespolow lokalnych? ;) jesli to nie ten zespol to co to za zespol? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Program 18.05.06, 19:59 kto przyjdzie po ebusie o 16 na pkp i pojdzie z ebusia na juwe?:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 17:36 bueheheheheheheh nie dosc, ze mialo sie zaczac o 16 na placu wojewodzkim i nikt nie przyszedl to jeszcze na plakatach napisali ze to Dni MłodzieRZy są pewnie dlatewgo zadna młodzież nie przyszła :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:11 I to jest powod do radosci? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:17 a co, mam plakac? szkoda zycia a ja ich wysmialam a nie cieszylam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:22 A mi sie ich zal troche zrobilo ( mowie o samorzadzie studenckim ). Troche pracy w to wlozyli, postarali sie bo w teorii zapowiada sie lepiej niz w ubieglym roku a tu prosze - zainteresowanie zerowe. W tamtym roku zyczylem im jak najlepiej i sam sie tez bawilem tam najlepiej jak umialem i nawet im pomagalem zaciagnac ludzi do zabawy tak, ze po 10 minutach juz ponad setka sie pod scena bawila. Bo mimo tego, ze im nie wyszlo to czlowiek uczy sie na bledach i ten rok mam nadzieje to pokaze. Oby tylko czynnik ludzki nie zawiodl... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:30 nie, bedzie spoko. na stadion polazlam od razu, jak sie okazalo, ze mlodzierz po klucz do prezydentki nie przyszla - i tam jest ruch dosc spory, a co dopiero wieczorem.. nota bene. jak wracalam ze stadionu, widzialam prezydentke z corunia na zakupach no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 19.05.06, 18:34 Te juwenalia narazie raczkują - mam nadzieje, ze mieszkancy zaczna sie przyzwyczajac do tej imprezy zwlaszcza, ze jest za free :) Co prawda to nie są np. Juwenalia Wrocławskie albo Piastonalia w Opolu ale...Piotrkow ma gorzej ( np.) :P Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 00:48 no no kolo 21 sporawo bylo ludzikow, tylko szkoda ze ja kobieta uczaca sie jeszcze niespelna 22 letnia czulam sie tam staro strasznie ;/ pełno dzieciarni, co druga to wymalowana i krzyczaca do kogos "jak cie kurwa dorwe to ci zajebe!" albo "ale sie zajebalam ostatnio mowie wam". No niestety pelno tego i w ogole ta nasza młodziez sieradzka taka mobilna i zmotoryzowana. Niesamowite rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:37 okazalo sie :) ze mlodzierz jednak po klucz byla. w liczbie 30 osob, cichaczem na scxhodach do um dostali klucz od prezydętki, ktore tak szybko jak sie pojawila na schodach, szybko z nich uciekla .. szkoda, ze zrobili to wczesniej niz przewidywano :) ebusia, ktora o 16 byla dopiero na pkp niestety tego zjawiska nie zobaczyla. mlodzierz tez, tak samo szybko jak sie na schodach pojawila - rozpierzchla sie, a gdzie pochod, gdzie sieradzka mlodzierz?? i gdzie ten klucz do cholery?!?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:38 ebusia_fam_fatal napisała: > nie, bedzie spoko. > na stadion polazlam od razu, jak sie okazalo, ze mlodzierz po klucz do > prezydentki nie przyszla - i tam jest ruch dosc spory, a co dopiero wieczorem.. > > nota bene. jak wracalam ze stadionu, widzialam prezydentke z corunia na zakupac > h > no coz... > > A czy miasto ma w ogóle jakiś klucz? Może właśnie pani prezydent była na zakupach bo usiłowała coś kupić dla studentów? W zeszłym roku za klucz robiła szkaradna atrapa ze styropianu, więc może dlatego młodzież nie przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:41 To moze trzeba zrobic ogolnosieradzka zrzute na klucz? Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 08:00 Juwenalia sieradzkie po prostu się nie udały, jedynie sweet nosie pokazał klase ale oni nawet jak by chcieli spierdolić koncert to by im się nie udało bo oni po prostu tego nie potrafią :).Najbardziej dobił mnie pan prowadzący który myślał, że jest śmieszny ale nie widziałem żeby publiczność boki zrywała ze śmiechu. Dobił mnie jeszcze zespół super cooler który okazał się super gównem ( zresztą ostatnią piosenkę zaśpiewali o sobie czyli o gównie :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 09:36 popieram w calej rozciaglosci wypowiedx lazucha :) paenki zreszta tez :) "ale sie zajebalam mowie wam" ech Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 10:08 No ja tam na Sweet Noise poszedlem i na Sweet Noise sie nie zawiodłem. Co tu duzo pisac - bylo poprostu DOBRZE :) Frekwencja ogolna lepsza niz rok temu - to napewno. Jesli chodzi o wiek - zgadzam sie z Paenką, jesli chodzi o teksty - też sie z Nią zgadzam. Na Łzach nie zostalem wiec nie powiem jak bylo bo nie wiem. Przyszedlem po 20 wiec co sie dzialo przed tez nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 11:55 Na łzach było o wiele lepiej niz sweet noise, wiecej ludzi sie bawilo, spiewało itp. Ja tam na sweet noise moze na dwoch piosenkach drygnełam, tak darli mordy i zagłuszali muzyka, że w ogole nie można było zrozumiec o czym są piosenki. Jeżeli chodzi o popiske angielszczyzną to normalnie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:00 Taki styl no...Ale fakt - nie kazdemu sie podoba podobnie jak ich image. Ale mi sie podoba :) O gustach jak wiadomo sie nie dyskutuje - ja poszedlem glownie ze wzgledu na Sweet Noise a na Łzach wogole nie zostalem. Ktos mogl przyjsc tylko na Łzy i tez dobrze :) Wazne, ze kazdy znalazl cos dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:02 Ja poszłam i na sweet i na łzy. Moim zdaniem jednak na juwenalia i tego typu imprezy ogolno miastowe zespoły pokroju sweet sie nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:07 zapomniałam dodac, ze sweet by mi sie bardziej podobali, gdyby glaca nie spiewal i muzyka byla deczko podciszona. ale podobala mi sie solowka na gotarze tego takiego kudłatego:P nie znam pseudonimów artystycznych wiec wybaczcie;] Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:12 To w ramach ciekawostki Ci powiem, ze ten ''kudlaty'' z gitarką jest samoukiem :) Czy Sweet Noise nadają sie na Juwenalia? Ja mysle, ze jednak tak. Porownajmy inne miasta i w zasadzie wszedzie jest podobnie :) Ale bledem byloby gdyby zagral TYLKO Sweet Noise. Bo jest to rzecz, ktora wlasnie niekazdemu sie spodoba. Co do wokalisty - no on tworzy caly klimat tego zespolu - gdyby nie on to Sweet Noise nie bylby tym, czym jest. ale juz mowilem - rzecz gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:15 gdybym organizowala juwenalia te co były, to dalabym najpierw łzy, a sweet noise na sam koniec dla tych ktorzy lubia tego sluchac, a wydaje mi sie ze takich osob bylo wczoraj mniej niz tych co przyszły na łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:16 łzy miały zajebista płachtę :D:D:d a i tak najwiecej tłumu ruszyło na miss mokrego podkoszulka :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:15 a ja w ramach ciekawostki CI farben powiem, wczoraj juz gosce mowilam... "spierdalaj skurwielu okradles mnie" tez umiem krzyczec, moglam wejsc na scene, krzyknelabym pare razy, dorzucilabym gratis pare kurwa spierdalaj itp wlazlabym na rusztowania, dupe bym pokazala. tez zrobilabym szoł i wzielabym mysle 1/10 tego co oni :D hyhyhyhy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:21 a ja jeszcze dodam, ze nigdy w tak krótkim czasie czyli chyba w ciagu 1-1,5 godziny, nie slyszalam tylu przeklenstw naraz. A no i dzieki sweet noise dowiedziałam sie, ze wszyscy jestesmy kurwami. Zoabczymy jakie bedzie słownictwo młodzieRZy po tym koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
samah Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:29 bo sweet noise to stado baranów drących mordę dla innych baranów i rastafarian -(czytaj świrów -farben). Zrobili niby karierę a przecież oni cały czas na haju graja więc czego się spodziewać poza wyciem i kurwowaniem ------- TO SĄ JE...E ĆPUNY Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:41 Wg jego ''myslenia'' to ja juz kiedys bylem: a) skinem b) satanistą c) punkiem d) skejtem e) teraz rastafarianinem :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:47 Ja uwazam ze jesli chodzi o kolejnosc to dobrze zrobili ;) to ma sens jesli patrzec na to pod katem " ulozmy plan tak aby na placu ciagle byla mas ludzi" wielu nastawionych na lzy przyszlo wczesniej zeby przy okazji zobaczyc co tam na mokrym bedzie i na sweet noise (ciekawosc) znowuz gdyby najpierw graly lzy to po prostu ta masa, tluszcza by sie rozeszla i zstala by tylko grupka ( w porownaniu z ta tluszcza łzową) i wtedy gadano by na miescie ze nie trafione kapele sa;) Odpowiedz Link Zgłoś
samah Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:47 chodziło mi o świra farbena rastaf czy inny to już mało ważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:48 ad a). skinem?!?!?!?! :O z takimi włosami skinem?!?!?! ad b). ;) ad c). punkiem hmmmmm panki przeciez nosza sie nieco inaczej ;) ad d). skejtem. no tak, szerokie spodnie i szeroki usmiech i jestes skejtem. a moze od razu blokersem? :D ad e). juz mowilam :) samah czekamy na ciag dalszy, chetnie sie posmieje z Ciebie - biednego żuczka, co jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia to rzuca na slepo epitetami, byle cos palnąć Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:50 ale farben chyba sam kiedys tam przyznal ze w przeszlosci bywal czyms skinopodobnym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:51 Nie - poprostu wlosow nie mialem :P Odpowiedz Link Zgłoś
samah Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:52 tu ebusia pół tego forum wyzwałaś już od debili i nikt się nie tak nie podnieca dla mnie sweet to naćpane przygłupy i tyle a ty możesz nawet przed nimi nogi rozłożyć z zachwytu i mnie to wali:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:54 powiedzialam juz. ten kto na to zasluguje - bedzie nazwany debilem debilu i podniecali sie, oj podniecali dobrze o tym wiesz a na jakiej podstawie uwazasz ze a). są nacpani b). są ćpunami c). są przyglupami? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 12:57 On poprostu mierzy wszystkich swoją miarą :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 15:11 bardzo inteligentna duskusja godna dwóch wybitnych mentorów i moralizatorów tego forum :) hahahhah ------------------------------------- sweet noise jeszcze ujdzie ale łzy to już zupełnie nie dla mnie :->)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ciekawy stereotyp 20.05.06, 21:11 jasiek, a co ja moge takiemu delikwentowi napisac, jak sie dopieprza do mojej macicy? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:37 Juz Ci tlumaczylem - marsz spowrotem na oddzial!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samah Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:46 Ej faren-ty masz gościu jakieś problemy życiowe czy kompleksy? bo prawie wszystkich na tym forum wyzywasz od głupków itp. a jak się nie zgadzają z tobą to piszą bzdury prawda? Dla mnie Sweet Noise to ćpuny i debile .i tyle ------------------ już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pouczać jak podrośnie.!:( --------------------------------- takiego przypała jak ty to ze świecą szukać Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:50 samah napisał: > Ej faren-ty masz gościu jakieś problemy życiowe czy kompleksy? przyganial kociol garnkowi > bo prawie wszystkich na tym forum wyzywasz od głupków itp. przyganial kociol garnkowi > a jak się nie zgadzają z tobą to piszą bzdury prawda? przyganial kociol garnkowi > Dla mnie Sweet Noise to ćpuny i debile .i tyle ok > > ------------------ > już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pouczać > jak podrośnie.!:( > --------------------------------- > takiego przypała jak ty to ze świecą szukać przyganial kociol garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:52 aaa nie zauwazylam, to "jej" to ebusia?? > > już ci pisałem że najlepiej zrób jej dziecko będziesz miał wtedy kogo pou > > czać jak podrośnie.!:( od mojej macicy to sie odwal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 12:55 Nie - nie wszystkich. Tylko debili, ktorzy zasluguja na to zeby nazwac ich debilami :) A ty zaslugujesz wybitnie... BTW - z oddzialu sie o ciebie pytali - podobno znow uciekles. A izolatka czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 15:13 za mocno się ludzie wczuwacie jak zwykle zresztą i to o takie głupoty ja lubię red hot chilli...... i co z tego ? a że farbenku sam niekiedy jesteś zbyt mądry (oj prawda prawda) to masz za swoje i tyle heheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 18:19 No prosze jasiek! I co wybrales? Mecz czy koncert Red hotow? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia - posmiewisko 20.05.06, 21:37 Moze w koncu zrozumiesz co to znaczy pisac tak, zeby ktos poza toba to zrozumial... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 01:12 TO ty nie wiesz??!! Jezu ja taka malo zainteresowana i poinformowana niby w kwesti sportu a wiem ze tego samego dnia odbywa sie mecz Polska- Niemcy i koncert Red hotow w Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 01:19 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to jest dylemat vhyba wolę Under the Bridge...............:) Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Juwenalia - posmiewisko 24.05.06, 06:58 swoja wypowiedzia zrobiles z siebie barana i kretyna, jaki ci sie nie podoba taka muza to nikt ci nie kaze sluchac. zawsze mozesz skoczyc na zabawe do rychlocic gdzie swoja karoiere zaczynaly łzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 23:47 No właśnie "Dni MłodzieRZy" i niżej coś o "stadionie warty" - nie wiem, chodziło im o to, ile ten stadion jest warty, czy co? A tak poważnie, to ja nie wiem, jak można takie błędy wydrukować i jeszcze po mieście rozlepiać. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Juwenalia - posmiewisko 21.05.06, 23:50 No właśnie i jeszcze "stadion warty" - co to ma być o cenie tego stadionu, czy jak? Jak można było takie błędy drukować i jeszcze po mieście rozlepiać... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Tak sie bawi Kraków 14.05.06, 15:33 miasta.gazeta.pl/krakow/3228358,35815,3341169.html?i=0 ja tego nie skomentuje...! <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit To zobaczcie co ma Trojmiasto 14.05.06, 21:05 www.scf.gda.pl/index.php <- Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 09:42 farbenheit napisał: > www.scf.gda.pl/index.php <- Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 09:47 Wpm1 jakbys mogl z objasnieniami o co ci chodzi? Bo np nie wiem czy chodzi ci o leczenie zjawiska ktore wystapilo na juwenaliach czy o nasze podejscie. Tylko, ze sprawa dziwna bo np farben reprezentuja zupelnie odmienne poglady w tej materii niz ja a z twojej wypowiedz wynika ze obydwoje mamy to leczyc. WIec jaj uz nie wiem zgubilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 10:03 Marsz spowrotem na oddzial wpm1 bo znow do izolatki pojdziesz. No! Raz raz! A tak swoja drogą - umiejetnosc myslenia jest coraz rzadziej posiadaną cechą a Ty mnie utwierdzasz w tym przekonaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: To zobaczcie co ma Trojmiasto 20.05.06, 11:05 farbenheit napisał: > www.scf.gda.pl/index.php <- Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:40 paenka napisała: > miasta.gazeta.pl/krakow/3228358,35815,3341169.html?i=0 > ja tego nie skomentuje...! <rotfl> Próbowałaś to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:46 paenka napisała: > Nie mam czego leczyc. Oj, masz! I jest to poważna choroba, bo porównywanie krakowskich Juwenalii o wielowiekowej tradycji z sieradzką namiastką świadczy najzwyczajniej o... po.jebaniu umysłowym! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:47 wpm1 napisał: > paenka napisała: > > > Nie mam czego leczyc. > > Oj, masz! I jest to poważna choroba, bo porównywanie krakowskich Juwenalii o wi > elowiekowej tradycji z sieradzką namiastką świadczy najzwyczajniej o... po.jeba > niu umysłowym! wpm. takie teksty swiadcza o niedorozwinieciu czegos, co u normalnych ludzi nazywa sie mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:48 trzeba niedorozwojowi wytlumaczyc, bo nie zrozumie aluzji..... czyli: wpm, zapraszamy do doktora Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Tak sie bawi Kraków 20.05.06, 09:48 Buehehehehhehehehehheheh no bardzo fajnie i ladnie, ale ja nie przyrownywalam juwenaliow sieradzkich do krakowskich. Podalam jedynie linka i napisala ze tego nie skomentuje. Przepraszam czy to nowe wcielenie ajkaty albo jaska? Czyzby wdarli sie na konto pocziciwego sieradzanina? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 10:08 farben. widzialam w swiatlach reflektorow Twoje rece (poznalam je:D) i okazalo sie ze sa Twoje, bo pomiedzy jednym podskokiem a drugim widzialam Twoje dredy i Twoja nowa biala opaske :D co prawda to prawda, trzeba powiedziec to dobitnie SWEET NOISE DAL CZADU i bylo zajebiscie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:29 Bo ja sie kocham bawic na dobrych koncertach :):) A ten taki byl :) No to kurde - widzialas i nie dołaczylas?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:34 nie dalo by rady sie dopchac:D zwlaszcza jak glaca raczyl zejsc do tlumu :D :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:43 No kurde - znajoma byla w sektorze obok i wdepnela do mojego zeby sie przywitac w srodku koncertu :D Za ktorym razem jak raczyl zejsc?? :P Swoją droga - ładne poklady energii ma gosc w sobie. Zreszta Magic nie lepszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:45 za kazdym razem jak raczyl zejsc bylo coraz bardziej ciezko :) ja nie jestem tak odwazna by pchac sie w tlum, ktory nie patrzy gdzie tylko macha głowami i depcze wszystko dokola:) co do pokladow energii - naprawde maja pałer "chlopaki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:50 Ja w najwiekszą rzeź na kilku utworkach poszedlem. A najbardziej ucieszyly mnie 2 utworki - zapowiedz nowej plyty, ktora bedzie kolejną rewolucją :) Trza bedzie kupic plytke :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:57 Te czego kłamiesz? Jakoś wczoraj nie mówiłas ze jest zajebiscie, tylko marudziłas ze beznadzieja i co chwila mymrałas ze chcesz isc do domu:> Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 11:59 dlaczego chcialam isc do domu to wiesz, nie bede tu pisac. beznadzieja, bo stalysmy pod glosnikiem i do dzis mam głuche prawe ucho :D ale mowilam CI tez, ze sie na tym "darciu mord" wychowalam i mnie sie podoba pamiec wybiorcza? :> Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:01 Pamietam, ze sie na tym wychowałas, ale wczoraj Ci sie nie podobało:P Może w ogole juz taka muza Ci sie nie podoba? Czasy sie zmieniaja:P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:02 > Może w ogole juz taka muza Ci sie nie podoba? Czasy sie zmieniaja:P to jest wlasnie to, ze wyroslam ale szoł mi sie podobal :) i nadal czasem sobie puszczam "taka" muzyke na maksa w domu i macham glowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 20.05.06, 12:04 inaczej brzmi to w domu a inaczej na koncertach. zdecydowanie nie dla mnie takie 'darcie mordy'. czy to w ogole mozna nazwac spiewem? Odpowiedz Link Zgłoś
lazuch77 Re: Sweet Noise na sieradzkich juwenaliach :):):) 24.05.06, 06:49 Czy ma ktoś zdjecia koncertu sweet noise w sieradzu?? jezeli tak to prosil bym o jakis kontakt zemna albo o przeslanie mi tych zdjec na adres lazuch77@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś