Dodaj do ulubionych

Po ślubie, czyli docieramy się

• Gość: ja Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      wy sie juz wytarliscie pora zmienic partnera
    • Gość: Tomeq Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Dobry,naprawde ciekawy artykuł.
      Zabawne, bo kilka wierszy to jakby wyjęte z mojego życia ;-)
      • Gość: Norman Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: 75.5.90.* 20 lat temu
        Malzenstwo to nikogo byznes, jak tylko czworga ludzi zainteresowanych; zony,
        meza i ich kochankow.
    • Gość: Jasio Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Zadziwiające jak wielu dyskutantów kwestionuje potrzebę ślubu. "Papierek" im
      nie potrzebny! Gdy piszą to młodziankowie (w dowolnym wieku), nie dziwię się,
      bo seks sam w sobie jest dla nich wartością i to tym większą im bliżej jest
      idealnego "szybkiego numeru", ale dziwią mnie głosy kobiet. Może to wynika z
      tego, że takim cudownym partnerom nie można ufać, nie należy wprost z nimi
      budować przyszłości. W Zw. Radzieckim i Krajach Dem. Ludowej kierujące się
      rozumem Państwo chciało "odświęcić" rodziny, nie widziało potrzeby trwałości,
      bo dzieci i tak miały wychowywać siły fachowe w duchu socjalistycznym. Wówczas
      lud pracujący miast i wsi nie rozumiał, co dla niego dobre i oponował. Moim
      zdaniem w świecie całkowitej wolności małżeństwa będą zawierać wyłącznie pary
      jednopłciowe, tylko im na tym teraz zależy.
    • Gość: XXX Po ślubie, czyli docieramy się IP: 80.244.142.* 20 lat temu
      Podoba mi się ten artykuł
    • Gość: Mała Po ślubie, czyli docieramy się IP: 80.244.142.* 20 lat temu
      Przed ślubem mąż chciał się kochać ze mną kilka razy dziennie. A po ślubie raz
      na tydień lub rzadziej.
    • Gość: z. Mam nadzieje ze moja byla zona to przeczyta... IP: *.chello.pl 20 lat temu
    • Gość: bugs Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      czemu takich tekstów nie ma w serwisach dla mężczyzn. tylko na stronach dla
      kobiet są porady co robić czego nie robić w związku. Nawet jeżeli adresatem
      tekstu jest mężczyzna i kobieta. Wynika z tego, że tylko kobieta będzie
      wiedziała co robić w małżeństwie, mężczyzna będzie robił błędy, bo niby skąd ma
      wiedzieć(i będzie przy okazji unieszczęśliwał kobiete). Gdzie to równouprawnienie.
    • artur.tomaszewski7lo Po ślubie, czyli docieramy się 18 lat temu
      Najskuteczniejsze poradniki w polskim Internecie
      zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/
      Zamiast viagry
      zabawy-dla-doroslych.zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/
      69 gorących zabaw dla par
      zabawy-dla-doroslych.zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka