kejtka1 16.11.05, 09:30 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrówka, no i udanej imprezy za "bony" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kargab Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 09:49 W każdej chwili, zawsze, wszędzie Niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy Wszystkim, o czym tylko marzysz! Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 09:50 Wszystkiego dobrego Rosie,spełnienia marzeń! P.S.Rok temu Ty świętowałaś swoje urodzinki a ja z niecierpliwością czekałam na godz.13-na swoją córcię. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 10:21 Wszystkiego najlepszego,dużo zrowia ,miłości ,radości i wszelkiej pomyślności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 10:53 Ja również przyłączam się do życzeń, sto lat i pysznego tortu ! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 11:04 stooooo laaaat stoooo laaaat nieeech zyyyje zyyyje naaaam! wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, milosci, poczucia bezpieczenstwa i zyciowego spelnienia! Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka272 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 11:27 Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie,tego Ci życzymy. Pozdrawiamy gorąco Kasia i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 12:35 E tam! dziewczyny już wszystko napisały! Dołączam wszystkie poprzednie życzenia i dokładam spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych, marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
goniag33 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 12:40 Ja też się dołączam ,ja też!!! STO LAT ! Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 13:51 Ja też się dokładam do serdeczynych życzeń - "sto lat!" Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Dziekuje wszystkim za zyczenia.. 16.11.05, 15:58 .. i czekam na kolejne ;-DDD i dla coreczki nadki - STO LAT!!! a impreza rzeczywiscie za bony bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 16:11 udanej imprezy, spełnienia marzeń i tego wszystkiego, czego pragniesz! ) Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: STO LAT ROSIE.ROSIE 16.11.05, 22:02 Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Wybacz Rosie za spóznione 17.11.05, 10:35 Wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE- DUŻO ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA I KASY KASY KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z RESZTĄ SOBIE NA PEWNO PORADZISZ Odpowiedz Link Zgłoś