Dodaj do ulubionych

dlugopis na skorze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
witajcie

czy jest skuteczny sposob na calkowite usuniecie sladow po dlugopisie na
skorzanych meblach?prosze o rade bo probowalam zwyklego mydla i nic nie
pomoglo a boje sie tez ze skora zmieni kolor -jest jasnobrazowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: dlugopis na skorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Nie mam niestety żadnego skutecznego sposobu, ale przestrzegam Cię przed próbą
      wywabienia tego śladu spirytusem.Starałam się to u siebie zrobić wielce
      delikatnie - wacikiem na szpilce ale pozostaje widoczny jaśniejszy odcień.
      • Gość: mm Re: dlugopis na skorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        nie przejmuj sie bierz spirytus tylko czysty- nie jakis salicylowy - i po
        kłopocie :)
        • Gość: gabi75 Re: dlugopis na skorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
          dzieki za rade jak kupie spirytus to wam napisze czy sie udalo:)
          • Gość: mm Re: dlugopis na skorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
            czekam na Twoją relację
            • favet Re: dlugopis na skorze 22 lata temu
              Sprobój,wacikiem zamoczonym np w perfumie czy wodzie kolońskiej,jest to środek łagodny i powiniem pomoc bez skutków ubocznych.Spirytus moze poczynic odbarwienia,chociaż nie koniecznie..;))))))))
    • Gość: gabi75 Re: dlugopis na skorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      witajcie ponownie

Dzisiaj dopiero kupilam spirytus i rezultat jest taki, ze faktycznie dlugopis
      schodzi chociaz nie 100% ale to moze zalezec od rodzaju skory czy koloru i od
      swiezosci plamy a moja byla juz dosc stara.W kazdym razie zostal bardzo jasny
      slad i to dopiero jak sie patrzy z bardzo bliska mozna cos zobaczyc a jezeli
      chodzi o kolor skory to faktycznie ciut sie rozjasnila ale to nie az tak zeby
      bylo widac duzo roznice.Uwazam ta metode za skuteczna w 90%:)
      dzieki za pomoc i serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka