alfa36 16.10.23, 20:55 Na co zwrócić uwagę? Może być na jedną filiżankę, musi być z młynkiem i kosztować do 2 tys. Znajdę taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cisco1800 Re: Ekspres do kawy 16.10.23, 21:54 Mam De Longhi Magnifica S. Idealny na moje potrzeby. Kawę w domu pijam tylko ja, więc wielki express mi niepotrzebny. Doceniam w nim to, że ma mało elementów do mycia. Spieniacz kolbowy. Jest na dwie filiżanki i kosztuje poniżej 2 tysi Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Ekspres do kawy 17.10.23, 09:11 Ja tez go polecam. Ma już z 7 lat, używany kilka razy dziennie codziennie. Nie do zajechania. Prosty w obsłudze i czyszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Ekspres do kawy 17.10.23, 21:22 Moi rodzice go mają i to jest serio fajny sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ekspres do kawy 16.10.23, 22:10 Poluję na czerwonego Smega na amazonie. Czasem się trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Ekspres do kawy 17.10.23, 09:07 Miesiąc temu kupiłam taki,robi dwie kawy i nie ma pojemnika na mleko, tylko rurki które wkłada się do kartoniku z mlekiem, jak na razie sprawdzą się super i łatwy w czyszczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Ekspres do kawy 17.10.23, 18:31 kupisz bez problemu jeśli nie celujesz w jakiś naszpikowany elektronik, bez automatycznego spieniacza (ale można spienić mleko ręcznie) Sprawdź de longhi magnifica s ecam, można kupić w cenie ok 1300 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Ekspres do kawy 17.10.23, 21:17 Niedawno zadalam podobne pytanie i ostatecznie kupilam Philips Latte Go, jeden z nowszych modeli. Jestem bardzo zadowolona. Ma mega prosty system czyszczenia systemu do spieniania mleka - to pojemnik składający sie z dwoch czesci. Dla mnie wazne bylo, zeby ekspres byl kompaktowy i otwieral sie z przodu - mam mala kuchnie i niewiele miejsca na blacie, zeby manewrowac. Z tego powodu odpadl Krups, w ktorym wode uzupelnia sie z tylu, a fusy wyjmuje z boku. Mojego ekspresu nie musze ruszac z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś