Dodaj do ulubionych

jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:37
Wiara!! Doradźcie mi cos w sprawie jakis dobrych poznańskich liceów bo u nas
w gimn. jest straszny szał z tego powodu a ja nie mam jeszcze pojecia gdzie
powinnam iść!! Słysze duzo o VIII, II, IV Lo ale to raczej same krytyki!!
Zato o VI lo słyszałam duzo dobrego ale jak przecietny uczeń da tam sobie
rade i jakie są szanse żeby tam sie dostac jezeli bede miala minimalna liczbe
pkt.?? Proszę napiszcie cokolwiek!!
Obserwuj wątek
    • Gość: slodziak marcinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:59
      no cóz, wbrew temu co krazy po naszym miescie, jak najbardizej narmalna buda
      jest marcinek:) jestem uczniem tej wspanialej budy i nie zaluje swojego
      wyboru:) wiara jest wporzo, wiekszosc nauczycieli tezzzz:) chociaz zdarzaja sie
      tepakim ale tak jest zawsze:) chcesz wiedziec wiecej o marcinku -> napisz na
      gg bo nie lubie pisac po forach:) moj nr: 3617851 pozdro
    • kolko-i-krzyzyk siodemka? 27.03.05, 10:39
      Ja moge Ci jedynie polecić szkołe, która zamierzam niedługo skończyć ;-) Nie
      załuję, ze poszłam własnie do 7, gdybym znowu miala wybierac podjęłabym te sama
      decyzje. Jesli masz jakies pytania, to mogę odp. - napsiz najlepiej na maila
      "gazetowego", bo niestety rzadko jestem na forum.
      • Gość: Guska Re: siedemnastka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:56
        elo: polecam 17 liceum ogolniak sa wspaniale klasy z roznymi profilami...:)
        mozna sobie wybierac co sie komu podoba:)ukonczylam rok tem,yu ta skzole i
        jetsem naprawde bardzo zadowlona;)ludzie sa wspaniali:0przyjaznie jakie
        zawarlam w tej skzole....beda przy mnie cale zycie..:)pozdro
    • Gość: piotrek Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:02
      a ja polecam IX LO... rok temu zdalem tam mature na profilu biol-chem... poziom
      ogolnie dobry... duzo ludzi sie na studia z dziewiatki dostaje... ogolnie fajna
      szkola ;]
      • Gość: Superbrys Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:32
        A ja polecam 4LO naprawde wysoki poziom:)
    • Gość: gość portalu Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 19:15
      To Ty chcesz się wybrać do jednych z najlepszych szkół z Poznaniu? Do LO VI
      trzeba mieć około 140 punków aby się dostać ! Trzeba chodzić na drzwi otwarte a
      nie troche za późno się obudziłaś!!! VIII słyszałam że też jest dobre...
      • Gość: Amanda Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:50
        Wcale nie za późno. Myśle, że szkoła pierwszego wyboru powinna być powyżej
        twojego poziomu, drugiego - na twoim pozimie, a tzeciego wyboru to taka
        awaryjna. Ja miałem 6,3,11 i udało się :) za pierwszym razem. Powodzenia
        • Gość: ja Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.05, 21:05
          czyli jestes w 6?:> i jak tam jest wg Ciebie?
    • Gość: tuatara Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:49
      Marynka i tylko Marynka :)
    • Gość: A1 Re: jakie Lo dla kogoś normalnego ale z ambicjami IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 14:25
      Najlepsze - MARCINEK.
    • Gość: Janusz Gajos Nie idź do 6 LO,jeżeli chcesz iść na profil ścisły IP: *.icpnet.pl 15.07.05, 00:43
      Jeżeli natomiast na humanistyczny,to jak najbardziej próbuj,bo pod tym względem
      jest to dobra szkoła.Ale np. fizyka jest katastrofalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka