Dodaj do ulubionych

czy mogę się zalogować?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
mam takie pytanie na tym forum jest zalogowana moja siostra chciałbym się sam
zalogować ale nie wiem czy jest to mozliwe na jednym komputerze więcej
zalogowanych jestem początkujący i niewiele się na tym znam a nie chce
korzystać z loga siostry powiedzcie jak wiecie
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: czy mogę się zalogować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      nikt nie wie?gdzie mam zapytać?
      • Gość: iwona Re: czy mogę się zalogować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Jakiś Ty ostrożny, Kamilku:))
        Możesz się tu logować, ile wlezie, mozesz sobie utworzyć 876 kont i pisać z
        każdego.
        • Gość: kamil Re: czy mogę się zalogować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          dzięki iwonko ja początkujący niekumaty dlatego pytam siostra by się smiała
          więc pytam tutaj
          • Gość: iwona Re: czy mogę się zalogować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            To baba jaga z tej siostry, nie boj się, przychodź, pytaj, bez logowania:))
            zawsze ktoś odpowie.
              muszę mieć loging bo inne fora nie wpuszczają bez tego
                Tu nie musisz.
            A ktorą neostradę kupileś? antywiruska masz? Bo cię zaraz oblezą i zjedzą
            (wirusy, znaczy )
              nie mam pojęcia o to dba siora jakaś neostrada ale jaka licho wie
                No dobra, pozdrawiam i uciekam.
                • jadwiga_r Re: czy mogę się zalogować? 21 lat temu
                  Kamilu,pod napisem Forum.gazeta.pl masz napisy.Najedź myszką na jeden z tych
                  napisów "Zaloguj się".Nastepnie otworzy Ci sie okno i będzie czerwony napis
                  utwórz konto.Po otwarciu wpiszesz swoje dane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka