poradnik.domowy 23 lata temu Redakcja Poradnika Domowego niebawem testować będzie ketchupy. A jakie Waszym zdaniem, drogie internautki, są najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: najlepsze ketchupy IP: *.dip.t-dialin.net 23 lata temu z McDonaldsa-mhhhh pycha Odpowiedz Link Zgłoś
inka.inka1 Re: najlepsze ketchupy 22 lata temu Potwierdzam, że Włocławek, Pudliszki, Kotlin oraz McDonalds mają bardzo dobre.Ten smak, zapach,konsystencja, kolor to jest właśnie to!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: najlepsze ketchupy IP: *.ilabs.pl / *.ilabs.pl 22 lata temu od bardzo dawna kupuję tylko Pudliszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazzi Re: najlepsze ketchupy IP: *.lanet.wroc.pl 22 lata temu chcialem poinformowac, ze w Mcdonald's jest heinz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pjablonski1 Re: najlepsze ketchupy 22 lata temu Gość portalu: Fazzi napisał(a): > chcialem poinformowac, ze w Mcdonald's jest heinz :) Ato ciekawe!!! Bo z tego co wiem w Mcdonald's jest ketchup Develeya!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: najlepsze ketchupy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Najlepsze pikantne Pudliszki teraz też wszedł dobry Heinz z frytkami na metce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najlepsze ketchupy IP: *.bater.net.pl / 80.50.21.* 23 lata temu Ketchup pikantny TORTEXu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso nawet nie znacie pisowni IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23 lata temu Totalny debilizm Polakow znany jest na calym swiecie . Nie znacie nawet pisowni nie mowiac o wymowie nazwy tego produktu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aandy Re: nawet nie znacie pisowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu sam jesteś debil bo akurat tu nie chożi o czysty język ale o wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasketchup Re: najlepsze ketchupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu redakcja nie potrafi wpisać w wyszukiwarkę na tym forum słowa 'ketchup" ? taki wątek już był i postów było w ciul Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Redakcja Poradnika domowego to zupełnie inne osoby niż redakcja portalu. Poradnik nie wiedział o tamtym niezapomnianym wątku keczupowym :), tym bardziej, że jest on w archiwum i mozna go tylko czytać. Poza tym rynek sie ciągle zmienia: wchodza na rynek nowe sosy, istniejące traca aromat lub go poprawiają. Może warto o tym pogadać? Niemniej dla zainteresowanych podajemy adres do starego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=5703913&a=5922517 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: najlepsze ketchupy IP: *.home.cgocable.net 23 lata temu poradnik.domowy napisał : > Redakcja Poradnika Domowego niebawem testować będzie ketchupy. A jakie Waszym > zdaniem, drogie internautki, są najlepsze? =============================================================================== Powiedzialbym Drogiej Redakcji , ale ja jestem internauta a pytanie jest skierowane do Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: najlepsze ketchupy IP: *.emalia.pl / 213.17.150.* 23 lata temu Zgadzam się z przedmówcą, że TORTEX, ostatnimi czasy o niebo się poprawił. Smaczny jest też zestaw Kotlina, jeden czerwony a jeden żółty ketchup z dynii, o słodkim ciekawym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczek Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Pudliszki są wg mnie najlepsze , przede wszystkim dlatego, że nie wyczuwa się w smaku syntetycznych składników, kiedyś dobry był też Międzychód, ale nie wiem jak teraz bo od paru lat w domu jadamy wyłącznie Pudliszki. Jest wiele marek ketchupu na naszym rynku, ale tak naprawdę nieliczne produkty miały "kontakt" z pomidorami, a jak wiadomo diabeł tkwi w dodatkach do potraw ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izalil Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu pikantny hellmann`s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: najlepsze ketchupy IP: 81.15.189.* 23 lata temu poradnik.domowy napisał: drogie internautki, Dlaczego zwracacie się w takiej formie. Czy forum Poradnik Domowy jest tylko dla kobiet? Ja nie jestem amatorką keczupów, mój narzeczony je uwielbia. Czy facet nie moze mieć zdania na temat keczupów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: najlepsze ketchupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu kupujemy różne, bardzo bym się cieszyła gdyby był to jakiś polski produkt bo lubie wspierać rodzima produkcję. Niestety ciągle wracam do Hellmann'sa a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: najlepsze ketchupy IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 21 lat temu ale Hellmann's jest jak najbardziej rodzimy. Produkuje go fabryka w Poznaniu na naszych rodzimyh surowcach. Na tym samym dziale produkuje się Tortex. Proponuję przeczytać na etykiecie adres producenta. Wiem, bo codziennie wchodzę do tej fabryki jako pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: najlepsze ketchupy IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 23 lata temu Od lat Pudliszki i Kotlin oba łagodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: najlepsze ketchupy IP: *.espol.com.pl 22 lata temu Bardzo lubię Kotlin i Pudliszki.Smaczne,niekisielowate i polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lela Re: najlepsze ketchupy IP: 195.94.193.* 23 lata temu Od wielu lat - najlepszy z Włocławka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mda Re: najlepsze ketchupy IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 23 lata temu zdecydowanie pikantny Kotlina !!! m Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Gość portalu: lela napisał(a): > Od wielu lat - najlepszy z Włocławka! Zgadzam sie z Toba Lela ! :))) Od wielu wielu lat nie jadlam smaczniejszego ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: najlepsze ketchupy IP: *.net 23 lata temu WŁOCŁAWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: najlepsze ketchupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Jedyny najlepszy jest włocławki pikantny inne są prostu niedobre!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: najlepsze ketchupy IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 21 lat temu Popieram. Od lat Włocławek Odpowiedz Link Zgłoś
asia.su Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Pudliszki i Heinz ( ale to przeciez ta sama firma), i Hellmann's. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: najlepsze ketchupy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Tylko i wylacznie Kotlin, Pudliszki sa za mdle, bez wyraznego smaku...Moim dzieciom posmakowal na jakims grillu Rolewski, ale ma za duzo chemii i poza tym reszcie nie smakuje(jedna przyprawa,nie znam nazwy,slodkawa taka,kardamon moze).Kotlin jednak najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: najlepsze ketchupy IP: 217.153.151.* 23 lata temu Pudliszki,nowy do pizzy. Pyszny... Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Najbardziej smakuja mi Hellmanns i Pudliszki oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu poradnik.domowy napisał: > Redakcja Poradnika Domowego niebawem testować będzie ketchupy. A jakie Waszym > zdaniem, drogie internautki, są najlepsze? Jeszcze nie wymyslili takiego, aby mi smakowal... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: najlepsze ketchupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23 lata temu KOTLIN _ łagodny i pikantny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu potwierdzam KOTLIN łagodny i pikantny pyyycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: najlepsze ketchupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu A może przy okazji omawiania ketchupów redakcja poruszy temat ich zawartości. Czy jest instytucja sprawdzająca ich skład? Kochane internautki, czy wiecie ,że robią ketchupy, które pomidorów nawet na oczy nie widziały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: najlepsze ketchupy IP: *.acn.pl 23 lata temu mosso, pojawił się w sklepach bardzo dobry i tani 2,50 duży słoik, namówiła mnie poni w budce na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
bznalezn Re: najlepsze ketchupy 23 lata temu Proszę redakcję "Poradnika" o przeczytanie wątku pt.Promocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka31 Re: najlepsze ketchupy IP: 81.219.66.* 23 lata temu Wg mnie najlepsze są dwa ketchupy: Pudliszki- pikantny (dodatkowy plus to to, że nie zawiera konserwantów), i Heinz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: najlepsze ketchupy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Najlepszy keczup - MOSSO, ale nie pamiętam w tej chwili producenta. Naprawdę wyśmienity - gęsty, klarowny, ładnie pachnie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: najlepsze ketchupy IP: *.ckp.pl 23 lata temu Rolewski bez dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawinia Re: najlepsze ketchupy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu najpyszniejszy ketchup to Heinz i produkowany przez Develey "Mc Donald's" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radw Re: najlepsze ketchupy IP: 80.51.197.* 23 lata temu Bezapelacyjnie Włocławek, reszt się chowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeski Re: najlepsze ketchupy IP: *.icpnet.pl 23 lata temu A dlaczego pytanie skierowane tylko do internautek, czego nam, facetom, brakuje dla przeprowadzenia subiektywnej oceny smaku ketchupu? Ja na przykład preferuję pudliszki pikantne. Odpowiedz Link Zgłoś