Dodaj do ulubionych

Wasz ulubiony płyn do naczyń

20 lat temu
Jaki jest wasz ulubiony, sprawdzony płyn do mycia naczyń?
ja chyba już od 3 lat uzywam Pure - biały z balsamem i już mi sie znudził :)
Chętnie kupię coś inego, ale nie chcę kupować w ciemno, bo butelka płynu u
mnie schodzi w miesiąc - długo bym się z nim musiała meczyć, gdybym kupiła
jakiś trefny.
No, podzielcie się uwagami :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aldonap22 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Ja hołduje od lat płynowi do mycia naczyń LUDWIK, zmieniam tylko zapachy, teraz
      mam brzoskwiniowy :)
      • shady27 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        dla mnie ludwik jest okropny, paskudnie pachnie, na dodatek straszliwie niszczy rece....brrrr...no ale to moje odczucia...poza tym jestemy tu zeby napisac co uzywamy a nie dlaczego ;)
      • magduska25 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        ja zdecydowanie ajax!! wydajny,nie wysusza - tak jak inne - rak i ma przyjeme
        zapachy.
    • mellody Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      tylko LUDWIK
      • Gość: Elżbieta Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu
        Ludwik nie dorasta do piet płynowi amway'a dish drops. Po jednym pociągnięciu po tłustym talerzu gąbką nasączoną tym płynem, nie ma znaku po tłuszczu.
        Proszę spróbować, nie zechcecie Panie myć niczym innym po tej próbie.
        Pozdrawiam Elzbieta.
    • beagle.net.pl Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      banalny Ludwik
    • aankaa Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      DIX balsam sensitive (bardzo zbliżony do białego pura za dużo mniejsze
      pieniądze)
      • Gość: :) Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Pur zielony
    • melka30 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Niemiecki płyn AKUTA bardzo wydajny , mozna kupic na bazarze .
    • Gość: Loreley Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.dip.t-dialin.net 20 lat temu
      Fairy cytrynowy
    • kasiulek78 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Morning Fresh lub Cif
      • grazia201 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        morning fresch-niezmiennie
      • poziomkatestuje Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 12 lat temu
        Mam dwa ulubione :) Fairy i Morning Fresh, a tu można obejrzeć test skuteczności Morning Fresh i Ludwika polecam
      • Gość: lili_tg Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu
        Zdecydowanie Morning Fresh. Do tej pory używałam dwóch: miętowy i cytrynowy. Bardziej przypadł mi do gustu cytrynowy ponieważ wolę mocne i intensywne zapachy. Oprócz tego jest bardzo wydajny przez to, że jest skoncentrowany. Super czyści naczynia i dodaje im blask. I co ważne nie niszczy mi ta rąk jak inne płyny. Moim zdaniem strzał w 10 :)
    • Gość: kamant Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Obecnie W5, kupowany w Lidlu. Nim odkryłam W5, to stosowałam Pur.
      • Gość: abc Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Biały <Pure>
        • anet81 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
          lol.
          Nie sądziłam, ze ta nazwa jest tak prosta ;)
          • Gość: mola Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Cif-od wielu lat
      • Gość: poltek23 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20 lat temu
        Płyn w5 zakupiony w Lidlu spowodował u mojej żony trudno gojącą się pokrzywkę i
        uczulenie, do tej pory nie może jeść ani pić wielu potraw. Może i jest
        skuteczny, ale i niebezpieczny.
    • chicarica Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Ajax. W Carrefourze litrowa butelka b. wydajnego płynu kosztuje ok. 4 zł, więc
      bardzo się opłaca, a płyn dobry.
      Pur był dla mnie za mało wydajny.
    • Gość: Ala Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 20 lat temu
      Morning Fresh cytrynowy i jabłkowy - super wydajny i usuwający porządnie brud i
      tłuszcz
    • tereza11 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Ludwik - czasami chcę zmienić i kupię butelkę innego płynu,
      ale jednak zawsze wracam do niezawodnego Ludwika.
    • veeto1 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      Zdecydowanie Ajax ostatnio grapefruit, czasem jabłko. Kiedyś Pure lub
      Palmolive, ale ajax jest bardzo wydajny. Poza tym nie drażni rąk. Po ludwiku
      (tu wychwalanym, czemu się dziwię) miałam uczulenie gigant, albo po prostu
      strasznie wysuszoną skórę dłoni. Ajax całkowicie spełnia moje czekiwania.
      • Gość: Krystyna Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 20 lat temu
        Odkąd nasze środki zaczęły mnie uczulać używam Frosch.Są różne w.g. mnie
        najlepszy z dodatkiem sody.Poleciłam wszystkim koleżankom i są zadowolone.
        Też mi ktoś poradził.
        • Gość: jsjsj Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          Też używam tylko frosha- tego z żabką- jest bardzo wydajny, a opakowanie jest
          małe i zgrabne. Nie znoszę używać płynów w dużych opakowaniach- jest mi
          niewygodnie :)
    • Gość: lusia Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ludwik i tylko Ludwik.
    • joliks mó plyn:) 20 lat temu
      to palmolive cytrynowy - ladnie pachnie, dobrze myje, nie jest drogi.
    • niebieskadziewczyna Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
      palmolive o zapachu drzewa sandalowego :)

chetnie bym sie w nim wykapala!!!!
    • Gość: konwalia1952 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: 217.153.136.* 20 lat temu
      Mój ulubiony płyn Morning Fresh
      • Gość: ala Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Od wielu lat tylko Morning Fresh
    • Gość: gość Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20 lat temu
      Kiedyś Morning Fresh, teraz Ajax - opakowanie oszczędnościowe, 200ml czy 250
      nie pamietam, wystarczy na msc, ale mi wysusza ręce
    • Gość: marika Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.gdynia.mm.pl 20 lat temu
      Ludwik:)
      • asienka83 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        Zdecydowanie Pur :)

---------------------
        Moja pasja: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3932653
      • Gość: Anetta Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Gold Cytrus, tani, wydajny wystarczy na długo
    • Gość: marcia Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: 213.77.48.* 20 lat temu
      Zdecydowanie Morning Fresh
    • Gość: lwiątko Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ja używam różne rodzaje Ludwika - cytrynowego, antybakteryjnego, z balsamem, a
      ostatnio pojawił się też nowy - aloesowy.
      • nikita1978 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        Ludwik
    • shady27 PUR 20 lat temu
      rewelacja.....jest tani na dlugo starcza i ogolnie nie niszczy rak.....ale co tam...wydalabym i 100 zeta gdybym wiedziala ze plyn sam pozmywa, wysuszy i odstawi na miejsce zmyte gary ;)
    • Gość: belladonna Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      izo
    • Gość: koziapita Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      woda.
      • konopielka80 Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń 20 lat temu
        płyn "E"
        • Gość: kaska Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.media4.pl 20 lat temu
          Ludwik, Ludwik. Płyn ma być do naczyń, a nie do kapieli.:D
    • Gość: Ania Re: Wasz ulubiony płyn do naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ludwik,zawsze po różnych próbach innych płynów doceniam go.Jest gęsty ,a inne
      sama woda i jakoś dziwnie czuje w nich chemię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka