Gość: Anna IP: *.dip.t-dialin.net 22 lata temu Za szafy wychodza mrowki jak je wytepic sa one czarne i bardzo male.Dziekuje za kazda rade.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heja Re: Mrowki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22 lata temu nie miałam ,ale znajomi walczyli o ile sobie przypominam to była mowa o czerwonych lubiących słodkosci wchodzace nawet do lodówki,nie mogli długo tego zwalczyć .Pomogło tygodniowe wychłodzenie mieszkania w czasie zimy w okresie minusowej temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Mrowki IP: *.acn.waw.pl 22 lata temu ja mialam mrowki w calym mieszkaniu i pomogla taka tabliczka w zielonym tekturowym opakowaniu-mozna ja kupic na bazarkach ale moze tez w sklepach z chemia??nie wiem. w warszawie na ursynowie jest u dziadka na bazarku na dolku.jest super-teraz wogole nie mam mrowek.kosztuje kilkanascie pln Odpowiedz Link Zgłoś
negra_wawa Re: Mrowki 22 lata temu Ja kupilam u tego samego dziadka na tzw bazazku "na dołku"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REWELACJA - kupiulam rok temu - mrowki zniknely jak reka odial, jutro lece kupic bo znow sie pojawiaja (plytka dziala ok roku) Powiem tylko ze kupilam ja rok temu na zasadzie : pomoge dziadkowi, bo mi sie go żal zrobilo okazuje sie ze dobry uczynek zostal nagrodzony - bo "plytka" zadzialala (mam male mieszkanie, moze na wieksze trzeba miec ze 2?) a powiem ze mrowek mialam cala plage - wlazily do lozka (brrr) jak zostawilam na noc resztke herbaty z cukrem to rano kubek "chodzil" plytka 20 zl? moze ciut wiecej ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: Mrowki 22 lata temu Czy możecie podać nazwę płytki?Nie jestem z Warszawy ,więc po kolorze opakowania trudno mi znaleć ten preparat.Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Mrowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu nazwy nie pamietam - plytka jest biala w takiej sztywnej zielonej plastikowej "siateczce", produkcja niemiecka - chyba nawet nie ma polskich napisow tylko niemieckei, wielkosc - mniejsza od zeszytu A4 (tak jakby nieduzy notes), calosc jest hermetycznie opakowana w takie "sreberko" i zapakowana w udelko - raczej koloru zielonego.z tylu takie rysuneczki mrowek, karaluszkow itd jescze nie kupilam wiec nazwy nie podam na razie Odpowiedz Link Zgłoś