zamek 23.10.03, 11:31 No właśnie. Gdzież ona jest? Miciiiiiiiiin! Wróóóóóć! Woła Łóóóóóóóódź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Ninna wróciła :)) a Micin przepadła :(( 23.10.03, 11:33 No wlasnie, gdziez ona wsiakla??? PS. Male to takie, pali jak smoczyca, pije, klnie, pirat drogowy, ale moglaby w sumie wrocic:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ninna wróciła :)) a Micin przepadła :(( 23.10.03, 11:45 NINNA? Gdzie? :-D Bo ja ślepawy p wczorajszej imprezie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Hubar PRV 23.10.03, 11:57 hubar napisał: > NINNA? Gdzie? :-D > Bo ja ślepawy p wczorajszej imprezie jestem. W pewnym kontekście - nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (zamek) 24.10.03, 14:21 zamek napisał: > W pewnym kontekście - nie skomentuję. W pewnym kontekście- przypomnij mi, żebym coś Ci w ponidziałek powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Ninna wróciła :)) a Micin przepadła :(( IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 12:53 Jestem, jestem, ale baaardzo rzadko;-( Tak, jak gdzieś już pisałam- przeprowadziłam się i net będę miała za jakiś czas- muszę przenieść telefon i kompa do mojego mieszkanka. Dziękuję ślicznie za pamięć:-))) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ninna wróciła :)) a Micin przepadła :(( 24.10.03, 12:58 Fajnie, ze sie odezwalas, Traktorek:-)))Ogranicz palenie, przeprowadzka bedzie mniej uciazliwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin No więc wróciłam;-))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 09:30 Chyba tym razem już na dobre;-) Komp przeniesiony, w międzyczasie spalił mi się już drugi zasilacz;-/ Ale mam już nowy, mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok, bo kosztował mnie ponad 90 zeta. Zabieram się więc za nadrabianie forumowych zaległości- a troszku tego jest;-) pzdr m_zreaktywowana;-D Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: No więc wróciłam;-))) TRAKTOREK 03.11.03, 09:50 No i fajnie:-))) PS1. Tylko nie wchodz na watek AL-Kiego o psach, bo zdemolujesz Zelow:-))) PS2. Czemu ja Cie tak lubie, Ty Okropna Nalogowa Palaczko!!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: No więc wróciłam;-))) TRAKTOREK IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 10:20 >PS1. Tylko nie wchodz na watek AL-Kiego o psach, bo zdemolujesz Zelow:-))) Link poproszę! Bo nie mogę znaleźć;-/ Mnie tam już wystarczyło, że poczytałam sobie wypowiedzi Yarro nt wypadku tej dziewczyny na cmentarzu i od razu mnie nerwy wzięły... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: No więc wróciłam;-))) TRAKTOREK 03.11.03, 10:23 Dlatego wlasnie nie podam linku. Pewnie i tak znajdziesz psi watek. Wiesz, ze ja wole koty, ale absolutnie sie pod nim nie podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: No więc wróciłam;-))) TRAKTOREK 03.11.03, 10:26 A co, ja podam link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=8851962 Może Micin jednak napiszesz cos w watku o wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
zasilacz_micin Nic o nas bez nas 03.11.03, 11:06 Prawdę mówi, tak było, dokładnie tak. A że kosztuję?? Bo trzeba się troche cenić!! A 90 zł to i tak specjalnie dla mojego Kopciucha kochanego. Micinku, liczę na owocną współpracę :)) Czółko Złociutka!! Odpowiedz Link Zgłoś