Gość: basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu mam pytanie jakie strony www polecacie? mam siec od tygodnia i jestem zagubiona nie wiem gdzie warto zaglądać? pozdrawiam, basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: strony www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu www.ceramikabarbara.home.pl polecam, bo nie dość, że fajna ceramika to jeszcze i kilka przepisów, pomysły na układanie kwiatów. Fajna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu dziekuje Kasiu basia Odpowiedz Link Zgłoś
yagnaw Re: strony www 23 lata temu www.fitness-polska.com.pl/ankieta.htm wejdz ,fajna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu dziekuje yaganaw basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu to Ci zazdroszcze ! tyle stron przed Tobą ! :-) najważniejsza chyba to : www.google.pl to wyszukiwarka stron - wpisujesz np."pizza",klik i szuka Ci na stronach polskich lub zagranicznych wszystko co zawiera słowo "pizza" no i ciekawe są portale internetowe - takie zbiornice różnych ciekawych stron najciekawsze u nas to : www.wp.pl , www.onet.pl , www.gazeta.pl pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: strony www IP: *.zgora.dialog.net.pl 23 lata temu Polecam stronę miłosników piwa i wszystkiego , co z piwem związane. Giełdy kolekcjonerksie , spotkania ,wydarzenia , imprezy , nowe piwa... Wiem , że kobiet piwo nie interesuje ( poza Redds'em i Goinger'em ) , ale zaglądnij tam , jest gigantyczna masa tematów i wątkók oraz rozmów o polityce , piwie , sporcie , uczuciach , miłości ) oraz ogólnie paplanina na wszystkie mozliwe tematy , jakie obchodzą człowieka. Adres tej strony ( była niedawno opisywnia w Nesweek'u ! ) : www.browar.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu dziekuje posze o jeszcze a piwo jakos mi do gustu nie przypadlo, nic nie mam do strony ale temat sredni basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yagnaw Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu Basiu,powiedz co odkrylas w internecie przez te kilka dni? co Ci sie spodobalo najbardziej?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu yagnaw bylam na tych polecanych stronach na czesci zostane gosciem na czesci nie ale malo jest stron dla kobiet po polsku a jak chcesz konkretow oto one: wizaz.pl. mniammniam.pli jeszcze strona dla rodzicow maluchy.pl smieszne bo wszedzie jest pl i bywam na gazecie basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: strony www IP: *.zgora.dialog.net.pl 23 lata temu Ahoj Basia ! Basia napisała : >dziekuje >posze o jeszcze >a piwo jakos mi do gustu nie przypadlo, nic nie mam do strony ale temat sredni >basia Piwo jak piwo , ale podana przez mnie strona www.browar.biz to jedno z niewielu form , gdzie są normalne dyskusje. PS. Ja udzielam się tm jako PPNS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: strony www IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu docencie nie mam duzego rozeznania w sieci ale mysle ze jest jeszcze kilka miejsc w sieci gdzie mozna dyskutowac za jakis miesiac jak sie rozeznam wytupuje swoje miejsca do dyskusji basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: strony www IP: 213.241.73.* 23 lata temu polecam Ci stonke www.eportal.pl a tam jest radyjko internetowe webradio codziennie sa muzyczne dedykacje a we wtorki o 22 audycja dla kobiet webwomen gzie w takcie mozna pisac do radia na gg -polecam serdecznie pozdrawiam serecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia nie napisałaś .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23 lata temu nie napisałaś, co Cię interesuje, czy piwo właśnie, czy makijaż, czy kulinaria, czy strony dla dzieci, czy może samoobrona kobiet? nie napisałaś tez z jakiego jesteś miasta (mam np. linki do warszawskich kin, teatrów, restauracji, do warszawskiego MZA - z rozkładami jazdy autobusów, itp.) ja mam mnóstwo adresów ulubionych stron, pogrupowałam je sobie w różne kategorie mogę podac kilka, ale to troche działanie po omacku, bo nie napisałaś ..... oto niektóre WIEDZA: 1) słowniki: sjp.pwn.pl/ www.slownik-online.pl/index.php www.translate.pl/pl.php4 2) encyklopedie: www.translate.pl/pl.php4 wiem.onet.pl/ 3) zdrowie: www.zdrowie.med.pl/ www.poradnikmedyczny.pl/ www.lekarz.net/ www.sluzbazdrowia.com.pl/ ROZRYWKA: 1) galerie: www.art.com www.muzea.pl/ grafit.mech.pw.edu.pl/~brykal/galeriam.htm webart.omikron.com.pl/ 2) poezja, proza, śpiewniki: www.zapiecek.com/kwiatkowska/pawlikowska_3tomiki.html free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/index.htm www2.gazeta.pl/ksiazki/0,21288.html www.pbi.edu.pl/index__.php polbox.com/t/tuwim/index.html spiewnik.g.pl/ wojciech.anders.w.interia.pl/spiewnik/utwory.html 3) gry i zabawy: www.zagraj.pl/index.jsp www.kurnik.pl/ www.ferryhalim.com/orisinal/ 4) radio, tv, prasa: www.radiozet.com.pl/ www.radio.com.pl/trojka/ www.rmf.pl/ www.tvp.pl/ www.wiz.com.pl/start.asp newsweek.redakcja.pl/ www1.gazeta.pl/wyborcza/0,0.html www.twojstyl.pl/ KOBIETA I DZIECKO: 1) mieszkanie: www.muratordom.pl/mjm.html www.dobrewnetrze.pl/ 2) kuchnia: www.kuchniaonline.pl/ www.kuchnia.com.pl/ www.kulinaria.pl/ puszkkka.spinacz.pl/ www.e-drinks.com.pl/drinki/ 3) kobieta: kobieta.interia.pl/ www.kafeteria.pl/ www.puella.pl/ www.puella.pl/ samoobrona.kobiet.webpark.pl/index.htm www.wizaz.pl/ 4) dzieci: www.wszystkodladziecka.pl/ www.calapolskaczytadzieciom.pl/ www2.gazeta.pl/edziecko/0,0.html ola.hojnacki.net/ www.dzieci.best.pl/ www.wierszegosi.prv.pl/ www.skarbczyk.com/ INNE: www.czary.pl/ www.hss.4me.pl/index.php?action=results&poll_ident=3 svt.se/hogafflahage/ www.zosia.piasta.pl/ pozdrawiam ;-) milego surfowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seleni Re: strony www IP: 80.55.181.* 23 lata temu Ja odkryłam bardzo pomocną stronę, którą można samemu modyfikować www.zakladka.pl, jeśli nie chce się otworzyć, to otwieram najpierw www.republika.pl i powtarzam tę poprzednią. zaglądam też na www.profesor.pl www.sciąga.pl lub www.naszemiasto.pl zawsze są na nich odnośniki do innych stron lub oglądam ogłoszenia www.allegro.pl www.aaaby.pl www.zwierzęta.pl www.TyiUSA.com www.bilans.w.pl jest też strona w j.rosyjskim www.antimult.ru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: strony www IP: *.sympatico.ca 23 lata temu Hejka! Oto moje typy: 1. www.se.com.pl 2. www.wrozka.com.pl 3. www.nie.com.pl 4. www.wprost.pl 5. www.polityka.pl 6. www.virtuela.de 7. www.gwiazdy.com.pl Pozdrowionka, Dorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: strony www IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu a ja Ci polece strone z omówieniami programu tvp filmy,seriale programy dokumentalne.nie jest to szczegółowy opis ale sa dobre streszczenia z dużym wyprzedzeniem poczytasz o bohaterach seriali tvp1 i tvp2 www.tvp.pl/prasa/omowienia teraz możesz zobaczyć repertuar świąteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: strony www IP: 80.55.171.* 23 lata temu Jeśli lubisz zwierzątka, a zwłaszcza ptaszki to polecam: www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/723?PHPSESSID=ca99434e96b1aeeeb69f92577981711d Odpowiedz Link Zgłoś
domitrax Re: strony www 9 lat temu Wtedy się szukało a teraz to się człowiek tylko odpędza :D. ____________ www.horoskop360.pl/horoskop-tygodniowy Odpowiedz Link Zgłoś