Gość: Wacław IP: *.aster.pl 18 lat temu Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: afeee ej chorzowianie to o was IP: *.netcologne.de 18 lat temu a oni sie schowali -piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "robol" I pot z nich spływa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu A dlaczego miałoby być inaczej. Tyram przez 8 godzin dzień w dzień za najniższe wynagrodzenie. Pot spływa po plecach. Do pasa mam mokre urbanie. To samo z głową i twarzą - pot spływa stróżkami. O stopach nie wspomnę. Po ośmiu godzinach na nogach - obuwie wiadomo jak "pachnie". Tym zapachem wypełnia się szatnia podczas przebierania. Inni mają tak samo, czyli jest to naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Dobra reklama kosmetyków IP: *.tx.res.rr.com 18 lat temu Gość portalu: "robol" napisał(a): > Inni mają tak samo, czyli jest to naturalne. To prawda, ze pocenie się jest normalnym procesem fizjologicznym. Chłodzi organizm i usuwa zanieczyszczenia. Ale firmy kosmetyczne aby zwiększyć zarobki reklamują wszystko na co jest moda. Jeśli te kosmetyki są szkodliwe dla zdrowia to zwiększą popyt na środki lecznicze usuwające skutki uboczne tych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp I pot z nich spływa... 18 lat temu Jad kiełbasiany może źle wpływać na układ nerwowy? Ależ mądrzy ci włoscy naukowcy, skąd im coś takiego do głowy przyszło? Kto by pomyślał? No sensacja w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radz I pot z nich spływa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Pot jest rzeczą naturalną.W ten sposób między innymi organizm oczyszcza się z toksyn powstałych w wyniku wysiłku.Używanie antyperspirantów i innych środków które powodują że się nie pocimy,powoduje że zatruwamy swój organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr s Re: I pot z nich spływa... IP: *.chello.pl 18 lat temu Zanim napiszesz znowu rownie "inteligentny" post poczytaj moze troche o temacie na ktory sie wypowiadasz. W tym przypadku radze zajrzec chociazby na strone nadpotliwosc.pl. A poza tym skoro uwazasz ze pocenie sie jest takie zbawienne dla organizmu to zycze Ci zebys choc przez jeden wakacyjny tydzien musial uzerac sie z jakimkolwiek rodzajem nadpotliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkrs Zabawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Zabawne, że wspominacie o szkodliwości botoksu, a zaraz potem wciskacie ludziom związki glinu :) Urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potek Szalwia bardzo pomaga IP: *.fbx.proxad.net 18 lat temu Nadmiernie sie pocacy, sprobujcie robic sobie dwa, trzy lub nawet cztery razy dziennie herbatke z szalwii. Zaparzcie i gdy ostygnie wypijcie. Jasne, ze nie rozwiaze calkowicie problemu, ale znacznie zredukuje splywajacy z was pot. Stosuje od 2 lat i na prawde pomaga. Naturalna, zdrowa i co najwazniejsze - tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximan antidral IP: *.acn.waw.pl 18 lat temu Polecam antidral, stosowany zwlaszcza na noc. Przetestowalem wszystkie z wymienionych specyfikow, ale niestety nawet zima pocilem sie pod pachami tak, ze czasami mialem plamy wielkosci dloni pod pachami, ktore przechodzily przez koszulke i bluze. Koszmar. Zaden ze specyfikow nie zadzialal u mnie kiedy stosowalem je z rana zamiast antyperspirantu. Kiedy zaczalem stosowac antidral przed snem zdecydowanie sie poprawilo. Z rana wystarczy sie spryskac zwyklym dezodorantem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sears Wynalazlem plyn ktory likwiduje w 2 miesiace lusz IP: *.nap.wideopenwest.com 18 lat temu luszczyce,egzeme...tradzik mlodzienczy...wszelkie lyszaje...nie poca sie nogi i rece po 20 minutachi pod pachami...nogi nie maja przykrego zapachu...rosna szybciej wlosy i zarastaja lysiny...nikna w 5 min swedzenia po ukaszeniu komara...likwiduje uczulenie na slonce..likwiduje zolte paznokcie, sa po nim piekne paznokcie elastyczne...mozna go pic gdyz jest 100% ziolowy...oczyszcza uklad pokarmowy...likwiduje guzy...itd...oczyszcza cale cialo i odmladza...picie 2 tygodnie daje gwarancje na jedrna i delikatna skore...leczy angine...niszczy komurki rakowe...jak ktos chce moge podac @dres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wynalazlem plyn ktory likwiduje w 2 miesiace IP: *.access.telenet.be 18 lat temu Ciekawe ile za ile (i na ile starcza)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAA!!! Re: Wynalazlem plyn ktory likwiduje w 2 miesiace IP: 83.168.106.* 18 lat temu podaj adres jak mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlazly A w Urzedzie skorbowym w Inowroclawiu pracuje lub IP: *.cable.ubr02.hawk.blueyonder.co.uk 18 lat temu baba od ktorej jechalo na kilometr. Kiedy obok niej przechodzilemm zawsze mialem tzw. "cofy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Naryb Re: Trzeba się myć, używać deo i prać ubrania IP: *.ppp.eranet.pl 18 lat temu ano tak, trzeba to all robić i wtedy osoby z normalną potliwością wychodzą na prostą, a artykuł dotyczy czegoś więcej jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potniak nasze wypociny IP: *.pools.arcor-ip.net 18 lat temu Pocic sie dalej i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potężne kichnięcie Teraz można się spocić na samą myśl o spoceniu się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu A w gruncie rzeczy idzie tu o to, że nadmiernie wymuskanym delikatnisiom dziś przeszkadza trochę naturalnego potu. Jutro będzie im przeszkadzać znowuż co innego i tak dalej będą terroryzować innych swą męczącą głupotą. Kolorowe media zżarły im do szczętu mózgi i nie dadzą się już innym nawet zdrowo i porządnie spocić. I jeszcze jest to rzekomo "wstydliwy problem". Jak tak dalej pójdzie, to niedługo pewnie będzie to już zbrodnia przeciw narodowi i będą wołać, by karę śmierci przywrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwonek nadmierna potliwość IP: *.as.kn.pl 18 lat temu Wiem co to znaczy . Pocę się tak od lat. Po przejściu 200 metrow jestem cała mokra. A jak usiądę , to przez 10-15 minut pot spływa po mnie jak woda z rynny w czasie deszczu. Nie ważne , czy to zima , czy lato .W lecie głowa mokra i w zimie pod czapką też.Pot nie ma przykrego zapachu. Właściwie nie ma żadnego zapachu . Po prostu jest to wyciek wody przez skórę. Najmniejszy problem mam z pachami . Stosuję "Sekret" różowy lub niebieski.Dla mnie jest doskonały.Jest mi głupio , bo ludzie patrzą na mnie jak na dziwoląga. Nie pomagają zadne szałwie itp. środki. Jak dotąd żaden lekarz nie starał się mi pomóc. Wielu jakby nie słyszy , gdy o tym mówię . Tymczasem z roku na rok jest gorzej . Nawet po odkurzeniu mieszkania muszę brać kąpiel lub suszyć głowę pół godziny , bo każdy włos jest mokry. Jest to wielka uciążliwość , dlatego rozumiem innych z podobnymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś