Dodaj do ulubionych

Do studentow Politechniki w Poznaniu

IP: *.dialup.sprint-canada.net 08.02.04, 19:26
Kiedy macie sesje egzaminacyjna ,kiedy sie konczy , jak dluga bedzie zimowa
przerwa wakacyjna i kiedy rozpoczyna sie semestr po zimowej przerwie ?
Z gory dziekuje za informacje .
Obserwuj wątek
    • Gość: za trudne Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 19:31
      idź do dziekanatu, to się dowiesz, to takie proste
      • Gość: Krzys Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu IP: *.dialup.sprint-canada.net 08.02.04, 20:01
        po moim adresie ,moglbys sie domyslec ,ze mam za daleko na wizyte w
        Dziekanacie .
        • peter.steele Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu 08.02.04, 23:29
          www.put.poznan.pl może tam cos znajdziesz
          To raz. Ja juz polibude skończyłem,ale powiem Ci, że namoim wydziale sesja
          trwała wiecznie. jak sie zaczęła na pierwszym roku w styczniu to kończyła sie
          na 5 gdzies w okolicach kwiatnia. Oczywiście obrone pracy dyplomowej w to nie
          wliczam.
          Powodzenia :))))
          • Gość: krzys Uprasza sie studentow Politech. o podanie informac IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.02.04, 23:55
            Wiem ,ze jestescie zajeci sesja egzaminacyjna , ale moze ktos z Was znajdzie
            chwile czasu i poda potrzebne mi informacje ?
            Bardzo Prosze, i z gory dziekuje .
            • Gość: za trudne Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf IP: *.icpnet.pl 12.02.04, 01:48
              Masz tu link.
              www.put.poznan.pl/
              Znajdziesz sobie numery telefonów do dziekanatów, reszty chyba nie muszę już
              pisać
              Pzdr.
            • Gość: Paweł Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:48
              Widze ze nikt nie chce pomoc koledze, hehehe;) A to takie proste i
              przyjemne... 2 pierwsze tygodnie lutego to sesja, potem tydzien ferii i
              tydzien sesji poprawkowej, a wiec zajecia zaczynaja sie w marcu, fajnie co?:)
              • marioooo Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf 12.02.04, 17:37
                www.fee.put.poznan.pl adres wydzialu elektrycznego tam masz wszystkie daty
                przerw sesji i innych..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka