09.03.07, 16:10
jestem mloda i poczatkujaca. Zastanawiam sie czy po seksie dostane okres? czy bede krwawic ? czy podczas stosunku bede cierpiec ? Prosze odpowiedzcie mi na moje pytania. Nie wiem czy potrzebnie sie tym martwie. To odstrasza mnie przed seksem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gorka222 Re: Seks IP: *.petrus.com.pl 09.03.07, 16:28
      niektore kobiety krwawia inne nie,okres dostaniesz jesli nie zajdziesz w
      ciaze,bolec troche mnie bolalo przebicie blony ale nie az tak zebym nie mogla
      tego bolu wytrzymac,dam ci rade zebys nie wyobrazala sobie niewiadomo jakich
      uniesien bo poczatki sa zenujace no chyba ze masz doswiadczonego partnera a ile
      masz lat jesli mozna spytac,bo byc moze nie jestes jeszcze psychicznie dojrzala
      do wspolzycia?
      • Gość: kali Re: Seks IP: *.ztpnet.pl 09.03.07, 16:40
        Nie dojrzala jeszcze do seksu, widac to po poscie.

> masz lat jesli mozna spytac,bo byc moze nie jestes jeszcze psychicznie dojrzala
        > do wspolzycia?

Jej wiek Ci tego nie powie.
        • Gość: szmeksik Re: Seks IP: *.lan.net.pl 09.03.07, 16:55
          kali ja cos czuje ze Ty bylbys w stanie to sprawdzic
          • Gość: kali Re: Seks IP: *.ztpnet.pl 09.03.07, 16:58
            Nie ma szans. Niech czeka na swojego rycerza. Z dyskoteki :)
            • Gość: szmeksik Re: Seks IP: *.lan.net.pl 09.03.07, 17:11
              a Ty skad jestes rycerzem?:)oj ci z dyskotek to jest to
              • Gość: kali Re: Seks IP: *.ztpnet.pl 09.03.07, 17:35
                Ja jestem z klubu akwarystow :)
                • Gość: szmeksik Re: Seks IP: *.lan.net.pl 09.03.07, 17:36
                  a myslalam ze zbierasz znaczki....tacy kreca najbardziej
            • Gość: Pan Dobra Rada Re: Seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:06
              Hahaha.. :D Kolejny błyskotliwy tekst.. :D <rotfl> "Rycerz z dyskoteki".. xD Jak
              czytam teksty kalego to przypomina mi się szczególnie jeden tekst z "Dnia
              Świra": "Jak tatuś zrobi dzióbek, to nie ma [ ... ] we wsi".. :P
    • Gość: kaka Re: Seks IP: 86.43.87.* 10.03.07, 00:40
      jak dojrzejesz do tej chwili to nie bedziesz sie niczym takim przejmowac
    • aquira Re: Seks 10.03.07, 01:44
      Jasne że dostaniesz okres, może nawet dwa! A jeśli nie będziecie uważać, to
      możesz znaleźć dziaciaka w ogródku - najpewniej w kapuście. Bocian zawsze patrzy
      przez okno (nie pytaj czy się przy ty masturbuje) i sprawdza, czy używacie
      zabezpieczenia (gorzej jak się ślepy trafi). Jak nie, to podrzuci brzdąca. Nie
      dziękuj za pomoc :)
    • farelkaa Re: Seks 10.03.07, 14:48
      Okres dostsniesz o ile nie zajdziesz w ciążę, krwawienie po przebiciu błony to
      nie okres. Jeśli chodzi o ból to u kazdego jest inaczej, mnie bolało jak jasna
      cholera ale przeżyłam. Na Twoje pytania nie da się odpowiedzieć jednoznacznie
      niestety.
    • Gość: MZ Re: Seks IP: 217.168.193.* 14.03.07, 13:47
      Seks jest zly i gryzie. Najlepiej go nie uprawiac wcale. A najlepiej w druga
      dziurke, to nie bedzie dzieci, ani miesiaczki
      • zbuntowany_aniol2 Re: Seks 14.03.07, 19:27
        Lol tez nie uprawiam..ale nie zadaje takich glupich pytan bo juz wszystko
        wiem..prawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka