Dodaj do ulubionych

LEGIA WARSZAWA

26.02.07, 22:29
Witam
Przeglądałem sobie forum i zauważyłem że kibice Widzewa mieli swój wątek, postanowiłem założyć ten i chciałbym aby wpisali się kibice Legii pokazali że w naszym miasteczku nie tylko Widzew jest ale również i Legia ma swoich wiernych kibiców.
Tylko mam prośbę do kibiców Widzewa i innych drużyn aby nie pisali tu jakichś obraźliwych tekstów itp. bo nie chodzi mi w tym poście o jakieś wzywanie do nienawiści itp. tylko o pokazanie że kibice Legii też stanowią dość dużą społeczność w naszym miasteczku.

Pozdro dla kibiców wszystkich drużyn :)
NIE DLA NOŻOWNIKÓW !!!
Obserwuj wątek
    • zainteresowany761 Re: LEGIA WARSZAWA 27.02.07, 06:26
      LEGłA,LEGłA WARSZAWA,LEGłA LEGłA WARSZAWA!
      • zainteresowany761 Re: LEGIA WARSZAWA 27.02.07, 20:59
        eeeeeeeeeeeeeee legioniści,ale was kupa,ale...............gów.....a!!!
        • zainteresowany761 Re: LEGIA WARSZAWA 10.03.07, 08:30
          po tej ogromnej ilości wpisów śmiem sądzić,że wstydzicie się "swojego" klubu!
          • ezychlin Re: LEGIA WARSZAWA 10.03.07, 09:52
            hiiiii zainteresowany761 ile ty masz lat 9 ?? na pewno 9 !! myslisz ze kazdy legionista wchodzi na ta strone i mysle ze te dziecinne czasy przeszly kazdego po 15 roku życia ale ty jeszcze masz czas wiec popisz sobie jeszcze
            • zainteresowany761 Re: LEGIA WARSZAWA 10.03.07, 10:00
              pomyliłeś się ezychlin mam 7 lat i pisanie na forum sprawia mi przyjemność,więc
              sobie popisze....a tobie g......no do tego!!!
    • dinozaur2007 Zakręcili kurek z kasą 15.03.07, 13:28
      Zakręcili i co dalej ?
      www.sports.pl/index.php?show=1&s=605&ns=86805
      • dinozaur2007 Co z tą Legią ? 19.03.07, 08:01
        Co z tą Legią ?
        • kameleon55 Re: Co z tą Legią ? 21.03.07, 18:40
          No cóż na razie to Legia nic nie pokazała, wydaje mi się że błąd popełnili w sprowadzaniu kolejnych Brazylijczyków powinni postawić na wychowanków którzy na pewno chcieliby się pokazać z jak najlepszej strony.
          Legia zawsze walczy o najwyższe cele a jeśli w tym sezonie im nie wyjdzie no to trudno może chociaż podziała to jakoś mobilizująco na drużynę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka