kawabezmleka 02.12.07, 19:06 Czy ktoś może wie, gdzie w Łodzi można kupiś komplet Kawę Lavazza i filiżankę? Albo podpowie jakiś sklep internetowy, w którym taki komplet można kupić. Na allegro niestety nie ma ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Re: Lavazza+filiżanka 02.12.07, 20:46 Parę dni temu widziałem taki zestaw w Almi Decor. Chociaż filiżanka średniej urody (co innego we Fresco - ale chyba tam ich nie sprzedają;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Lavazza+filiżanka 03.12.07, 11:12 Coś mi się kojarzy, że to jednak nie była Lavazza, tylko Illy. Sorry za zamieszanie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
greenhands Re: Lavazza+filiżanka 03.12.07, 22:55 Oj a ja gdzies widzialam w hipermarkeie ale to bylo jakis czas temu. Jakas promocja czy cos. W kazdym razie jest nadzieja:) A jesli nie tro proponuje kupic przez internet w jakims wloskim sklepie;) Odpowiedz Link Zgłoś
greenhands Re: Lavazza+filiżanka 03.12.07, 22:57 Aaaaa wlasnie:) To moze trzeba wybrac sie do Cantiny na Sienkiewicza??? Moze tam bedzie. W Manufakturze tez jest sklep z wloskim papu ale jest tragocznej jakosci i swieci pustkami. Polecam Cantine;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawabezmleka Re: Lavazza+filiżanka 04.12.07, 11:54 Dzięki serdeczne. Pojadę tam. Sprawdzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gdziezby Re: Lavazza+filiżanka 04.12.07, 22:42 To może filiżankę i kawę osobno i połączyć w zestaw? Lavazza była ostatnio z włoskimi widoczkami, ale chyba się już nie uchowała. Illy z filiżanką w komplecie w PL nie widziałam, za to limitowana puszkę rzucili ;-)niedawno w Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
kawabezmleka Cantina 06.12.07, 17:40 Byłam na Sienkiewicza i nie mają takich zestawów. I nigdy nie mieli... Trudno. Poradzę sobie. Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś