june16 19 lat temu Kupiłam chyba za małe buty.Bardzo mi się podobały, a teraz palce mam w samym czubie, nie mogę w nich chodzić. Help! Czy można je rozciągnąć, gdzie to zrobić w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: za małe buty IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu spróbuj wymienić w sklepie na większe lub inne Odpowiedz Link Zgłoś
sarhaw Re: za małe buty 19 lat temu Kiedyś miałam podobny problem. Jesli buty są ze skóry, można próbować je rozciągnąć. Kiedyś (jakieś 3-4 lata temu) roziąganie butów było m.in. w podziemiach Dworca Centralnego. Jaki Ci to wytłumaczyć.... Jeżeli wiesz, gdzie jest dworzec WKD na Centralnym, to tak - jaki idziesz z Dworca WKD w stronę przejść podziemnych, mijasz pierwsze schody przy kasach WKD, a tuż przy drugich schodach prowadzących na perony jest szewc. Tam właśnie robili takie cuda. Nie zawsze to pomaga, ale zawsze warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
june16 Re: za małe buty 19 lat temu Dzięki, spróbuję znaleźć! Chcę mieć te buty i je nosić, większe mi spadały. myślałam, że skóra rozciągnie się i dopasuje do nogi. Nie chcę się jednak katować. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: za małe buty 19 lat temu Weź cienką szmatkę np. z batystu lub starą chusteczkę do nosa, polej ja wrzątkiem i włóż do buta. Następnie włóż nogę i pochodź po mieszkaniu, aż but wyschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi77 Re: za małe buty IP: *.bielsko.n4a.pl 19 lat temu i to wystarczy??a co innego oprocz batystu /chustki do nosa?? Odpowiedz Link Zgłoś