Gość: zuzka IP: 213.17.227.* 22 lata temu Mam 30 lat i w tym roku planuje zajść w ciąże, mam nadzieję, że się uda........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Późna ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu zuska,jestes mloda...uda sie. ja mam 37 lat i jedno dziecko ,w tym roku chce urodzic drugie.Boję się ale zrobię wszystko by było zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Późna ciąża IP: *.lublin.mm.pl 22 lata temu Dziewczyny, na pewno wszystko się uda! Ja mając 37 urodziłam czwarte dziecko (wcześniej 26,28 i 34). Wszystkie są śliczne i zdrowe. Moje koleżanki rodziły kolejne dzieci po 40 i u żadnej nie było poważniejszych kłopotów. U was też będzie OK! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Późna ciąża IP: 217.153.182.* 22 lata temu Napewno się uda, przecież jesteś młoda. Ja rodziłam pierwsze dziecko w wieku 29 lat - 20 min. Bliska znajoma urodziła po 40 dwóch zdrowych chłopaków. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Późna ciąża IP: *.wmc.com.pl 22 lata temu Bądz dobrej myśli! Pierwsze dziecko rodziłam, gdy miałam 32 lata, drugie - 36 lat, trzecie - 39 lat, czwarte - 41 lat. Moja koleżanka pierwsze dziecko urodziła w wieku 46 lat. Wszystkim wymienionym dzieciom zdrowie i humory dopisują! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Późna ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Wyczynowcy... Echh, żeby was wszystkich... Pomślcie sobie jak to będzie po tych 16 - 20 latach - macie koło sześciesiątki i musicie użerać się z dzieciakiem wkraczającym w dorosłość. Zastanówcie się, czy starczy Wam sił, czy nie lepiej zdecydować się na dzieci wceśniej... Sam znam kilka osób, które mają o prawie 40 lat starszych rodziców - wszyscy tak na nich narzekają - a nie jesteśmy już od kilkunastu (!) lat nastolatkami :( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Późna ciąża 22 lata temu Ciaza odmladza! Urodzilam syna majac 34 lata, bylam "mloda mamusia", podczas kiedy moje kolezanki mialy juz dzieci w wieku szkolnym. Po czterdziestece kolezanki byly juz babciami, a ja wciaz mloda mamusia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Późna ciąża IP: *.cirrus.com.pl / *.cirrus.com.pl 22 lata temu Nie zawsze uda się wcześniej - ja np z powodów zdrowotnych nie mogłam się zdecydować - miałam operację, długą rehabilitację, część z nas po prostu nie znajduje potrzebnej do tego tej drugiej połówki:-)Teraz mam 30 lat i od pół roku próbuje i nic. Trochę się martwię, że nie zdążę ale powyższe posty trochę mnie pocieszyły. Trzymam kciuki - Wy za mnie też( poproszę) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabel Re: Późna ciąża IP: *.fbx.proxad.net 22 lata temu nie sadze zeby w wieku 30 lat ciaza nazywala sie pozna W innych krajach europejskich kobiety nie czesto decyduja sie na ciaze przed 30 ka Pamietaj jednak o wszystkich obowiazujacych badaniach I powodzenia nie moglas wybrac odpowiedniejszego momentu Hej Odpowiedz Link Zgłoś