Gość: ja Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu wy sie juz wytarliscie pora zmienic partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeq Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Dobry,naprawde ciekawy artykuł. Zabawne, bo kilka wierszy to jakby wyjęte z mojego życia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: 75.5.90.* 20 lat temu Malzenstwo to nikogo byznes, jak tylko czworga ludzi zainteresowanych; zony, meza i ich kochankow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Zadziwiające jak wielu dyskutantów kwestionuje potrzebę ślubu. "Papierek" im nie potrzebny! Gdy piszą to młodziankowie (w dowolnym wieku), nie dziwię się, bo seks sam w sobie jest dla nich wartością i to tym większą im bliżej jest idealnego "szybkiego numeru", ale dziwią mnie głosy kobiet. Może to wynika z tego, że takim cudownym partnerom nie można ufać, nie należy wprost z nimi budować przyszłości. W Zw. Radzieckim i Krajach Dem. Ludowej kierujące się rozumem Państwo chciało "odświęcić" rodziny, nie widziało potrzeby trwałości, bo dzieci i tak miały wychowywać siły fachowe w duchu socjalistycznym. Wówczas lud pracujący miast i wsi nie rozumiał, co dla niego dobre i oponował. Moim zdaniem w świecie całkowitej wolności małżeństwa będą zawierać wyłącznie pary jednopłciowe, tylko im na tym teraz zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Po ślubie, czyli docieramy się IP: 80.244.142.* 20 lat temu Podoba mi się ten artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Po ślubie, czyli docieramy się IP: 80.244.142.* 20 lat temu Przed ślubem mąż chciał się kochać ze mną kilka razy dziennie. A po ślubie raz na tydień lub rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Mam nadzieje ze moja byla zona to przeczyta... IP: *.chello.pl 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugs Re: Po ślubie, czyli docieramy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu czemu takich tekstów nie ma w serwisach dla mężczyzn. tylko na stronach dla kobiet są porady co robić czego nie robić w związku. Nawet jeżeli adresatem tekstu jest mężczyzna i kobieta. Wynika z tego, że tylko kobieta będzie wiedziała co robić w małżeństwie, mężczyzna będzie robił błędy, bo niby skąd ma wiedzieć(i będzie przy okazji unieszczęśliwał kobiete). Gdzie to równouprawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.tomaszewski7lo Po ślubie, czyli docieramy się 18 lat temu Najskuteczniejsze poradniki w polskim Internecie zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/ Zamiast viagry zabawy-dla-doroslych.zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/ 69 gorących zabaw dla par zabawy-dla-doroslych.zlotemysli.pl/wszystkoczegoszukasz,1/ Odpowiedz Link Zgłoś