Dodaj do ulubionych

Nowa matura - MATMA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:01
Ludziska napiszcie cos jak wam poszło, bo ja mam kaca :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Arleta Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:11
      Ja też :-(
      • Gość: charlie Re: Nowa matura - MATMA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 10:12
        Ja też bo idąc na rozdanie świadectw byłam pewna że nie zaliczyłam, a tu
        jeszcze nie wiem skąd zdobyłam 20 kilka punktów :P
    • Gość: khavior Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:05
      ja jednego nie rozumiem... podobno matury z matmy poszly tak zle... jestem
      absolwentem szkoly MUZYCZNEJ, na dodatek tej tzw. "szkoly talentow". ktokolwiek
      slyszy skad jestem od razu mowi, bo takie jest przekonanie - "a, to Ty z tej
      szkoly gdzie sie nikt nie uczy i gdzie wyniki sa beznadziejne?". otoz zdalem
      nowy egzamin maturalny z matematyki na 88% !!! wiec ja sie pyatm: czy tu winni
      sa Ci ktorzy ukladali zadania, czy zdajacy?? nie uwazam sie za zadnego orla
      matematycznego. owszem po wynikach w gazecie mialem kwasna mine, ale okazalo
      sie ze w nowej maturze licza sie tez punkty czastkowe za chociazby jeden dobry
      krok w zle rozwiazanym zadaniu.
      niech mi ktos odpowie - czy winni porazki matematyki na maturze sa owi "uczeni"
      wymyslajacy zadania czy my sami??
      ja odpowiedz na to pytanie znam...
      • Gość: tyka Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:21
        ale 88% miales z podstaw czy rozszerzenia? bo to jest zasadnicza roznica...
    • Gość: poter Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:31
      haha jasie ogromnie ciesze bo zaliczyłem matme na 96%pdst i86% roz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka