aard 17.04.03, 11:06 Wczoraj postanowiłem traktować siebie mniej poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Re: Postanowienie wilkanocne 17.04.03, 11:13 aard napisał: > Wczoraj postanowiłem traktować siebie mniej poważnie. I bardzo prawidłowo!! Tak trzymać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Czy to postanowienie wziąłeś na poważnie? 17.04.03, 11:16 spełni... się na pewno ;) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
aard Get your motor running... 18.04.03, 12:01 head out on the highway!! szprota1 napisała: > Za wolność, Aard:) Zamierzam ją intensywnie praktykować w najbliższym czasie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Get your motor running... 25.04.03, 15:22 aard napisał: > head out on the highway!! > > szprota1 napisała: > > > Za wolność, Aard:) > Zamierzam ją intensywnie praktykować w najbliższym czasie :-))) A jak minął kacyk? lav ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Postanowienie wilkanocne 17.04.03, 15:59 A ja jak zwykle postanawiam, że nic nie postanawiam. Chyba jestem lekko znudzony... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Postanowienie wilkanocne 17.04.03, 21:29 Postanowilem nie robic sobie więcej jaj...!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Postanowienie wilkanocne 17.04.03, 21:45 marjory_m napisała: > Nie może być... ;) Prawda? Niemożliwe!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Postanowienie wilkanocne 17.04.03, 22:19 micin napisała: > marjory_m napisała: > > > Nie może być... ;) > > Prawda? Niemożliwe!!! ;-))) > Ajajajaj...ajajajaj Odpowiedz Link Zgłoś
aard jaja 17.04.03, 23:15 Jędruś, jam jaj twoich niegodna całować! PS. Wojtek, nie rób nam tego... Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: jaja 17.04.03, 23:24 aard napisał: > Jędruś, jam jaj twoich niegodna całować! > PS. Wojtek, nie rób nam tego... Aard!!!!!! Co Ty tu robisz o tej porze??? Może zostaniesz nocnym Markiem? Ale fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard A tak wpadłem... 18.04.03, 09:03 Z domku. Letko wstawiony sprawdzałem qmplowi godzię odjazdu nocnego autobusu i tak mi się naturalną koleją (sic!) rzeczy skręciło na forum. Ale jak widać na chwilę. A ten jajnik, to ja wrzucę na Reformę języka polskiego... Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: jaja 17.04.03, 23:29 aard napisał: > Jędruś, jam jaj twoich niegodna całować! > PS. Wojtek, nie rób nam tego... No dobra...przekonałeś mnie...już w chwili poczęcia dobrze poznałem ten ...jajnik! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Postanowienie wilkanocne 25.04.03, 15:23 aric napisał: > A ja jak zwykle postanawiam, że nic nie postanawiam. Chyba jestem lekko > znudzony... A ja jak zwykle zapomniałam,że coś miałam postanowic i przepadło... ;-) lav jak śliwka w studnię kompotu Odpowiedz Link Zgłoś