Gość: Bielanka Re: najlepsze ketchupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu najlepszy ketchup to Siedem firmy fanex tylko troche zadrogi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: najlepsze ketchupy IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 22 lata temu kotlin pikantny,oraz zwykly ketchup z leader price w szklanej butelce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleństwo Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Moim zdaniem najlepszy keczup na moją kieszeń to Włocławek. Od paru lat, tzn od momentu, gdy mężczyzna mojego życia zaczął spożywać ogólnie dostępne pokarmy kupuję prawie co tydzień litrowy słoik tego specyfiku. Na szczęście mam blisko rynek, na którym wydatek 5,50 za słój nie zubaża mnie nadto. Oszczędzam na innych produktach, aby dostarczyć mojemu dziecku codzienną porcję niezbędnego mu do życia keczupu. Przyprawia nim dosłownie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: najlepsze ketchupy IP: *.devs.futuro.pl 22 lata temu pikantny Pudliszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu najlepsze są polskie,a nie jakieś Hainza czy Mc Donalds(to juz w ogóle sztuczność).A co do Pudliszek to też juz nie jest polska marka.Proponuje Kotlin, a jeszcze niedawno bym poleciła również z Łowicza, teraz jednak nie robią kechupów tylko koncentraty-wielka szkoda, bo smakował wybornie!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Keczup z Włocławka - niezastąpiony w mojej kuchni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: najlepsze ketchupy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22 lata temu Wszystkie tylko nie Rolewski czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: najlepsze ketchupy IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Roleski- a w kaczupach to najmniej jest pomidorów jako składnik wydawałoby się podstawowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgfh Re: najlepsze ketchupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21 lat temu Tortex się popsuł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 191104 Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu najlepszy jest kotlin i moja rodzina nie chce innego spozywac. Odpowiedz Link Zgłoś
martini1986 Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu Pudliszki różnia sie już niewiele od mojego ulubionego heinza bo należą do wspólnego koncernu. Zauważcie, ze data ważności heinza jest relatywnie krótka bo nie ma tam żadnych świnstewek. sprawdzcie same na etykietce! Jesli chodzi o tanie keczupki to goroąco polecam ten z Lidla. Jest super jak na tak niską cenę (około złotówki) tylko bardzo pikantny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Tortex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: T.Rybak - Krzepki Radek i Słodka Ania IP: *.gizycko.mm.pl 21 lat temu KOTLIN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: T.Rybak - Krzepki Radek i Słodka Ania IP: 81.210.17.* 21 lat temu kielecki śliwkowy Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu najlepszy jest Kotlin oraz Pudliszki Odpowiedz Link Zgłoś
married Mc Donald's Tomato ketchup Fun tastic 21 lat temu W Tesco można kupić w butelce szklanej albo plastykowej. Moje dziecko nie chce żadnego innego. A i ja tylko ten lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No, gość Tylko pikantny-Włocławek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joafil Re: najlepsze ketchupy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21 lat temu sprawdzona i dobra marka to Pudliszki - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mplankton Re: najlepsze ketchupy IP: 80.72.38.* 21 lat temu Kotlin - łagodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: najlepsze ketchupy IP: *.net 21 lat temu WŁOCŁAWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza-bel Re: najlepsze ketchupy IP: 212.244.195.* 21 lat temu moim i mojego męża zdaniem najlepszy jest ketchup Kotlin łagodny, ale tylko w małych szklanych słoiczkach, plastikowym opakowaniom mówimy stanowcze NIE , ketchup nie smakuje już tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWE tak masz prace Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketchup IP: *.netia.piekary.net 21 lat temu A majonez - Kielecki Haidz i pudliszki to samo i w dodatku już zagraniczny . Nie kupować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketc 21 lat temu najlepszy keczup to pikantny TORTEX a majonez oczywiscie KIELECKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handi Re: Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu keczup - produkowany dla sieci Carrefour Majonez Winiary Dekoracyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkar Re: najlepsze ketchupy IP: *.icpnet.pl 21 lat temu Ja najchętnie kupuje Włocławek, w dalszej kolejnosci Pudliszki i Kotlin. Odpowiedz Link Zgłoś