Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:01 Ludziska napiszcie cos jak wam poszło, bo ja mam kaca :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arleta Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:11 Ja też :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie Re: Nowa matura - MATMA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 10:12 Ja też bo idąc na rozdanie świadectw byłam pewna że nie zaliczyłam, a tu jeszcze nie wiem skąd zdobyłam 20 kilka punktów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khavior Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:05 ja jednego nie rozumiem... podobno matury z matmy poszly tak zle... jestem absolwentem szkoly MUZYCZNEJ, na dodatek tej tzw. "szkoly talentow". ktokolwiek slyszy skad jestem od razu mowi, bo takie jest przekonanie - "a, to Ty z tej szkoly gdzie sie nikt nie uczy i gdzie wyniki sa beznadziejne?". otoz zdalem nowy egzamin maturalny z matematyki na 88% !!! wiec ja sie pyatm: czy tu winni sa Ci ktorzy ukladali zadania, czy zdajacy?? nie uwazam sie za zadnego orla matematycznego. owszem po wynikach w gazecie mialem kwasna mine, ale okazalo sie ze w nowej maturze licza sie tez punkty czastkowe za chociazby jeden dobry krok w zle rozwiazanym zadaniu. niech mi ktos odpowie - czy winni porazki matematyki na maturze sa owi "uczeni" wymyslajacy zadania czy my sami?? ja odpowiedz na to pytanie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyka Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:21 ale 88% miales z podstaw czy rozszerzenia? bo to jest zasadnicza roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poter Re: Nowa matura - MATMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:31 haha jasie ogromnie ciesze bo zaliczyłem matme na 96%pdst i86% roz Odpowiedz Link Zgłoś