Gość: madatka IP: 217.153.136.* 20 lat temu Jakie domowe sposoby znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kayakto maślanka 20 lat temu tak maślanka górą szukasz dobrego specjalisty? Chirurgia Naczyniowa, warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacyk najlepszy sopsób na kaca.... IP: *.3.pl 20 lat temu ... dzień wczesniej nie pić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killroy Re: najlepszy sopsób na kaca.... IP: *.neurosoft.pl 20 lat temu Ten sposób nie działa. Kaca będziesz miał tak czy siak tylko, że dzień wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacyk Re: najlepszy sopsób na kaca.... IP: 193.238.14.* 20 lat temu trzeba myślec jak się pije pićz głową nie z zakonską. Nie mieszać. Popijać sokiem rozrabianym domowym rozrobiony razem z glukozą. Przed chclaniem zjeść coś tłustego. Zakaszac tłustymi tematami musi być jadło. Bez jadła każdy zginie. Nie za szybko nie na wyścigi. Na drugi dzień nie ma co się powstrzymywać haftować ile wlezie i jak najwiecej to pomaga. Nie być za ambitnym jak masz łeb na 0.5 to pij 0.5 nie więcej. Ambicja jest dobra ale nie w tym przypadku. Oczywiści w tego sylwestra nie zastosowałem się do żadnej z tych rad bo taki już jestem niemyslacy podczas alko za ambitny. Zdychałem strasznie najebałem się strasznie poległem sromotnie. PS dobrze też pobalować potańczyć dużo wypływa wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogero Re: najlepszy sopsób na kaca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu wszystko na ten temat:) liczyć siły na zamiary:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrina Re: najlepszy sopsób na kaca.... IP: *.ri.ri.cox.net 20 lat temu Na Sylwestra juz za pozno,ale najlepiej pic Gin z tonikiem i duzo cytryny,mozna miec humor cala noc (nie mieszac nic wiecej).Rano niema kaca.Oczywiscie po wyspaniu sie.Wszystkiego najleprzego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Re: Sposoby na kaca? IP: *.chello.pl 20 lat temu Właśnie piję zimne piwko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizug Re: Sposoby na kaca? IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 20 lat temu co to jest klin? Mi czasem jak poprzednij pomaga zimne piwko,ale dzis jakos nie moge, totalny wstret do alko Odpowiedz Link Zgłoś
evina69 Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu Na kaca najlepsza jest praca.Polecam działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teltok Re: Sposoby na kaca? IP: *.client.insightBB.com 20 lat temu na kaca najlepsza jest szklaneczka absyntu i ostry sek z kolezanka zony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magus Re: Sposoby na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu NA KACA NAJLEPSZE JEST POWIETRZE Z POMPKI DO MATERACA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mehow Re: Sposoby na kaca? IP: *.lns6-c11.dsl.pol.co.uk 20 lat temu wypilem szampana na sniadanie i przed chwilka straszliwie wymiotowalem. Najlepszy sposob na kaca to sen calodzienny. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_kokietka Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu Jeśli nie jesteś bardzo zmęczony to możesz wyjść na spacer i się dotlenić. Można też pić dużo wody najlepiej niezbyt mocno gazowanej. Zazwyczaj na kacu mam ochote na zupke chińską (knorra, ser w ziołach i takie tam) lub jakieś dziwne połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Sposoby na kaca? IP: *.lodz.msk.pl 20 lat temu Sok z cytryny (koncentrat). Od biedy może być czarna porzeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz domowy Re: Sposoby na kaca? IP: *.5.15.vie.surfer.at 20 lat temu najlepszym sposobem na kaca jest powietrze z pompki do materaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakos Re: Sposoby na kaca? IP: *.man.bydgoszcz.pl 20 lat temu najlepiej sprobowac oddac naturze to co jeszcze jest w zoładku soki z owocow-nie z kartonika duzo wody niegazowanej spacer duzo snu wypocic sie goraca kapiel ostry seks leki przeciwbolowe klin-polecam alkohole korzenne zmiiksowane z swizymi owocami, mieta itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amaterasu Re: Sposoby na kaca? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu na (lekkiego :-)) kaca robię sobie taką odtrutkę baardzo mocne kakao, 2 jajka na twardo i cytryna a potem spacerek pozdrowienia dla Wszystkich w Nowym Roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sposoby na kaca? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20 lat temu czym sie zatrules tym sie lecz!!!!!!!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Sposoby na kaca? IP: *.intsvc.cra.dublin.eircom.net / 83.70.171.* 20 lat temu onanizm !!! polecam naprawde dziala !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek49 Re: Sposoby na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu najlepiej usmażyć jajecznicę na samym oleju. Gorącą herbatę z cytryną. Kisiel. Efekt gwrantowany. Prysznic i spacer. jest ok!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Sposoby na kaca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu na mnie nie działa nic poprostu musze cierpieć...to jest straszne ale jeszce jestem chora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitikiłagiewniki Re: Sposoby na kaca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu hahahahaha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavulon Re: Sposoby na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jeśli jestem mocno struty to nic nie pomoże po za zwymiotowaniem. potem już wszystko jest ok. dobry sposób to gorący rosół Odpowiedz Link Zgłoś
pifpaf Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu Nie Pić to jedyny skuteczny sposób. Jak już Wypiłeś(aś) to trzeba sie pomęczyć. Nie ma siły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshall Re: Sposoby na kaca? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu najlepszy jest ŻUR Z JAJKIEM x 2, po pierwszej porcji trzeba sie dobrze wyzygac i druga porcja wchodzi jak malina a kac odchodzi w zapomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzi Re: Sposoby na kaca? IP: *.pro-internet.pl 20 lat temu piwo albo zupa ogórkowa (kwaśna!) a z innych sposobów to: witaminki (głównie przeciwutleniacze - A,C,E), zestaw minerałów (magnez i potas) oraz duże ilości wody mineralnej (najlepiej niegazowanej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sposoby na kaca? IP: *.elsat.net.pl 20 lat temu podanie glukozy dożylnie - chyba najlepszy sposób;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Sposoby na kaca? IP: 212.191.80.* 20 lat temu Plyn do chłodnic BORYGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Sposoby na kaca? IP: 212.191.80.* 20 lat temu po BORYGO się nie żygo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosemaria Re: Sposoby na kaca? IP: *.aster.pl 20 lat temu dosyc skuteczna metoda na zmniejszenie skutkow kaca, na ktora juz teraz niestety za pozno;) jest wypicie jak najwiekszej ilosci wody ale przed snem!! im wiecej sie wypije (wody...) tym bardziej pomaga, chociaz srednio sie czlowiekowi chce pic mineralna jak mu szumi w glowie. w kazdym razie metoda wyprobowana! Odpowiedz Link Zgłoś
ica11 Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu metoda moze i dobra, ale grozi mokrym przescieradlem przed pobudka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatka Re: Sposoby na kaca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu szczególnie polecam wodę spod ogórków kiszonych, albo ogórki kiszone.. przestaje szumieć... mleko!!! już się pić potem nie chce.. :> Odpowiedz Link Zgłoś
sky_bytom Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu najlepiej wcalre nie pic w dzien wczesniej. mi pomaga cola zimna z lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
kkss2 Re: Sposoby na kaca? 20 lat temu Gość portalu: madatka napisał(a): > Jakie domowe sposoby znacie? jajka wymieszne z maggi sparawdzone pomaga blyskawicznie oczywiecie na surowo...... Odpowiedz Link Zgłoś
beagle.net.pl Najlepszy sposób - nie pić!!!! 20 lat temu W związku z tym ja prawie nigdy nie mam kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sposoby na kaca? IP: *.laczpol.net.pl 20 lat temu wody nie polecam. Jak już to cos gazowanego najlepiej Pepsi. a do jedzenia tylko i wyłącznie rosołek i dużo snu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Sposoby na kaca? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Czym się strułeś tym się lecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. zzz IP: *.myslenicenet / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Polecam mocna herbate z mlekiem i miodem. Pozniej oczywiscie duzo wody niegazowanej. Prysznic cieplo/zimny, na zmiany po 20 sek. konczonc zimnym. Wyjsc na spacer. Do jedzenia duzo warzyw i owocow. Jesli pijesz tylko piwo to wypij sobie pomiedzy kuflami szklanke wody mineralniej - nie bedzie Cie suszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: Sposoby na kaca? IP: *.pronet.lublin.pl 20 lat temu Poprzedniego dnia nie pić. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Sposoby na kaca? IP: *.abhsia.telus.net 20 lat temu To nie jest forum niepijacych, tylko pijacych, dlatego uwagi w typie - " nie pic..." uwazam za wysoce niewlasciwe. Pic trzeba, a potem trzeba sobie poradzic z nastepnym dniem. Dziekuje za cenne rady wszystkich kolegow. Moja wlasna, wzieta z " Mistrza i malgorzaty " Bulchakowa : butelka zamrozonej czystej wodki i rondelek goracych parowek w sosie pomidorowym. Z wlasnych doswiadczen : zupa rubna i w ogole kazda zupa, byle ostra i na goraco. Sex i sen bardzo wskazane. Pozdrawiam wszystkich cierpiacych dzisiaj w dniu Nowego Roku. Adam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el gato Lopez Re: Sposoby na kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zaiste, napicie sie wody przed spaniem pomaga. poza tym (z autopsji) najlepiej nie upijać sie pyfkiem. nie wiem dlaczego. unkułem taką teorie, że pyfko działa hydroskopijnie, organizm sie odwadnia i stąd kac >:) wogle najlepiej upijać sie wódą taką powyżej 20PLN/0,5litra. no i koronna zasada: nie mieszać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Sposoby na kaca? IP: *.3vnet.pl 20 lat temu 50tka zimnej wodki - pomaga w 100% żurek - kwaśny z jajkiem i tłustą kiełbasą kefir - ale tylko taki w kwadratowych opakowanich po 250 ml jak na stołówkach, zdaje się Gomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Dotrwać do jutra! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 20 lat temu Niemal zawsze skuteczne. Poza tym: cola, jajecznica, defekacja, seks i piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sposoby na kaca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Sposob sprawdzony polecony przez znajomego lekarza Przed snem wziac polopiryne i witamine C popijajac duza iloscia wody. polopiryna likwiduje obrzek naczyn krwionosnych (powodujacy bol glowy), a witamina C neutralizuje jakis tam kwas powstajacy przy trwieniu alkoholu. sprawdzilem, dziala. (tak mi to jakos naukowo uzuasadnil ale nie umiem powtorzyc dokladnie) pozdrawiam wszystkich umeczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogal Re: Sposoby na kaca? IP: *.chello.pl 20 lat temu Dla mnie jak na razie najlepszy do tej pory sposób to przed zaśnięciem wypić tak około pół litra wody, chociaż im więcej tym lepiej. Na mnie to działa naprawde, rano wstaje w bardzo dobrym stanie, tylko jeszcze trzeba sie wyspać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Sposoby na kaca? IP: *.plaap.power.alstom.com / 213.77.49.* 20 lat temu sprawdzonym sposobem jest najesc sie witaminy C, ale przed rozpoczeciem picia. Po takim czyms nigdy nie mam pozniej skutkow ubocznych picia i czuje sie wysmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś