frackowiaka 18.10.04, 07:06 Witam, Szukam ludzi z WSUS najlepiej z 1 albo 2 roku SUM... Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonia Re: WSUS szukam ludzi ?!? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 11:36 Ja właśnie zaczęłam SUM na WSUS. Byłeś może na drugim wykładzie (historia środków masowego komunikowania)? Co było? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz28lat Re: WSUS szukam ludzi ?!? 21.10.04, 12:09 Gość portalu: Gonia napisał(a): > Ja właśnie zaczęłam SUM na WSUS. Byłeś może na drugim wykładzie (historia > środków masowego komunikowania)? Co było? Tragedia...! Ludzie wychodzili z sali po każdej przerwie sam wytrzymałem do 17:00. ciekawe jak będzie wyglądał egzamin? Jak bedzie tak na następnym zjeździe to wymiekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia wykład - obecność IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 17:01 Ale sprawdzał obecność? Czy trzeba na to chodzić, czy wystarczą notatki? z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachu Re: wykład - obecność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:22 Dla studentow WSUS polecam forum :) www.studentwsus.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: wykład - obecność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:24 co do notatek to nie mam zielonego pojecia! zreszta jakie notataki! nie idzie notowac tego co mowi! przynajmniej Ja mam problemy! obecności nie sprawdzał! Odpowiedz Link Zgłoś