Gość: mc™/niesmiala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:10 o moj boze, czy dexter to ten o ktorym mysle, boze, niech mi ktos cos o nim napisze...blagam !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śmiały jest wypasionym kolesiem... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 10:12 Dexter z tego co mi sie wydaje jest silnei zbudowanym mężczyzną (chyba przez ten sport ma takie muły), blondyn z dużymi oczami błękitnymi i rzęsami zawijanymi ku górze. Podobno laski płci nieokreślonej a i określonej w zupełności - lecą na niego jak pszczoły do miodu. Misiu dex musi sie tylko odganiać. Ty MCgrabarzu jestes na to potwierdzeniem ;)) aha... chyba nie lubi niesmiałych.... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: jest wypasionym kolesiem... 18.09.03, 10:17 No z tym to troche przesada. Jest ogólnie sympatycznym kolegą. Wysportowany i gibki. Dojrzały życiowo i emocjonalnie. Ma podobno niezłe zdolnosci manualne ;)) Dziewuchy go lubia z tego co widze... Mozna z nim pogadac, szczególnie o sporcie i sztuce kochania hehehe ;)) Pozdrawiam dextera! Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: jest wypasionym kolesiem... 18.09.03, 15:26 Gość portalu: śmiały napisał(a): > > Podobno laski płci nieokreślonej a i określonej w zupełności - lecą na niego > jak pszczoły do miodu. Misiu dex musi sie tylko odganiać. To szczęsciasz z niego. choc doszły mnie sygnały, ze jest nieźle wybredny i troche przebiera. Ale może to dobrze, że się nie łaszczy na wątpliwe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: kim on jest ?? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 23:41 Dzięki za wszystkie opinie, bardziej lub mniej prawdziwe... W ramach sprostowań; muły nie rosną od sportu który uprawiam w wolnych chwilach i nie przepadam za miodem :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kangi Re: kim on jest ?? 19.09.03, 13:28 Gość portalu: dexter napisał(a): W ramach > sprostowań; muły nie rosną od sportu który uprawiam w wolnych chwilach i nie > przepadam za miodem :-) Pozdrawiam! To, ze nie masz wielkich mięsni to dobrze. Wystarczy, ze jesteś wysportowany A co do miodu to szkoda bo...... miód...... jest..... słodziutki Odpowiedz Link Zgłoś