Gość: kika IP: *.amacom.pl / 213.199.233.* 22 lata temu mam spodnie które strasznie farbują, jak je zdjęłam to miałam niebieskie nogi.Wiem że trzeba je wypłukać w occie ale ile tego octu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! 22 lata temu wlejesz za mało - efekt zerowy machnij pół butelki na miskę wody nie powinno rozpuścić spodni Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! 22 lata temu Zamiast sie podsmradzac octem oddaj spodnie tam gdzie kupilas. To powöd do reklamacji! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! 22 lata temu zapach octu można b.szybko i łatwo wywietrzyć a sposób ze zwrotem portek do sklepu - też dobry - pod warunkiem, że "wysoka komisja rozpatrująca reklamację" nie dopatrzy się, że spodnie były używane/prane niezgodnie z przeznaczeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1a Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! 22 lata temu wypierz je w zimnej wodzie w plynie do prania,wyplukaj tez w zimnej.Ja tak piore wszystke moje ciemne sztruksy,tak jest zreszta zalecone na metce,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoj expert Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! IP: *.home.cgocable.net 22 lata temu Gość portalu: kika napisał(a): > mam spodnie które strasznie farbują, jak je zdjęłam to miałam niebieskie > nogi.Wiem że trzeba je wypłukać w occie ale ile tego octu? ------------------------------------------------------------------------------- Potrzebna ilosc octu zalezy od pojemnosci wanny , od Pani wzrostu oraz od obranej metody plukania nog . P.S. Wrzucajac do wanny z octem kilka lodyg koperku bedzie Pani miala podwojna korzysc czyli plukanie z aromaterapia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: POMOOOOOOOOCY PROSZE!!!!!!!!! IP: *.amacom.pl / 213.199.233.* 22 lata temu Cudownie!Tylko jakby Twój expert się zastanowił to by wiedziała, że nie chodzi o utrwalenie niebieskiego koloru na nogach, a raczej na spodniach.Więcej takich experckich rad!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś