Dodaj do ulubionych

Chłopak młodszy ode mnie...

18 lat temu
Mam chłopaka o 2 lata młodszego ode mnie.On ma 19 lat.Jesteśmy ze sobą pół roku,ale ostatnio odnoszę wrażenie,że on nie potrafi dojrzale myśleć,że ma dziecinny rozum...otóż niedawno otrzymał prawo jazdy i jak tylko ma dostęp do samochodu rodziców od razu się rwie,żeby jechać i zapomina o wszystkim,wtedy nawet nie słucha co mówię do Niego.Niedawno wsiadł w samochód i tak szybko jechał,że niestety nie wyrobił zakrętu i rozbił przednią maskę.Wkurzyłam się na Niego,zawsze go ostrzegałam przed szybką jazdą,teraz się do Niego nie odzywam,czy dobrze robię??
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Chłopak młodszy ode mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      cóż ma szansę na dawcę organów, może tylko-idiota- nikogo nie zabije nim zabije siebie.
    • sigrid.storrada Re: Chłopak młodszy ode mnie... 18 lat temu
      akurat w tej kwestii to tego typu niedojrzałość zdarza się mężczyznom (kobietom chyba rzadziej) w każdym wieku. Ale Twoje nieodzywanie się...
      moim zdaniem to kiepska metoda. Taki foch oznacza, że traktujesz go właśnie jak dzieciaka - on taki się czuje.
      Pogadaj z nim poważnie, nie karz go jak mama synka. Na pewno od rodziców już dostał reprymendę za samochód. Powiedz, że się o niego boisz, że różni ludzie jeżdzą po drogach i nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
      Metoda zdartej płyty + spokojny ton.
      A, na forum prawo jazdy jest taki wątek o makabrycznych zdjęciach z wypadków. Są naprawdę, naprawdę bardzo ostre. ( jeśli jesteś wrażliwa, to nie wchodź)Jeśli nie trafiają do nieg o racjonalne argumenty - może spróbuj tego?

To jest link do dyskusji o tych zdjęciach, jest tam link do nich:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=72233920&a=75160534
    • sigrid.storrada Re: Chłopak młodszy ode mnie... 18 lat temu
      a i jeszcze może ten filmik ( on nie jest ostry, raczej zabawny):
      pl.youtube.com/watch?v=TvC6RryUn0Y
    • aankaa Re: Chłopak młodszy ode mnie... 18 lat temu
      > Mam chłopaka o 2 lata młodszego ode mnie. On ma 19 lat. Jesteśmy ze
      > sobą pół roku, ale ostatnio odnoszę wrażenie,że on nie potrafi
      > dojrzale myśleć,że ma dziecinny rozum

w Twoim wieku rozglądałabym się za starszym a dziecko w wieku 19 lat
      zostawiła młódkom z gimnazjum
      • Gość: magda Re: Chłopak młodszy ode mnie... IP: *.attu.pl 18 lat temu
        gó..arz i zerwij z nim bo siebie to może zabić taką jazdą ale jest
        bardzo niebezpieczny dla innych
    • Gość: kaśka Re: Chłopak młodszy ode mnie... IP: 82.160.239.* 18 lat temu
      To Ty nie wiesz, że mężczyźni dojrzewają do trzeciego roku życia, a potem to już
      tylko rosną ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka