Dodaj do ulubionych

bardzo brudna podłoga

IP: 83.238.175.* 18 lat temu
Czym doczyścić bardzo brudną podłogę? Wynajmuje mieszkanie w kamienicy, w której są koszmarnie brudna podłogi. Niby nie widać niczego na podłodze, ale ile razy ją zmywam, woda jest dosłownie czarna. Wczoraj próbowałam szorować podłogę w kuchni szczotką ryżową, pożniej mopem zmieniając wode z 6 czy 7 razy aż po myciu woda przestała być czarna a ledwie szarawa. I to w samej kuchni, a został mi jeszcze przedpokój i pokój z parkietem (w kuchni i przedpokoju mam wykładzine). Nie ma jakiegoś sprawdzonego, wszystko-czyszczącego detergentu który pomógł by mi to wyczyścić bez mordowania się?
Obserwuj wątek
    • lukrecja34 Re: bardzo brudna podłoga 18 lat temu
      świetne środki do czyszczenia m.in. podłóg produkuje MERIDA.wiem,że prowadzą też
      sprzedaż wysyłkową.
    • Gość: A. Re: A może przeleć trochę wiórami??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      a potem przeleć "Agatą", a na końcu zapastuj
      • b-b1 Re: A może przeleć trochę wiórami??? 18 lat temu
        Zmywacz z sidoluksu swietnie sie sprawdza.
        Usuwa nie tylko stare zapastowania, ale świetnie domywa panele ,parkiet i
        linoleum. Nie testowałam tylko na kaflach-bo te akurat się domywaja. Kupiłam,
        aby się pozbyc starej powłoki z pasty, ale jako, ze pisze, że można równiez
        pozbyć się brudu- testowałam ze skutkiem rewelacyjnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka