jaszag1 12.05.07, 19:05 mam pytanko czym przepajac dziecko na mieszance zeby nie mialo zaparc.jakie herbatki polecacie jakie podajecie dzieciom. przegotowanej wody synek nie chce pic za nic w swiecie. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: czym przepajac 12.05.07, 19:39 obojetnie czym, byle duzo, najlepiej sok jablkowy zalezy w sumie od wieku dziecka co nie Odpowiedz Link Zgłoś
jaszag1 Re: czym przepajac 13.05.07, 21:52 monika pytanko o ten sok jablkowy kupujesz gotowy jakiej firmy dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: czym przepajac 14.05.07, 09:49 kupuje klarowny jablkowy gerbera, po 4 miesiacu kupki po tym sa bardzo luzne, mala wypija jeden dziennie ostatnio kupilam tez jablkowo winogronowy ale kupuje akurat taki bo taki byl w sklepie, w sumie nie ineresuje mnie za bardzo firma, wazne zeby byl po 4, 5 miesiacu, bo mala ma niecale 6 Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Re: czym przepajac 12.05.07, 20:07 U nas sprawdziły się herbatki HIPP: koperkowa i uspokajająca, innymi córcia strasznie pluła. Teraz od kilku dni daję jabłkowo - melisową (od 4.m-ca) i chyba jej bardzo smakuje bo wypija chętnie prawie całe 100 ml 3 x dziennie. Tylko że ja nie daję przepisowej całej łyżeczki tylko pół na 100ml, żeby było bardziej rozwodnione, bo chcę żeby mała nauczyła się w końcu samą wodę pić. Na razie sama woda nie przejdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: czym przepajac 12.05.07, 22:44 ja podaje rumankową-zaparzam codziennie, maly niezbyt chetnie pije, zreszta jak wszytko, bo juz chyba próbowalam wszytskiego. soczki, herbatki i inne. Jakby nie odczuwal pragnienia. U nas zaparcia to straszny problem, nawet zmienilam juz mieszakne ale juz nie mam pomyslu co robic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś