Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ma ktoś Quick Test 6 z książki Teacher's Book New English File? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asja103 Re: ??? 20 lat temu nie jestem pewna, ale chyba mam w pracy, będę wiedziała jutro ok.16:00 a co Ci potrzeba cała, czy fragment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Najlepiej cały, do czwartku jeśli można. Byłabym, bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu szukam, jak znajdę to dam znać a test to rozumiem, że cały...tylko myslałam, że chcesz całą ksiązke Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu mam przed sobą New English File: Elentary Teacher's Book ale mam też pre-intermediate...więc o który Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu O New English File: Elementary Teacher's Book. Głównie o testy. Masz je może na komputerze?? Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu niestety, mam książki, pracuję w bibliotece moge spróbowac jutro Ci go zeskanować i przesłac na pocztę a może wystarczą same odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wolałabym testy, nie odpowiedzi, ale jak nie da rady, to lepszy rydz niż nic :} Była bym bardzo wdzięczna za skany. P.S. Jeśli chodzi o testy to powyżej 6 działu włącznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu ok, to jutro bedę próbowała dla uściślenia 6, 7, 8 adres prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Tak, tak: 6,7,8. Adres: jacek_w18@op.pl. Około której mogę się spodziewać jakichkolwiek informacji na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu jeśli uda mi sie dzisiaj, to ok 19.... ale jesli nie będę miała dostępu do skanera , to jutro ok 11:30 pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Tak, oczywiście. Będę czekać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja103 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu coś mi poczta nawala, mam to już zeskanowane i zapisane w swojej poczcie, ciągle mi sie zawiesza...będę próbowała pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: ??? 20 lat temu poszło, dajcie znać czy doszło masz też odpowiedzi:) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wszystko doszło. Serdeczne dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Trzy razy doszła ta sama widomość z 6 działem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja103 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu to pewnie dlatego, że wcześniej sie zacinała poczta i ciągle wysyłałam od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wszystko ok. Jeszcze raz gorące podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja103 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu niech Ci służy :) pa Odpowiedz Link Zgłoś