Gość: bogusia IP: *.mofnet.gov.pl 19 lat temu Co kupic w prezencie z okazji bierzmowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nelciaczek Re: prezent na bierzmowanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19 lat temu Przewodnik po biblii, KKK, kompendium KKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: prezent na bierzmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu o ile wiem nie daje się prezentów na bierzmowanie, wystarczą kwiaty jeżeli panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanebo Re: prezent na bierzmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Biblię Tysiąclecia (tę w biało-niebieskiej okładce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bti Re: prezent na bierzmowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Zdecydowanie nic. Co to za okazja? Niedługo ludzie zaczną kupować prezenty z okazji spowiedzi, pojścia na mszę, czy przyjęcia komunii (nie pierwszej). Ja nie dostałam z tej okazji żadnego prezentu, z tego co pamiętam moje koleżanki też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika9949 Re: prezent na bierzmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Niby dlaczego mają być prezenty?Zgadzam się całkowicie z poprzedniczką. Córka dostała symbolicznie drewnianego aniołka za kilka zł z napisem na skrzydełku-pamiątka bierzmowania i data i to było wsjo. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: prezent na bierzmowanie 19 lat temu moim zdaniem jakiś symboliczny prezent. dobrym pomysłem jest podarowanie takiej książki jak np. "Świadectwo" czy też tomik wierszy np. ks. Twardowskiego z dedykacją Odpowiedz Link Zgłoś