Gość: Krzys IP: *.dialup.sprint-canada.net 08.02.04, 19:26 Kiedy macie sesje egzaminacyjna ,kiedy sie konczy , jak dluga bedzie zimowa przerwa wakacyjna i kiedy rozpoczyna sie semestr po zimowej przerwie ? Z gory dziekuje za informacje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za trudne Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 19:31 idź do dziekanatu, to się dowiesz, to takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu IP: *.dialup.sprint-canada.net 08.02.04, 20:01 po moim adresie ,moglbys sie domyslec ,ze mam za daleko na wizyte w Dziekanacie . Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Do studentow Politechniki w Poznaniu 08.02.04, 23:29 www.put.poznan.pl może tam cos znajdziesz To raz. Ja juz polibude skończyłem,ale powiem Ci, że namoim wydziale sesja trwała wiecznie. jak sie zaczęła na pierwszym roku w styczniu to kończyła sie na 5 gdzies w okolicach kwiatnia. Oczywiście obrone pracy dyplomowej w to nie wliczam. Powodzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Uprasza sie studentow Politech. o podanie informac IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.02.04, 23:55 Wiem ,ze jestescie zajeci sesja egzaminacyjna , ale moze ktos z Was znajdzie chwile czasu i poda potrzebne mi informacje ? Bardzo Prosze, i z gory dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za trudne Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf IP: *.icpnet.pl 12.02.04, 01:48 Masz tu link. www.put.poznan.pl/ Znajdziesz sobie numery telefonów do dziekanatów, reszty chyba nie muszę już pisać Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:48 Widze ze nikt nie chce pomoc koledze, hehehe;) A to takie proste i przyjemne... 2 pierwsze tygodnie lutego to sesja, potem tydzien ferii i tydzien sesji poprawkowej, a wiec zajecia zaczynaja sie w marcu, fajnie co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: Uprasza sie studentow Politech. o podanie inf 12.02.04, 17:37 www.fee.put.poznan.pl adres wydzialu elektrycznego tam masz wszystkie daty przerw sesji i innych.. Odpowiedz Link Zgłoś