Dodaj do ulubionych

najlepsze ketchupy

• Gość: Bielanka Re: najlepsze ketchupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      najlepszy ketchup to Siedem firmy fanex tylko troche zadrogi .
    • Gość: inka Re: najlepsze ketchupy IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 22 lata temu
      kotlin pikantny,oraz zwykly ketchup z leader price w szklanej butelce
    • Gość: maleństwo Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Moim zdaniem najlepszy keczup na moją kieszeń to Włocławek. Od paru lat, tzn od
      momentu, gdy mężczyzna mojego życia zaczął spożywać ogólnie dostępne pokarmy
      kupuję prawie co tydzień litrowy słoik tego specyfiku. Na szczęście mam blisko
      rynek, na którym wydatek 5,50 za słój nie zubaża mnie nadto. Oszczędzam na
      innych produktach, aby dostarczyć mojemu dziecku codzienną porcję niezbędnego
      mu do życia keczupu. Przyprawia nim dosłownie wszystko...
    • Gość: maja Re: najlepsze ketchupy IP: *.devs.futuro.pl 22 lata temu
      pikantny Pudliszki
      • slon_bim-bom Re: najlepsze ketchupy 22 lata temu
        Pudliszki
    • Gość: aja Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      najlepsze są polskie,a nie jakieś Hainza czy Mc Donalds(to juz w ogóle
      sztuczność).A co do Pudliszek to też juz nie jest polska marka.Proponuje
      Kotlin, a jeszcze niedawno bym poleciła również z Łowicza, teraz jednak nie
      robią kechupów tylko koncentraty-wielka szkoda, bo smakował wybornie!Pozdrawiam
      • almerka1 Re: najlepsze ketchupy 22 lata temu
        polecam PUdliszki, ew Kotlin
    • Gość: Maleńka Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Keczup z Włocławka - niezastąpiony w mojej kuchni:)))
      • Gość: Elka Re: najlepsze ketchupy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22 lata temu
        Wszystkie tylko nie Rolewski czy jakoś tak.
        • Gość: 1 Re: najlepsze ketchupy IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
          Roleski- a w kaczupach to najmniej jest pomidorów jako składnik wydawałoby się
          podstawowych
    • tekisk Z Kotlina n/ text 22 lata temu
    • Gość: bgfh Re: najlepsze ketchupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21 lat temu
      Tortex się popsuł :(
    • Gość: 191104 Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      najlepszy jest kotlin i moja rodzina nie chce innego spozywac.
    • martini1986 Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu
      Pudliszki różnia sie już niewiele od mojego ulubionego heinza bo należą do
      wspólnego koncernu. Zauważcie, ze data ważności heinza jest relatywnie krótka
      bo nie ma tam żadnych świnstewek. sprawdzcie same na etykietce! Jesli chodzi o
      tanie keczupki to goroąco polecam ten z Lidla. Jest super jak na tak niską cenę
      (około złotówki) tylko bardzo pikantny.
      • Gość: kasia Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Tortex.
    • jagodajagoda Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu
      pudliszki lagodny
      • wiesia.and.company Re: T.Rybak - Krzepki Radek i Słodka Ania 21 lat temu
        • Gość: aaa Re: T.Rybak - Krzepki Radek i Słodka Ania IP: *.gizycko.mm.pl 21 lat temu
          KOTLIN!
          • Gość: pi Re: T.Rybak - Krzepki Radek i Słodka Ania IP: 81.210.17.* 21 lat temu
            kielecki śliwkowy
    • mamuska85 Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu
      najlepszy jest Kotlin oraz Pudliszki
    • married Mc Donald's Tomato ketchup Fun tastic 21 lat temu

W Tesco można kupić w butelce szklanej albo plastykowej. Moje dziecko nie chce
      żadnego innego. A i ja tylko ten lubię.
      • Gość: No, gość Tylko pikantny-Włocławek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      • Gość: zdrowy keczup Włocławek!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
    • jagodajagoda Re: najlepsze ketchupy 21 lat temu
      pudliszki lagodne
    • Gość: joafil Re: najlepsze ketchupy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21 lat temu
      sprawdzona i dobra marka to Pudliszki - polecam!
    • Gość: mplankton Re: najlepsze ketchupy IP: 80.72.38.* 21 lat temu
      Kotlin - łagodny
    • Gość: łyżeczka Re: najlepsze ketchupy IP: *.net 21 lat temu
      WŁOCŁAWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: iza-bel Re: najlepsze ketchupy IP: 212.244.195.* 21 lat temu
      moim i mojego męża zdaniem najlepszy jest ketchup Kotlin łagodny, ale tylko w
      małych szklanych słoiczkach, plastikowym opakowaniom mówimy stanowcze NIE ,
      ketchup nie smakuje już tak dobrze.
      • Gość: AWE tak masz prace Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketchup IP: *.netia.piekary.net 21 lat temu
        A majonez - Kielecki
        Haidz i pudliszki to samo i w dodatku już zagraniczny . Nie kupować!!!!
        • gocha500 Re: Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketc 21 lat temu
          najlepszy keczup to pikantny TORTEX a majonez oczywiscie KIELECKI!!!!
          • Gość: handi Re: Najlepszy jeszcze polski jest Roleskiego ketc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            keczup - produkowany dla sieci Carrefour
            Majonez Winiary Dekoracyjny!!!
    • Gość: pilkar Re: najlepsze ketchupy IP: *.icpnet.pl 21 lat temu
      Ja najchętnie kupuje Włocławek, w dalszej kolejnosci Pudliszki i Kotlin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka